פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה:יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים.עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB .חשבתי לקנות:מוצרים------------------------------------------------------כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 178.80 ש"ח 1 x .Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case 701.79 ש"ח 1 x .Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC 549.81 ש"ח אגב יתכן ואולי ארצה לעשות קצת OC למעבד. מה דעתכם האם המארז, ספק הכח וגוף הקירור האלו טובים? יש לכם אולי הצעות למשהו אחר?CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 Package mPGA-478 Core Stepping C1 Technology 0.13 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2 CPU Clock Speed 2411.6 MHz Clock multiplier x 18.0 Front Side Bus Frequency 134.0 MHz Bus Speed 535.9 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 2411.6 MHz (Full) L2 Location On Chip L2 Data Prefetch Logic yes L2 Bus Width 256 bits Mainboard and chipset Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model 8PE667U2, BIOS vendor Award Software International, Inc. BIOS revision F2 BIOS release date 11/11/2002 Chipset Intel i845PE rev. B0 Southbridge Intel 82801DB (ICH4) rev. 2 Sensor chip FFFF Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 2.0 AGP Data Transfert Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled AGP Aperture Size 128 MBytes Memory DRAM Type DDR-SDRAM DRAM Size 1024 MBytes DRAM Frequency 167.5 MHz FSB:DRAM 4:5 CAS# Latency 2.5 clocks RAS# to CAS# 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (TRAS) 7 clocks DRAM Idle Timer 16 clocks # of memory modules 2 Module 0 Kingston DDR-SDRAM PC2700 - 512 MBytes Module 1 Kingston DDR-SDRAM PC2700 - 512 MBytes
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים כדאי להחליף את המארז לצורך זרימת אוויר טובה אם אתה רוצה OC טוב...אבל לא חובה...קירור למעבד קח את הזלמן 7000ALCU.חבל לבזבז כל-כך הרבה כסף על מארז כזה יקר...קח כבר את ה6920 שכבר כולל ספק 400 טוב (למה אתה צריך 480W? איזה כרטיס מסך יש לך?).
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר איך המארזים של אנטק? אני רוצה בגדול לקנות מארז טוב עם מסילות ובלי ברגים שיהיה בו סירקולציה טובה ובכלל שיהיה נח ואני מעוניין בצע כסוף מקסימום שחור.בעיקרון רציתי לקנות אולי הכל מחר שאוכל להרכיב את הכל כמה שיותר מהר.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים יש את ה1080AMG של אנטק שהוא מאוד מרווח, בעל סרקולציית אוויר מעולה וכולל ספק 430W, מבין הטובים בעולם!הבעיה שהוא עולה איזה 950 ש"ח...אבל זה יותר זול ממה שהצעת, ויותר משתלם!
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר טוב שלחתי להם באימייל שאני מבקש אם אפשר לשנות את ההזמנה מהמארז והספק שבחרתי ל ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU שהמלצתי עליו.נראלי הוא באמת עדיף יותר גם ספק סביר וגם מארז מרווח עם מספיק מקומות לכוננים.אתה חושב שעם הגוף קרור שלקחתי הוא יקררר מספיק טוב את המעבד ? יותר טוב מהקירור הגנ'רי שכרגע יש לי? האם אפשר יהיה לעשות עימו OC בו נגיד מ 2.4 ל 2.7?
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים יהיה אפשר לעשות איתו OC ל3.0 אם לא יותר , תלוי מה רמת הידע שלך.. , אתה צריך לדעת איך לעשות OC , שום דבר לא צריך להגביל אותך(יש לך לוח סביר) , הבעיה היא , איזה זיכרונות יש לך? , אני במקומך הייתי קונה ספק 400W של TTב360שקל , וקונה מארז סופרטאלנט עם חלון בלי ספק מKSP ב450שקל , וקונה זיכרון טוב...
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים לי יש את הAMG 1080 והוא באמת מארז טוב מאוד אם ספק טוב מאוד (למרות ששלי עושה בעיות :-\)אבל הוא כבד בעעע. אם מחשב דיי מינימלי אתה סוגר יותר מ20 קילו מחשב וזה מטרד אם אתה סוחב אותו ממקום למקום
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר לי יש את הAMG 1080 והוא באמת מארז טוב מאוד אם ספק טוב מאוד (למרות ששלי עושה בעיות :-\)אבל הוא כבד בעעע. אם מחשב דיי מינימלי אתה סוגר יותר מ20 קילו מחשב וזה מטרד אם אתה סוחב אותו ממקום למקוםבעיקרון זה מחשב שהוא לא מתוזז מפה לשם הוא יושב בחדר שלי וזהו אני פשוט רוצה מארז איכותי אם סירקולציה טובה ונוחות של הרכבה ללא ברגים ועם מסילות וכמו כן חשוב לי שהספק כח יהיה חזק ואיכותי ולא כמו הג'נרי שיש לי עכשיו.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר טוב בסוף בעיקרון חזרתי להזמנה המקורית מאחר והמארז של אנטק לא זמין במלאי, אז הלכתי על המארז Thermaltake Gaming Tower XaserV Series - WinGo V8000Aשהוא יקר יותר ב 200 שקל בערך מזה שבמקור הזמנתי אבל הוא גדול יותר ומרווח, עכשיו רק שהזמנה תאושר והכל יהיה בסדר ואולי כבר מחר אזכה לקבל את הרכיבים.בכל אופן תודה על העזרה.עריכה:טוב בשעה טובה ומוצלחת הרכבתי היום את המארז עם הספק והעברתי את המחשב מהמארז הישן למארז החדש כמובן שהרכבתי גם את גוף הקירור למעבד וזה יצא ממש אחלה אולי העלה לפה כמה תמונות כשתגיע לידי בחזרה המצלמה הדיגיטלית.ונראה אולי בקרוב נעשה גם OC .
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מארז מהמם! (סוף סוף סריה מחברת TT בלי בעיות בזרימת האוויר) מה הטמפרטורות אחרי כל השינויים, ומה ההתרשמות הכללית שלך מהמארז (משהו יותר מעמיק מ"ואוו!" אם אפשר לפרט קצת על תכונות חיוביות ושליליות למען משתמשים אחרים שחושבים לקנות את המארז הזה) ודרך אגב, עד שכבר Tt הוציאה מארז עם זרימת אוויר טובה, היית חייב להרוס עם בלאגן בחוטים? : ;D
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים מחבר אז זהו שהבעיה שלי כרגע זה כל החוטים האלו ומה לעשות המארז שלי מפוצץ גם בכרטיסים ובשלושה כונני תקליטורים.אז ראשית כל המארז מאוד נוח ופשוט להרכבה הכל שם מורכב בקלות כולל הכוננים שבאים על מסילות.לחבר את ה USB בראש המארז מישום לא הצלחנו אז ויתרתי וחזרתי לפנאל האחורי.מה עוד אפשר לומר הוא מגיע מאווזר מבעוד מועד עם 5 מאווררים: אחד בחזית עם פילטר אחד בראש המארז אחד מתחת לספק ושניים בצד המארז בקירוב הפאנל עם החלון.על חלקם יש לי שליטה באמצעות הפאן באס שבחזית על הדלת כמו כן בחזית הדלת יש תאורה בעלת שלושה מצבים : כבוייה מהבהבת או דלוקה תמידית.המארז עצמו באמת נראה יפה.המחיר שלו מאוד יקר 778 ללא הספק.כמו כן ניתן לראות בפנים בחופזה את הספק שלהם ה PurePower 480W Buterfly שהוא אחלה ומה שלא ניתן לראות כי לא חשבתי בזמן הצילום לצלמו זה את גוף הקירור החדש שגם הוא שלהם POLO 735מה שיאמר לזכותם שהם מספקים עם כל מוצר שלהם מדריך למשתמש.כמו כן עם הספק למשל קבלתי בערכה מאוורר blower שכרגע אין לא שימוש כי כבר לא היה לי היכן לתקוע אותו ;D.זהו אני אשמח לענות על שאלות נוספות ועם מישהו מעוניין להתרשם ממנו מקרוב ואו לסייע לי בביצוע ה OC ואו סידור הכבלים שיצור עימי קשר בפרטי ונראה מה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.