פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח.הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים בן כמה המחשב?איזה פנטיום 3 זה, סלוט 1 או סוקט?נסה לאפס ביוס, ולבדוק האם יש קבליםפ נפוחים על הלוח.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר אין כבלים נפוחים. מה זה סלוט 1 ומה זה סוקט? יש שם הרבה כניסות לכרטיסים. המחשב בן 4 שנים
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים סלוט זה שהמעבד יושב על כרטיס שמחובר ללוחוסוקט זה שהמעבד יושב ישירות על הלוח
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר שום דבר לא נשרף. המעבד יושב על כרטיס שמחובר ללוח את עניין הבטרייה אני אנסה עוד מעט - זה להוציא את הבטרייה ולהחזיר אותה אחרי כמה דקות? (אין שם ג'מפר). ובכל מקרה לא נראה לי שזה יעזור כי המחשב לא נדלק אפילו כאילו אין חשמל.
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים כן, אני ממליץ על 5 דקות, אבל אתה יכול גם לנסות 3.946513216541321 שניות וחצי אם אתה רוצה ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים יש סיכוי גבוהה מאוד שהלוח אם שלך התאבד,זה מקרה די נפוץ עם לוחות האם של אותה תקופההתאבדות מעבד היא מקרה די נדיר...תנסה את המעבד על לוח אם אחרתנסה לשחק עם הזכרונות
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים יש סיכוי גבוהה מאוד שהלוח אם שלך התאבד,זה מקרה די נפוץ עם לוחות האם של אותה תקופההתאבד..? התאבד?!משהו בסגנון "כל היום אני עובד, אין לי זמן לעצמי, רק מנצלים אותי ונמאס לי!"?? כזה "התאבד"..?איך לעזאזל לוח אם יכול להתאבד? חייב להיות איזשהו טריגר לכל זה.. אין מצב שלא.אבל ת'יודע מה? אם הוא התאבד... :'( :'( :'( כל כך מוזר לדבר עליו בלשון עבר. :'( :'( :'(נדב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.