עבור לתוכן

XPAND RALLY משחק כושל או שחקן כושל ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית.

אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה.

ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים :(.

פורסם

עם אין לך הגה אין לך מה לשחק במישחקים כאלה... תיתמודד עם זה...

פורסם

זהו, שיש לו... והוא גם ציין את זה, לפחות את ההתעסקות עם הדוושות.

פורסם

[ltr]I have the leaked SP demo which is a beta and doesn't support my wheel, so I played with the keyboard. using the keyboard, makes wheel very sharp and inacurate. and when you take a powerful 4WD car on loss surfaces, sharp turns of the steering wheel does cause an oversteer. playing with the kayboard is impossible no matter how good you are. realistic games/drving simulator are not meant to be played with the keyboard, although that off road sims might be possible, but you can forget about on road.

i'll try the offical SP demo and get back to you, in the mean while check out flatout at gamespot[/ltr]

פורסם

[ltr]ok, first of all the demo still had some problems supporting my wheel, but using wheel default, got the setting to work even though that they were wrong (both left and right need to be on the positive side of the same axis for it to work). second the game is amazing, realistic both graphicly and physicly. the car handles just like as you would expect in real life. just like I said above don't bother downloading it (the demo ofcorse) unless you have a wheel.[/ltr]

פורסם

עם אין לך הגה אין לך מה לשחק במישחקים כאלה... תיתמודד עם זה...

למה לרשום שטויות? לא צריך הגה בשביל להיות נהג טוב. תשאל את כל מי שהבסתי ב NFS: HP2 בזמנו :P

היתרון של הגה - דיוק בפניות. היתרון של מקלדת - מהירות תגובה.

אותו דבר על משחקי ארקייד כמו כדורגל/כדורסל וכו'..

אנסה את הדמו שלו.. למרות שאני בטוח שאין על Colin McRae Rally ;D

פורסם

למה לרשום שטויות? לא צריך הגה בשביל להיות נהג טוב. תשאל את כל מי שהבסתי ב NFS: HP2 בזמנו :P

היתרון של הגה - דיוק בפניות. היתרון של מקלדת - מהירות תגובה.

אותו דבר על משחקי ארקייד כמו כדורגל/כדורסל וכו'..

אנסה את הדמו שלו.. למרות שאני בטוח שאין על Colin McRae Rally ;D

במשחקים לא ריאליסטיים, אפשר להסתדר עם הגה.

שחק Richard Burns בלי הגה. קולין מקריי זה לילדות עם צמות.

תוך 20 דקות אתה תחתוך לעצמך את האצבעות מרוב תסכול (מצד שני, אולי תוכל להצטרף ככה ליאקוזה).

פורסם

[ltr]NFS:HP2 or any need for speed for that matter (with the possible exception of Porsche Unlimited) is as realistic as Paris Hilton is an average woman. that is none what so ever. try playing Racer or Live For Speed with the keyboard, the later being technically impossible as the game does not support keyboard, only mouse and analog devices.

Driving simulators are not meant to be used with a keyboard, furthermore you can judge how good a driving simulator is by how bad it handles with a keyboard.[/ltr]

פורסם

במשחקים לא ריאליסטיים, אפשר להסתדר עם הגה.

שחק Richard Burns בלי הגה. קולין מקריי זה לילדות עם צמות.

תוך 20 דקות אתה תחתוך לעצמך את האצבעות מרוב תסכול (מצד שני, אולי תוכל להצטרף ככה ליאקוזה).

מסכים עם כל מילה.

במשחקים לא ריאליסטים גיימפאד הוא הבקר שליטה הכי טוב.

במשחקים ריאלסטים כמו Richard burns שלדעתי מהווה דוגמא מושלמת ההגה הוא הכלי המושלם בעוד המקלדת לא מאפשרת שליטה אפילו מינמלית ברכב.

שיחקתי את המשחק עם ההגה ועם המקלדת ואני יכול להגיד מעכשיו שעם המקלדת זה סיוט כל פניה הופכת לגלישה חסרת מעצורים ואין את הדיוק העדין שצריך במשחק

ובנוסף אי אפשר כמעט להשתמש בטריק של השימוש בגז וברקס בו זמנית.

בNeed for speed באמת יותר קשה עם ההגה כי המשחק בסגנון ארקייד הפיזיקה שמה מדווייקת כמו שאני מוצלח בתושב"ע (לצורך העניין אני לא)ולכן יהיה מומלץ באמת לשחק עם גיימפאד או מקלדת.

פורסם
  • מחבר

יש הגה של מיקרוזיפט והוא דיי טוב האמת.

כל שינוי וכמעט כל שילוב של מתלים קפיצים וכו' פשוט כשל...... בעיקר בגלל הבעייה שאין שליטה על תאוצת הרכב והוא מאיץ פול גז תמיד! כנראה זאת הסיבה להחלקות....... איך לעזאזל אני מבטל את זה ?

פורסם

אני השתתפתי בבטא שלו והם שיפרו את השליטה חבלז בין PHASE ל PHASE אבל עדיין זה לא כמו RICHARD BURNS RALLY. אחד המשחקים האהובים עלי.

פורסם

שיחקתי בדמו במשך 10 דקות.

איזה משחק מגעיל!

(של XPEND

פורסם

אני אנסה את הריצ'רד בורנס ראלי הזה, לראות איך כישורי המקלדת שלי מתמודדים איתו :P

אגב, יש למשחק הזה דמו? אני סבור שכן אך לא הצלחתי למצוא לינק..

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא אגיד שלא אבל אם לא מצאתי בגיימרס הל, בגיים ספוט לא היה רשום שום דבר על דמו ובגיימר ישראל אותו דבר ..... שמע כנראה שלא ::)

גם אני מתעניין בו והוא בדרך ..... חבל שאקספנד משחק כל כך יפה והשליטה בו פשוט הורסת הכל,

מחוייבותי עכשיו לבדוק האם יש פאטצ'ים כי אני לא סתם אשמיץ :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים