עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לשרת FTP שלי ממחשב אחר

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בfilezila .

כשהוא שואל בהתחלה לאן להתחבר אני כותב 127.0.0.1,אני לא יודע מה אני צריך לרשום שם לדעתי מכאן נובעת הבעייה,בכל מקרה ניתן להכנס לשרת רק דרך המחשב שלי דרך מחשב אחר בכתיבת ftp://127.0.0.1 אני מקבל הודעת שגיאה,connection could not be established

בבקשה תסבירו לי שלב שלב מה כן צריך לרשום(ניסיתי ת'איי פי הנכוחי שלי וזה לא עזר),ומה הבעייה,מה לא עשיתי בסדר.

noob כפי שניתן לראות...

אייל

פורסם

הכתובת 127.0.0.1 מפנה אותך אל המחשב שאתה נכנס אליה דרכו. אתה צריך את הIP האמיתי של המחשב שלך בשביל להתחבר אליו.

חוץ מזה אתה צריך שהפורטים של FTP (20-21) יהיו פתוחים ולא חסומים על ידי פיירוול כלשהו או נתב

פורסם
  • מחבר

מוזר לא ידעתי שlisten וחברותיה משתמשות ב20-21...

תסביר לי בבקשה איך אני פותח אותם.

עכשיו כשאני נכנס לתכנה(אני מקווה שיש לך ניסיון איתה)היא נותנת חלון של לאיזה server להכנס,עכשיו אני כותב בכתובת איי פי את האיי פי שלי,אבל אז כתוב שאם זה משהו ששונה מ127.0.0.1 צריך לתת ת'סיסמא של האיי פי הזה,אני לא יודע אותה...מה לעשות?האם זה מה שגורם לכך שכשאני כותב ת'איי פי שלי ועושה קונקט הוא לא מצליח להתחבר,או בעיית הפורטים?

לסיכום אני צריך:

1.רשימת הפורטים שצריכים ליהיות פתוחים ואיך אני עושה זאת(פותח אותם).

2.איך אני יודע משיג ת'סיסמא של הכתובת איי פי הנוכחי שלי אם קיימת.

אני מוסיף תמונה להקל על העיניינים:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=file.view&path=200408291433554880&id=200409240700354322

עריכה:

כנסו כאן לתקלות:http://photos.walla.co.il/electricboom

אל תיתייחסו לאלבום השני הוא ממש ממש ממש לא מעודכן.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה:

שיניתי ת'איי פי שאלייה הוא צריך להכנס לשלי,בסיסמא השארתי ריק ובפורט כתבתי 21.

אז הוא עושה connecting to server...

Connected, waiting for authentication

אבל בסוף הוא נכשל ולא מתחבר.

מישהו יודע למה?מה יש משהו אצלי שלא נותן לו?חסום איזה פורט אצלי?אם כן איך זה שהוא עשה connected,ושוב,איך אני פותח את פורטים 20-21?

מישהו ניסה ת'תכנה הזאת פעם ויכול להסביר לי מה אני עושה עכשיו?

פורסם

אין לי ניסיון עם שרת FTP, אז תצטרך לחכות למישהו אחר. בכל מקרה, בשביל הפתיחת פורטים - איזה פיירוול יש לך? יש נתב?

פורסם
  • מחבר

אממ סליחה על הבורות אבל נתב=ראוטאר?...אם כן אז לא אין לי,יש לי ת'מודם של הכבלים,מחשב אחד מחובר אליו דרך כרטיס רשת והשני דרך usb ככה שאין בו צורך...

עדיין צריך עזרה

אויש שכחתי,יש לי ת'פיירוואל המובנה של XP,וכרגע יש לי sp1

פורסם

אתה צריך לפתוח פורטים בפיירוול המובנה, אחרת אין סיכוי שהFTP יעבוד

יש אצל מיקרוסופט הדרכה איך לפתוח פורטים

פורסם
  • מחבר

טוב פתחתי פורט חדש ניסיתי להכניס ת'איי פי שלי ות'פורט (בfilezila)ולהתחבר ואותו דבר קרה...

אחרי זה נתתי גישה לאינטרנט לפורט 21(ftp כמו שאמרת)ואז ניסיתי להכניס ת'איי פי שלי ופורט 21 ועדיין אותו דבר.

מה שמוזר זה שכשעכשיו כשאני מנסה 127.0.0.1 זה לא עובד.

אתה בטוח ששם אני אמור להכניס ת'איי פי של המחשב שלי?אולי התכוונת למחשב שממנו אני מנסה להכנס למחשב שלי...

חוץ מזה אני משער שכל התכנות האלו פועולות סביב אותו עיקרון אז אולי אתה יכול להסביר איזה איי פי ואיזה פורט אני מכניס לאיפה.

פורסם

תכנס דרך המחשב שלך לאתר:

http://www.showmyip.com

שם רשום לך את האיפי האמיתי שלך.

עכשיו תנסה להכנס דרכו ותראה שתצליח.

האיפי 127.0.0.1 הוא האיפי שלך ברשת הביתית אך לא ברשת האינטרנט. כמו שאמרתי אתה צריך להכנס לאתר שרשמתי לך ושם אתה תראה מהי כתובת האיפי שלך ברשת האינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים