פורסם 2004 בספטמבר 2620 שנים מחבר בת שלו חברה של אבא שלי! מה נראה לך יקרה אם אני אתן לו משחקים של פלייבוי?! טוב, תודה רבה לכל העוזרים, and may the force be with you
פורסם 2004 בספטמבר 2720 שנים "איתמר מטייל על הקירות" "איתמר צייד החלומות" חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם זה משחקים לילדים קטנים.בכל אופן אני ניסתי להראות לאבא שלי מה זה מחשב(הוא לא יודע שום דבר על מחשבים) אז אמרתי ניתן לו NEED FOR SPEED 6 אבל מה לעשות שאין לו קורדינציה פשוטה במקשי הכיוון הוא לא מצליח להשתלט עליהם הוא לוחץ על מקש אחד עוזב את השני ולא הצליח להתקדם מטר, גם העכבר עד שהוא מצליח לכוון במסך לוקח זמן אבל אל משנה.
פורסם 2004 בספטמבר 2720 שנים זה frames per secondאמת אבל גםFIRST PERSON SHOOTERבמקרה הזה הכוונה הייתה לFIRST PERSON SHOOTER
פורסם 2004 בספטמבר 2720 שנים אמת אבל גםFIRST PERSON SHOOTERבמקרה הזה הכוונה הייתה לFIRST PERSON SHOOTERאני לא הסתכלתי בהקשר ראיתי את ההודעה שלך שענית לו והכרתי משהו אחר אז כתבתי
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים Snood ואקווה באבל, משחקים שזקנים אוהבים (חפש בוואלה) שניהם בסגנון הטטריס למתקדמים... קטנים ובחינם
פורסם 2004 בספטמבר 2820 שנים חח אבא שלי מת על Age of Empires 1/2 וגם Age of Mythology. רגע אבל לא משחקי מלחמה? הממ יש מיליון Tycoon-ים למינהם, תמצא משהו מעניין ותביא לו לנסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.