עבור לתוכן

יום כיפור הלך לי לא כל כך טוב

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום הצלחתי להנות רק 10 דקות ביום כיפור

אני וחבר שלי נסענו על רולר בירידה ובדיוק לפני 10 דקות שירדנו את הירידה התחיל יום כיפור היתה צפירה ממש חלשה מי ששמע של 10 שניות

אז אני וחבר שלי ירדנו את הירידה בטיל כמו שאומרים המהירות שלי לפי דעתי היתה 10-15 קמ"ש בסוף הירידה כי האטתי נשעתי עוד כ20 מטר אחרי הירידה ואז היתה פניה ימינה פתאום אני רואה מכונית יוצאת מהפניה במהירות יחסית גבוהה ואז לא היה לי או למכונית זמן להגיב אבל הנהג בלם קצת ואז כשהיתי 2 מטר מהמכונית חטפתי שוק כמעט התעלפתי ואז המכונית פגעה ביי הרגשתי כאב קטן ברגל ואז ראיתי את השמים את הרצפה ושוב את השמים ואז אני מוצא את עצמי עומד על הכביש (בגלל השוק לא שמתי לב שהיתי בכלל על הרצפה) זה קרה כל כך מה כאילו זה היה בסרט ואז חבר שלי נסע מאחורי בגלל המכה הוא חשב שזהו הגיע סופי כי שברתי לנהג את הפנס הימיני שלו ועקמתי חלק קטן מהרכב ליד הפנס ובגלל שהיה לי ג'ינס הבה יחסית לסוגי הג'ינסים אז הזכוכיות לא נכנסו לי לרגל אז היה לי מזל ולא יכולתי להוזיז את הרגל זה מאוד כאב והיה לי כחול בכול הרגל שמתי קרח כ15 דק' ועבר לי הכחול...

נסענו לעשות צילום ובסוף גילינו שאין שבר אין כלום חוץ מפצעים קלים ומתחתי קצת את השריר מהמכה אז היה לי מזל גדול והנהג לא נסע ממש נכון הוא נסע על הקווים האלה כמו שיש בכביש הראשי כשהכביש מתפצל יענו כשיש פניה אז יש את הקווים האלה שאסור לנסוע אליהם אז הוא נסע עליהם ופשוט התנגש בי...

זה היה נס שלא קרה לי כלום כי זאת היתה מכה אדירה חבל הלך לי יום כיפור ובגלל המכה אני כבר לא צם מזל שיש לי עצמות חזקות אם לא היו לי עצמות חזקות מספיק אאז הלכה לי הרגל ומזל שגרתי 100 מטר מאזור הארוע אז התקשרתי מהר לאבא שלי הוא בא לקח פרטים וזה עשינו צילום אני צריך לנוח קצת וזהו...

פורסם

בצילום שעשו לך, מצאו שחסרים לך סימני פיסוק במשפטים? ;)

פורסם
  • מחבר

חחחח אני לא אוהב לשים סימני פיסוק

פורסם

העיקר שיצאת מזה בזול, יש אנשים שלא היה להם כ"כ הרבה מזל..

תזהר פעם הבאה!

אגב, אתה רוכב בלי מגינים?

פורסם
  • מחבר

כן אני רוכב בלי מגנים וגם אם היה מגן לא היה עוזר רק מגן קרסול כמו אצל הכדורגלנים היה עוזר

פורסם

אהההההההההההה אז זה אתה שקיבל את כל הזמן שנעלם לי בחודש האחרון!!!

טוב אוקיי אבל אחי שמע אני קצת צריך אותו בחזרה כי בילעדיו קורה לי הרבה חרא !

בכול מיקרה אני שמח שיצאת מזה חי ואם בא לך להחזיר לי ת'מזל שברח לי (המניאק אפילו לא ביקש רשות) אז דבר איתי באיי סי אני אפילו מוכן לבוא אליך כדי לקבל אותו חזרה

לא יודע מי פה צם ומי לא אבל בכול מיקרה צום קל לכולם

פורסם

זה נכון שיום כיפור, אבל זו לא סיבה להשתולל בלי מעצורים בכבישים, אפשר להנות גם בלי לסוע דווקא נגד כיוון התנועה(מאוד מסוכן)

אגב, אומנם הכביש לא מאוכלס באלפי מכוניות, אבל המכוניות שאכן נוסעות שם, זה האנשים שהכי אין להם זין, והם נוסעים הכי מהר.

ראיתי משטרה, והייתי בשוק, היא נסעה איזה 60 ברחוב שלי.. במצב רגיל זה מהר, אבל אם אתה נוסע 60 מתי שאתה יודע שיש לך ילדים מתרוצצים לך בין הגלגלים זה כבר ניסיון לרצח

מאוד מסוכן, שמרו על עצמכם מכל מיני רכבים שעוברים

פורסם

אני פעם אחת נסעתי על הרולר שלי בישוב שלי הגעתי כמעט לסוף הדרך, היה פנייה ימינה ושמאלה, פתאום מצד ימין טסה מכונית בלי לאותת כמעט נתקעה בי אני זינקתי על המדרכה כולי חבלות והיא הסתכלה על המראה והמשיכה בדרכה >:(

פורסם

דבר ראשון

הלכת למשטרה?

דבר שני

אתה יכול לתבוע אותו בבית דין לטביעות קטנות

על נזק פיזי שהוא עשה לך

וגם על נזק לרכוש(נשבר הפאלפון, רולר בלייס....)

אני מקווה בשבילך שלקחת את הפרטים שלו.

פורסם

LOL !! :lol:

זה הוא שנסע על רולר בליידס במהירות בכביש הראשי, לא הנהג מכונית שנסע על המדרכה....

פורסם

מה ההיגיון לנסוע על רולר בליידס וגם לצום ? :-\

פורסם

אין הגיון, כמו שאין הגיון בלצום ולשחק במחשב, לראות דיוידי, טלוויזיה וכו'.

אני לא אוהב את גישת ה"באמצע" שאנשים נוקטים - לדעתי או שאתה חילוני או שאתה לוקח את יום כיפור עם כל מה שנלווה אליו, לצום זה רק חלק מהמשמעות של יום כיפור.

למה חילונים גמורים צמים? beats the hell outta me. ::)

פורסם

לפי מה שהוא מספר

הנהג גם לא היה בסדר

בכל זאת בכל תאונה שיש נפגעים פונים למשטרה.

פורסם

כאילו שהמשטרה גם תעשה משהו.. תעשה לי טובה, אתה חי במדינת ישראל.

פורסם

איכותי לשמוע שזה נגמר ככה...  :police:

לי, בכל אופן, היה לילה יחסית לא רע בכלל. הלכתי לחבר שלי (שהשתחרר מלפני איזה חודש, הדגנרט!!!), שגר בחצי שעה מרחק הליכה ממני, באיזור התחנה המרכזית החדשה, ישבנו אצלו קצת, שמעתי את האוסף המדהים שלו, מוזיקת זולה ואפליפטינג חופשי.

בסביבות 22:00 ככה עלינו על שני זוגות אופניים והתחלנו לרכב ברחבי העיר, בשלב מסויים די נמאס לנו, אז החלטנו לסוע לבקר חבר מהיחידה שגר באיזור היותר איכותי של העיר, רמת אביב ג'. בדרך, עברנו בגשר הירקון/גשר נמיר/גשר בבלי וכו'... מקום די "עממי" להתאסף בו כל יום כיפור, פגשנו נוסטלגיות מהתיכון ואפילו מהיסודי, המשכנו אל תוך רמת אביב, פגשנו את נחמני השבוז, קצת נרגילות קצת סלמי בלחמניית שמונה עם פול מיונייז (מה לא עושים בשביל לנסות לשחזר ת'טעם של הדאבל האגדי) וקולה בכמויווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.

בסביבות השעה 02:00 ככה התקפלנו משם, מגיעים לגשר... משווווווווווווווווווווו יפהיפה, אפילו לנווט כמו שצריך לא הצלחנו שם, לא רואים את העיר, כל הגשר מכוסה באנשים, פגשנו עוד כמה מטורפים ובעיקר מטורפות מימי האיכות (התיכככווווווןןןןןןן), ב 03:30 ככה כל אחד חזר לביתו וזהו. היה די כיף. אחלה יום לתור בו את העיר. הסיוויק די קרצה לי ת'אמת, אבל החלטתי להתחשב, לא נעים מאמא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים