עבור לתוכן

Richard Burns Rally - לעזאזל.. איזה משחק!

Featured Replies

פורסם

כמו שניחשתם, מדובר ב(עוד) משחק ראלי (מכוניות, נו).

אבל זה המשחק עם מנוע הפיזיקה הכי טוב בו נתקלתי, אפילו טוב יותר מGT3  :o

הגה חובה, אחרת אי אפשר לעבור אפילו מסלול אחד.

זה משחק קשה, ואם אי יש לכם ידע כלשהו בנהיגה מתקדמת זה בוודאי יעזור. פשוט ריאליסטי להדהים.

איזה עוד משחק מאפשר בלימה ברגל שמאל, scandinavian flicks, כיוונים של מפות דיפרנציאלים (!) - כל השלושה (!) כולל כיוון נפרד למרכזי בזמן left foot brake (!!!).

מטורף, מטורף.

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה גם ממש קשה

אני לא מצליח לעבור את האימון האחרון (המסלול שבודק אם אתה מוכן... כנראה שאני לא :P)

סה"כ משחק ממש טוב. גם גרפיקה לא רעה בכלל

פורסם
  • מחבר

זה גם ממש קשה

אני לא מצליח לעבור את האימון האחרון (המסלול שבודק אם אתה מוכן... כנראה שאני לא  :P)

סה"כ משחק ממש טוב. גם גרפיקה לא רעה בכלל

עשיתי במסלול האחרון 1:18 :smile1:

אבל זה לא פשוט בכלל.

ניסיון עם נהיגת ראלי במציאות לא מזיק...

פורסם

מה אתם יכולים להגיד על השליטה וההיגוי במשחק ? בחירת חלקים ושיפורים ? ממשק ?

שווה שקל תשעים ?

פורסם
  • מחבר

מה אתם יכולים להגיד על השליטה וההיגוי במשחק ? בחירת חלקים ושיפורים ? ממשק ?

שווה שקל תשעים ?

שליטה והיגוי - הכי קרוב למציאות שאפשר. רוב האנשים, לפחות מי שלא מעריך ריאליזם, יחשבו שזה מעצבן וקשה מדי.

מי שמוכן להשקיע קצת זמן, יגלה שאחר כך אף משחק נהיגה אחר לא שווה כלום.

ממשק נחמד, אין בחירת חלקים ושיפורים - זה WRC - כן יש שינויים מקיפים למכוניות (סופר טכני ומדוייק, אם אתה לא יודע מה אתה עושה אז חבל לנסות אפילו).

זה לא משחק לקהל יעד של NFSU, יותר לכאלו שרוצים את הרמה הבאה בריאליזם אחרי GT3.

פורסם

משחק ריאליסטי בהחלט

למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת.

בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות.

פורסם

איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו!

משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR

פורסם
  • מחבר

איזה שטויות אתם מדברים!  אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו!

משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR

מעניין, ניסית את הadvanced driving school? את המסלול האחרון? כמה עשית שם? :lol:

פורסם

מותק תמשיך לצחוק עד מחר אבל כבר סיימתי את המשחק וניצחתי כמעט בכל הארצות.  רק בצרפת זה קשה כי אני לא ממש מסתדר עם הכביש.  אין מספיק היגוי יתר צריך או לנסוע ממש לאט בסיבובים או להסתכן בהחלקה ולהשתמש הרבה בהנדברקס.

ואל תלגלג. אם אתה לא מאמין אז שמור את זה לעצמך.

אני מאוד מצטער על היהירות... :) פשוט אני לא מבין למה אנשים ישר שוללים את המקלדת. נכון זה לא כיף כמו הגה אבל זה עדיין כיף לאללה.

ואפשר בהחלט לנסוע איתה.

שנייה אני ישים לך גם SCREENSHOT בשביל הכיף. אולי אפילו קובץ REPLAY מי יודע.. :)

עריכה

הנה במיוחד בשבילך. חבל שאני לא יכול לתת לך קובץ REPLAY שתראה.

http://pictures.greatestjournal.com/userimg/2094654/198648

ולבסוף הנה REPLAY שוב במיוחד בשבילך. תעתיק אותו לספריית ה REPLAYS שבספריה של המשחק.

http://briefcase.walla.co.il/data/q/u/a/k/e/r/_/9/9/6/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312251918073317/200409270113479919/lol_gotcha.rpl

פורסם
  • מחבר

נו, עשיתי 1:17.. ;D

פורסם

מה עם איזה SCREENSHOT ??? או שאתה סתם מזייף ... ???

אני לא מאמים תן REPLAY

וצפה פגיעה על ה 16...  >:(

פורסם

תגידו למישהו יש פה גיימפאד? איך זה משחקי מכוניות עם גיימפאד? (אם אפשר להשתמש באנלוגי כמובן?)

מצטער שאני קצת סוטה מהנושא, אבל אם כבר מדברים על הגאים ומקלדות.. אני לא רוצה לקנות הגה רק בשביל סוג אחד של משחקים, ואני לא כזה הרבה משחק בזה, אז חשבתי על משהו באמצע, כי אני משחק גם PES למשל ועוד משחקים שפאד לא יזיק להם.

פורסם

תקנה משהו אנלוגי. כמו השלטים של PS2 שאני מת עליהם. אפשר לשלוט במדוייק על הכיוונים.

עריכה: נו XOD אני מחכה ל SCREENSHOT ממך של ה 1.17 הדמיוני שלך... אתה סתם שקרן

פורסם
  • מחבר

הכלל הראשון בלהיות נינג'ה הוא לא להשתמש בכוח שלך נגד אנשים חסרי ישע. אבל אתה הזמנת את זה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא שיחקתי במשחק

איך בדיוק הסקרין שוט הזה מראה שיש לך 1:17?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים