פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר א. בaida מופיע לי כמעבד אחד.ב. Windows Task Manager תחת חלון CPU Usage History מופיע לי כעת רק מעבד אחד.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים בדיוק איפה שאתה נמצא.לחיצה כפולה על ה"מחשב", ותעדכן לו את הדרייבר מתוך הרשימה שיש שם.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר אהה, לא ידעתי מהיכן לעדכן את הדרייבר עד שניסיתי לבחור מתוך הרשימה הקיימת.תודה רבה!** עריכה **שיניתי, עשיתי restart כמו שנדרש, ועדיין המחשב עובד על מעבד אחד![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר לפי השאלה שלך בטח יש לך AMD... כשהHyperThreading מופעל אז הCPU Usage History מחולק לשניים והוא מראה לך את הפעילות של "שני" המעבדים וואוו, עכשיו כשאני שם לב מה קורה אחרי "ששיחקתי" שם קצת במנהל ההתקנים המעבד מתחמם ללא סיבה == אין שום תוכנית רצה ברקע ובprocesses יש 99% לSystem Idle Process. הממ.. אני מריח פירמוט מתקרב ובא...
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ייתכן שהתקנה מחדש של ווינדוס היא הפתרון היחיד, אם כי אצלי עברתי ממוד היפרת'רדינג לרגיל וחזרה ללא בעיה...
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים תבדוק גם בביוס ותוודא ש HYPERTHREADING ENABLED.מה לא היה ברור?הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים שני דברים נוספים בביוס הקשורים לכך:APIC ModeMPS Version Ctrl For OS: This item specifies which version of MPS (Multi-Processor Specification) this motherboard will use
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ל HCK זה נורמלי לגמרי 99% לSystem Idle Process זה אומר ש99% מהמשאבים של המחשב פנויים. אין צורך בפירמוט. לכותב התרד : חיברת את שני הסטיקים בצורה הנכונה? (1,3 או 2,4)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.