פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים כנסו לכאן , זה קצת ארוך , אז תיהיו סבלניים.http://wow2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=16&item_id=546031&url=[120078-6.wmv]&vote=1&provider=1&bandwidth=2&site=wow
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים כןהבחור תלמיד טוב. מבצע בדיוק כמו שלימדתי אותו.יש לו עתיד ככפיל של ספיידרמן. ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים כןהבחור תלמיד טוב. מבצע בדיוק כמו שלימדתי אותו.יש לו עתיד ככפיל של ספיידרמן. ;D[ltr]with or without the paraplegic thing?[/ltr]
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים סרטון מוכר קשה לי להאמין שהוא יכול לקפוץ למרחקים כה עצומים ולהשאר עם גוף שלהם.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים ש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?אני רוצה להוריד סרטונים כאלה מקאזא, אבל אני לא יודע איזה מילה לרשום בחיפוש.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים אני חושב שזה נקרא URBAN אבל יכול להיות שמצרפים לזה עוד מילה...urban = עירוני
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים סרטון מוכר קשה לי להאמין שהוא יכול לקפוץ למרחקים כה עצומים ולהשאר עם גוף שלהם. לפי מה שאני יודע הוא לא נשאר כל כך שלם......... תראה, לבן אדם יש מיומנות ואתלטיות אדירה. זה אפשרי בהחלט. אבל- כפי שאמרתי- לי אמרו שהבן אדם שבר את הגוף הרבה (יש לי חבר שחולה על כל הדברים המוזרים האלה והוא הראה לי את הסרטון הזה).
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים היתה תוכנית על משהו מאוד דומה (אותו דבר בעצם רק אנשים אחרים) שנקראה "קופצים את לונדון" בערוץ דסקברי אני חושב לפניי כמה זמן.באמת מטורף מה שהם עושים שם.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים 1) זה לא בנאדם אחד.2) זה סרטון ישן מאד מאד.3) בקטעים של הקפיצות הארוכות בגגות, רוב הקושי הוא לדעת ליפול ולנחות בדרך הנכונה. אם תשימו לב כל הנחיתות שלהם באות על כיפוף רגליים ואחרי זה ישר גלגול שממשיך את התנועה הטבעית של הגוף. זה מאד מדויק ומסוכן...... O_o
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים FUCKING AMAZING !!!!!!!!!!! תודה על הלינק הזה... אני לא שוכח ת'סרט הזה בחיים. פשוט מטורף... זה קשה ברמה מטורפת ומסוכן חבל על הזמן וזה גם מגניב כמו לא יודע מה :OOOOOO HOLY SHIT. :hat: :-[ : ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.