עבור לתוכן

קבלו את הבן אדם הזה , פשוט מדהים מה שהוא עושה! חובה לראות.

Featured Replies

פורסם

זה כמו אלה שעושים רולרבליידס רק בלי הרולר

והקטע של הגילגול זה משהו שכל צנחן לומד

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מרחק הקפיצה זה לא הבעיה, שיא העולם עומד על 7+ מטרים ויש הרבה נערים שקופצים 5 מטר (אתלטים חובבנים).

אבל לנחות על אבן ולא על חול רך זה כבר סיפור כואב אחר.

פורסם

לקפוץ מגג של בניין 5 קומות למרחק של איזה 6 מטר שההבדל בין כל גג הוא איזה 2.5 מטר זה דבר מפחיד בטירוף וזה גם מסוכן, עזוב נחיתה רעה או משהו כזה, אתה יכול לדפוק את הקפיצה, להחליק או לא להיות מרוכז ואתה מת.

פורסם

^^^^

את זה אתה גם יכול להגיד על נהיגה

פורסם

יש לי אחד בשכבה שיודע לעשות את רוב הדברים האלו (הליכה על קירות וטיפוס על קירות, סלטות) מבין כל מה שהראו שם הוא לא יודע לעשות קפיצה מבניין לבניין במרחקים כאלו, אני מניח שהוא אולי יכול אבל אני בטוח שהוא לא ניסה...

מי שגר בטירת כרמל אולי מכיר אותו, יוני אינוז. הוא היה כל הזמן עולה לכיתה שלו (בקומה העליונה) בקפיצה על הקיר ממול וממנו למרפסת של הכיתה ככה היה עולה מהקומה הראשונה לשניה בקפיצה על הקיר... הוא פסיכי...

פורסם

יש קבוצה של אנשים אם אני לא טועה בצרפת וקוראים להם קמיקזה (או משהו כזה)!

ראיתי פעם סרט שלהם, שהם מנסים לגייס כסף בשביל איזה ילד חולה.....ואז הם שודדים בתים או משהו כזה......

פורסם

ויש קבוצה של טרוריסטים שקוראים להם אלקאיעדה...

(מה הקשר) ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ראיתי אותם בריפלי תאימנו או לא, זה חבורה מצרפת שפיתחו אומנות לחימה, שם רואים אותם מבצעים פעלולים הרבה יותר מסוכנים ומתוסבכים.

הם גורמים לזה להראות קל אבל זה מאוד מאוד קשה, אפילו עשו עליהם סרט.

פורסם

יש קבוצה של אנשים אם אני לא טועה בצרפת וקוראים להם קמיקזה (או משהו כזה)!

ראיתי פעם סרט שלהם, שהם מנסים לגייס כסף בשביל איזה ילד חולה.....ואז הם שודדים בתים או משהו כזה......

כן ראיתי את הסרט הזה אבל זה סרט

פורסם

ומה הוא שם הסרט בבקשה?

נשמע מעניין 8)

פורסם

לא זוכר זה היה ביס פעם

זה היה אבל סרט דובר צרפתית

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוי וי איתכם......אז ככה..לכל מי שלא יודע ומעוניין לדעת....הקפיצות וכל אלה שראיתם בסרט....זה הוא בעצם ספורט חדש בשם le parkour ....הוא הומצא על ידי דויד בלל (david belle) בסביבות סוף שנות השמונים....התפרסם בשנת 2002.....זה ספורט מעניין מאוד ואתגרי..המלמד לנוע בחופשיות ולהתמודד עם המכשולים המוצגים בדרך....לא רק קפיצות מבניינים וכל זה...אלא גם קפיצות מעל חומות....מעל גדרות וכאלה....כמובן בתרגילים יפים מאוד.....הסרט yamakasi (על שם הקבוצה הצרפתית המשחקת בסרט "yamakasi" ) הוא בעצם בא לפרסם את הספורט....יש עוד סרט..עם דויד בל עצמו....שניקרא B-13 ....סרט ענק...

אני עוסק בספורט הזה כבר יותר מחצי שנה בערך...יש לי קבוצה באשקלון....יש עוד קבוצות בישראל כמו קבוצת בIPT (מנתניה אם אני לא טועה....)

אם אתם רוצים עוד מידע על הספורט....וכל מה שקשור אליו......(יש לי מלא סרטונים.....וגם של הקבוצה שלי ^_^ ) ....תצרו איתי קשר באיסיקיו 274397378

(קחו דוגמא נורמלית מהספורט: http://addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=4499 )

XAnder Stiles - Black Cats Team Ashqelon

פורסם

פאק איזה הקפצה :o

זה מ-2004 איפה מצאת את התראד הזה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים