עבור לתוכן

איזה תפקיד לדרוש בימ"מ 321? (בקו"מ של חיל האוויר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהרופאים שנתנו לי את הפטור יודעים "קצת" יותר ממך על הבעיות שמהן אני סובל. ואם הם חושבים שאני צריך את הפטור, אז מי אתה שתגיד אחרת?

• תגובות 33
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה מהטכני אני רואה ;)

גם אני עכשיו תקוע בהילטון :P

יום ראשון מתחיל קורס , בחרתי .

1. אבנט כחול

2.בצ"ד

3.צנ"א

מעניין מה יהיה ...

פורסם
  • מחבר

אה, אתה הולך לאלקטרוניה. אותי שלחו לאחזקה. :-\

פורסם

לכל אלו שבאים בתלונות לאנשים שטוענים שהצבא זה חרא ומנסים להטיב את השירות שלהם - אז הצבא זה חרא.

לא יעזור כלום... גוף שהמשאב האנושי שלו הוא מובן מאיליו - כולם בעיקרון מתגייסים, לחיילים אין יכולת אמיתית להשפיע, זה לא שצריך לרצות אותך כדי שתשרת אותו

זה גוף שלא מתחשב במשרתים בו.

להתגייס לצבא זה סכנת חיים לא משנה איפה אתה... ולא תמיד מבחוץ.

חסרים מקרים שאנשים כמעט מתו בגלל טיפול רפואי (או חסרונו) לא הולם? ראיתם את הביקורת על האוכל בצבא? חוץ מזה שהאוכל ממש לא בריא - הוא במקרים רבים מזוהם.

בקיצור, חיילים צעירים, נסו להטיב את השירות שלכם כמה שיותר... כי לצבא לא אכפת. ותקוו שתיפלו על מפקדים אנושיים.

ד"א אני משרתת בתור מפענח תצ"א בחיל האוויר ודי נהנה מהשירות שלי. מדובר בשירות מעניין ומאתגר אבל דורש שעות עבודה רבות יחסית למקצועות גובניקים אחרים.

אם אכפת לך יותר מהעניין בעבודה מאשר להיות יותר בבית - אני ממליץ.

וד"א - מקצועות טכניים בחיל האוויר (ובכלל) זה חרא. עבודה שחורה ולא מעניינת עם משמעת גבוהה ושעות עבודה רבות כפי שנובע מהתפקיד של חיל האוויר.

פורסם

הרבה מהטכני אני רואה ;)

גם אני עכשיו תקוע בהילטון :P

חחח..

איזה הילטון אתה ? 192 ?

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בהילטון 192.

פורסם

חחח..

איזה הילטון אתה ? 192 ?

כן ;D , קומה שלישית ...

פורסם
  • מחבר

ד"א אני משרתת בתור מפענח תצ"א בחיל האוויר ודי נהנה מהשירות שלי. מדובר בשירות מעניין ומאתגר אבל דורש שעות עבודה רבות יחסית למקצועות גובניקים אחרים.

אם אכפת לך יותר מהעניין בעבודה מאשר להיות יותר בבית - אני ממליץ.

וד"א - מקצועות טכניים בחיל האוויר (ובכלל) זה חרא. עבודה שחורה ולא מעניינת עם משמעת גבוהה ושעות עבודה רבות כפי שנובע מהתפקיד של חיל האוויר.

תגיד, יתנו לי להיות מפענח תצלומי אוויר עם קב"א 49? (כן, אני יודע. קב"א מחורבן, אבל אני נשבע שאין לי מושג אין קיבלתי קב"א כל כך נמוך)

פורסם

כן ;D , קומה שלישית ...

אני הייתי שנה שעברה ב-190.

השנה אני אקסטרני..

(אני שוחר ;D )

אתה הייתה שוחר בטכני ?

פורסם

פשוט טראגי לראות את חבורת הילדים האהבלים, חלקם עוד לא התגייסו, שמבקרים מישהו על הרצון שלו לקבל תפקיד סביר בצבא.

אני מקווה שאליכם, פאשיסטים, יתנהגו כמו זבל, כך שתכניסו דברים לפרופורציות ותבינו שיש בצבא עוד הרבה מעבר להגנת המדינה.

למעשה, רוב הצבא מיועד להגן על הצבא עצמו, וחלקו הקטן באמת מגן על המדינה.

בכל מקרה, מי שחושב שהצבא זה fire and forget, שאתה מתגייס ושמים אותך בתפקיד אופטימלי, מגיע לו שיזיינו אותו.

במיוחד לאנשים עם מוח, הצבא הוא מקום מורכב (מורכב יותר מאשר קשה). זה לא קל בכלל.

אני בהחלט מבין את מי שמשתחרר על 21, וכמובן שאני מבין את מי שרוצה תפקיד טוב (שזה לאו דווקא קל, אגב, אבל לפעמים העניין מחזיק אותך בחיים).

בקיצור, STFU.

פורסם

ילא סע סע יה ג'ובניק >:(

אני לא אוהב את הגישה שלך... לא כולם צריכים ללכת לקרבי הצבא צריך אנשים בעוד תפקידים, בלי צוות הקרקע המטוסים של חיל האוויר לא היו מתפקדים וכו... כל אחד והתפקיד שלו

פורסם

פשוט טראגי לראות את חבורת הילדים האהבלים, חלקם עוד לא התגייסו, שמבקרים מישהו על הרצון שלו לקבל תפקיד סביר בצבא.

אני מקווה שאליכם, פאשיסטים, יתנהגו כמו זבל, כך שתכניסו דברים לפרופורציות ותבינו שיש בצבא עוד הרבה מעבר להגנת המדינה.

למעשה, רוב הצבא מיועד להגן על הצבא עצמו, וחלקו הקטן באמת מגן על המדינה.

בכל מקרה, מי שחושב שהצבא זה fire and forget, שאתה מתגייס ושמים אותך בתפקיד אופטימלי, מגיע לו שיזיינו אותו.

במיוחד לאנשים עם מוח, הצבא הוא מקום מורכב (מורכב יותר מאשר קשה). זה לא קל בכלל.

אני בהחלט מבין את מי שמשתחרר על 21, וכמובן שאני מבין את מי שרוצה תפקיד טוב (שזה לאו דווקא קל, אגב, אבל לפעמים העניין מחזיק אותך בחיים).

בקיצור, STFU.

לכל אלו שבאים בתלונות לאנשים שטוענים שהצבא זה חרא ומנסים להטיב את השירות שלהם - אז הצבא זה חרא.

לא יעזור כלום... גוף שהמשאב האנושי שלו הוא מובן מאיליו - כולם בעיקרון מתגייסים, לחיילים אין יכולת אמיתית להשפיע, זה לא שצריך לרצות אותך כדי שתשרת אותו

זה גוף שלא מתחשב במשרתים בו.

להתגייס לצבא זה סכנת חיים לא משנה איפה אתה... ולא תמיד מבחוץ.

חסרים מקרים שאנשים כמעט מתו בגלל טיפול רפואי (או חסרונו) לא הולם? ראיתם את הביקורת על האוכל בצבא? חוץ מזה שהאוכל ממש לא בריא - הוא במקרים רבים מזוהם.

בקיצור, חיילים צעירים, נסו להטיב את השירות שלכם כמה שיותר... כי לצבא לא אכפת. ותקוו שתיפלו על מפקדים אנושיים.

פורסם

תגיד, יתנו לי להיות מפענח תצלומי אוויר עם קב"א 49? (כן, אני יודע. קב"א מחורבן, אבל אני נשבע שאין לי מושג אין קיבלתי קב"א כל כך נמוך)

אני לא ממש יודע... תנסה

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע... תנסה

איזה קב"א יש לך? 54+, נכון?

פורסם

אה......

יוסי. סוף סוף אני נתקל בך פה.  :)  (זה עידו מפוטו ומהקורס, אם אתה לא יודע)

בקשר לכל אלה שזורקים הצהרות כמו "לך יא גובניק": קודם כל תתגייסו ואחר כך תדברו. עם כל הכבוד, למישהו שלא נכנס למסגרת הזו אין זכות לקרוא למישהו "ג'ובניק" בצורה מזלזלת כזו.

גם ג'ובניק יכול לעשות עבודה נחוצה וחשובה (גם אם הוא לא בקו הירי. ויוסי, הגזמת עם "סיכון החיים" מהאוכל ומכל השטויות. הרופאים בצבא הם אנשים שעושים מילואים ברובם- וגם אם לא, הם למדו רפואה בדיוק כמו כל רופא אחר). אני אישית לא מסכים עם הגישה של Chymes. כלומר- הנסיון להתחמק מהכל. אבל לאף אחד אין זכות לרדת עליו בגלל שהוא פשוט מחפש מקום שבו הוא יקבל יחס של בן אדם.

בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך לחפש מקצוע עם עניין, כפי ש iib אמר, בצורה כלשהי. עדיף להשקיע קצת יותר אבל לפחות להתפתח מקצועית ואישית ושיהיה עניין, מאשר לעשות תפקיד שבו אתה רק מנסה להעביר את הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים