עבור לתוכן

התלבטות לגבי מקלדת

Featured Replies

פורסם

ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל.

רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו

האם כדאי לקנות את המוצר?

??? ??? ???

פורסם

נתחיל מזה שמקלדת לפני שקונים בודקים אם זה נוח לך.לא קונים וירטואלית בלי להרגיש.

לדעתי האישית.לא כדאי בעיקר אם אתה קונה אלחוטי לקנות מותג לא מוכר.אם זה רגיל אין בעייה.

בעיקר שאם בעתיד תשאר עם אותה מקלדת או עכבר.יכול להיות מצב שמערכת ההפעלה לא תזהה את הרכיב ,ולא תוכל להשתמש בו בגלל שלא יהיו קיימים לך דרייביים מתאימים בגלל שהיצרן לא טרח ליצור דרייבר עדכני או שהוא כבר לא קיים.

פורסם

חבל לבזבז את הכסף על חברה לא מוכרת במיוחד שזה קשור למשהו שצריך להיות נוח..........

הייתי הולך על משהו כמו MX500/510 + מקלדת אינטרנט אלחוטית מוכרת או סט כזה של מיקרוזויפט

פורסם

יש את הסט המעולה של מייקרוסופט ב220.

אמנם העכבר לא נטען אבל הוא חסכוני, ותאמין לי שזה יהיה אופציה הרבה יותר טובה מSANSUN.

פורסם

המקלדת זה לא משהו רציני אבל מעכבר מעולה נהנים בכל רגע

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

לפי מה שהבנתי המקלדת והעכבר לא זקוקים ל driver ויש אחריות לשלוש שנים

בכל זאת על איזה דגם של מירוסופט אתה מדבר במחיר 220

פורסם

בטח שהם זקוקים לדרייבר

פורסם

יש את הסט המעולה של מייקרוסופט ב220.

אמנם העכבר לא נטען אבל הוא חסכוני, ותאמין לי שזה יהיה אופציה הרבה יותר טובה מSANSUN.

הייה לי עכבר של מיקרוסופוט .אני מדבר על עכבר פשוט שמתחבר דרך PS2.הוא עשה לי כאבים איומיים ביד.דבר שעכבר של לוגטיק לא גורם לי.

כדאי לנסות שוב את העכבר ולשים לב אם יש "גבעה" בעכבר.לי הדבר הזה גרם כאבים לא נורמלים.קח זאת לתשומת לבך.

רק למען ההגינות יש אנשים שזה לא מפריע להם כלל.לי אישית זה מאוד מפריע.וגם בעכברי לוגטיק יש גם גבעה כזאת.לבדוק כל מקרה לגופו.

עריכה:

בהמשך להערתו של Ido-K אני מוסיף פה כמה דברים:

פשוט לשים לב לעניין בכל העכברים עם גבעה .כל אחד עם מבנה כף יד אחר ויש אנשים שזה מפריע להם ויש אנשים שכלל לא.

בשני החברות שציינתי מייצרים עכברים מצויניים עם גבעה ובלי גבעה .ואם זה השתמע אחרת אני מתנצל.וגם יש חברות עלומות שם שהעכברים שלהם מאוד נוחים.ולא המלצתי על עכבר מחברה מסוימת .

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

אני חושב שבאמת כדאי לבדוק קודם אם הוא נוח ואם הוא לא בעייתי מבחינת הקליטה שלו

פורסם

על המקלדת הזאת ...

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=804

אפשר להשיג גם בפחות

אני מדבר על הדגם הזה רק הגירסה השניה (2.0) שבה העכבר נראה שונה (יותר נוח).

אפשר להשיג במחיר הזה בKSP.

erandb1,

אתה מדבר על דגם מסויים ובכל זאת עושה הכללה לכל החברה. יש המון דגמים של עכברים של מייקרוסופט כמו שיש המון דגמים של לוג'יטק, וכולם שונים ומעוצבים אחרת מהשני.

אני מאמין שלך היה את העכבר הבסיסי ביותר ולכן הוא לא היה ממש נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים