עבור לתוכן

בעיה קשה עם כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה.

מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן.

אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב.

מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית.

תודה.

פורסם

אותו בעיה עם הFX5700LE שלי, אחרי התקנת הדרייברים אי אפשר לפתוח את לוח הבקרה בגלל EROR,

מיצטרף לשאלה

פורסם
  • מחבר

תודה על ההזדהות עם הבעיה שלי, לפחות אני לא היחיד שסובל ממנה.

אם יש מישהו שיכול לעזור שלשנינו לפני שיום הכיפורים יתחיל אז אני אשמח מאוד .

פורסם

ניסיתם למחוק את הדריברים הקודמים עם DRIVER CLENER ?

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מכיר את התוכנה אבל לפי השם אני יכול לנחש מה היא עושה. אם תוכל לתת לי קישור ולהסביר לי איך משתמשים בזה אני אשמח.

בינתיים עשיתי שחזור למערכת והצלחתי להחזיר את הדרייבר הישן, ועכשיו אני יכול לפתוח את מרכז הבקרה, אבל עדיין יש לי את הבעיות עם המשחקים.

ל-<@install@> -- אם זה קרה לך לא מזמן תכנס לעזרים, כלי מערכת, ותעשה שחזור מערכת ליום שאתה יודע שהדרייבר היה מותקן לך ועבד טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אתה יכול להסביר לי בקיצור ובעברית איך אני מוחק את הדרייברים הקודמים, כי אני לא רוצה למחוק שוב את הדרייבים של הכרטיס מסך כמו שעשיתי מקודם.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי עכשיו בלוח הבקרה, הוספה/הסרה של תוכניות וראיתי שם שמותקן לי NVIDIA WINDOWS 2000/XP DISPLAY DRIVER

יש לי חשש כבד שזה הדרייבר של הכרטיס מסך הישן , השאלה האם כדאי למחוק את זה והאם לא יגרם לי עוד נזק או משהו כזה?

פורסם

יש לך כרטיס מסך של ATI ודרייבר של nVidia? אני היחיד שרואה מה הבעיה פה? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים