עבור לתוכן

I've been Infected by a Mushroom

Featured Replies

פורסם

לדעתי הטרק הכי יפה זה הערים של העתיד ולגבי האסטרל שרוקפורד ממליץ אני מכיר אותו יש לי אותו אלבום טוב. הטרק הכי יפה של הCHAOS

משהו ענק! מומלץ!

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבתי את Nilaya, Power Gen ,Aurora Borealis ואת Visions Of Nasca דוקר אותי כזה.

פורסם

אחי הסופר ויזור הזה, זה אחלה לחפירות

הייתי בטוח שהדיסק החדש יהיה יותר דנס כזה.

בכל מקרה אנשים תורידו

1200 mics

acid for nothing

אחד החזקים

פורסם

תודה בורן טו בי דד. תמיד חשבתי שטיאסטו הולנדי......

ממש נכנסתי עכשיו לקטע של הפסייטראנס והאלקטרוני...

גם אסטרל פרוג'קשן ישראלים נכון?

פורסם

כן

נראה לי רוב יוצרי הפסיי הם ישראלים

אני גם מאוד ממליץ על סקאזי, אמן טוב מאוד

ולגבי אלבום אני ממליץ על sub6- who needs love songs הם חדשים נראה לי לא מוכרים את זה תוכלו למצוא את זה באימיול

פורסם

לא קראתי בדקדקנות את כל הת'ארד, אבל האם אני היחיד שחושב שinfected_mushroom-muse_breako_rmx-fwyh ענק לא פחות מאני פקח?

פורסם

לא קראתי בדקדקנות את כל הת'ארד' date=' אבל האם אני היחיד שחושב שinfected_mushroom-muse_breako_rmx-fwyh ענק לא פחות מאני פקח?

[/quote']

אני כתבתי שהוא הטראק הכי טוב בדיסק.

אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו.

ביום שלישי דובדב יהיה בדום אבל זה מסיבת נוער :(

פורסם

אוקיי....

I'm The Supervisor הוא בהחלט דיסק יפה, אבל למה הגעתם למסקנה ש-Converting Vegetarians, אחד האלבומים הנחמדים שיצא לי לשמוע, הוא, ואני מצטט, "פשוט נפילה" ?

פורסם

ב-CV יש שניים שלושה טראקים נחמדים, ואחד מצויין - Deeply disturbed. לעומת זאת, The Gathering ו-Classical Msuhroom הם פשוט יצירות אומנות. כל טראק מיוחד, כל טראק מושלם. המלודיות ב-CV מרוחות וחוזרות על עצמן בהשוואה ל-CM ו-TG.

פורסם

לדעתי הדיסק הזה לא משהו...

זה לא כמו השירים פעם...שאינפטקד היו הכי איכותיים ... היום הם נורא מפורסמים וכבר יותר מסחריים...

פורסם

אני לא חושב שהסגנון השתנה בגלל המסחריות. לדעתי בתור ה-act המוצלח ביותר בטראנס הישראלי הם יכולים ליצור איזו מוזיקה שהם רוצים והדיסק ימכור. ראה לדוגמא את ה-Other Side ב-CV. אני חושב שמשהו יסודי השתנה בסגנון שלהם, שהם פשוט החליטו ליצור טראנס קצת אחר, שלדעת חובבי אינפקטד הוותיקים הוא פחות טוב.

פורסם

לא...זה כן קשור

תוציא את הדיסק השני מCV שהוא באמת טוב

השירים שלהם בסגנון הפסי טראנס לא מחדש הרבה...המבנה וסמפלים חוזרים על עצמם וכל הזמן הבאס אותו דבר...זה לא יצירות כמו סימפומטיק ובאסט א מוב

פורסם

אני לא מכחיש שהסגנון השתנה לרעה, אני רק אומר שלדעתי הסיבה היא לא התמסחרות. וזה Symphonatic.

פורסם

יאללה אנשים אימפריה!!

סוף סוף קצת איכות בפורום הזה הרי איכות היא לא מילה גסה (*** כן)

חחחחח בכול מיקרה בלי קשר לאינפקטד אני חורש עכשיו על זה

01-human_evolution-project_magneta__one_giant_leap_for_mankind_mix-promo_vinyl-pow.mp3

טיפה ישן אבל פשוט גאוני!!

ממולץ בחום!

פורסם

יאללה אנשים אימפריה!!

סוף סוף קצת איכות בפורום הזה  הרי איכות היא לא מילה גסה (*** כן)

חחחח בכול מיקרה בלי קשר לאינפקטד אני חורש עכשיו על זה

01-human_evolution-project_magneta__one_giant_leap_for_mankind_mix-promo_vinyl-pow.mp3

טיפה ישן אבל פשוט גאוני!!

ממולץ בחום!

זה לא טיפה ישן , זה מאד ישן

וזה אחלה שיר

אם אתה מחפש ישראלים תותחים אז יש לך את האחים פלאש

Flash Brothers - Amen

להיט שנוגן שהייתי באיביזה וקיבל הצלחה גדולה...

ובקשר לאינפטקד...תפסיקו לשכנע את עצמכם אפילו מעריץ שלהם מושבע אומר את זה...היום הם די חוזרים על עצמם וככה זה יותר מיינסטרים...זה לא כמו פעם

זה כמו שתגידו שטייסטו לא התמסר...אומנם הוא לא מסחרי מסחרי כמו אינפטקד אבל עכשיו הוא הרבה יותר מסחרי והרבה פחות איכותי מפעם...אבל עדיין הוא טוב ומסוגל לעשות שירים טובים...והוא בכלל יכול לעשות מה שבא לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים