עבור לתוכן

צריך סיוע בבחירת מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

ראשית אני הרבה פעמים טועה :jump:

שנית, זה אביט המטעים. כי ב OPVERVIEW הם כותבים SATA אבל מדברים על ה NF7 SERIES ולזה לא שמתי לב. טוב שלא שמו כוכביות ואותיות קטנות בסוף הדף.

תודה על תשומת הלב :aktion031:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כל עוד נפחו ב500MHZ זה בסדר

פורסם

תודה על ההשוואה :-\

פורסם

דבר ראשון, לא במשחקים, ה2400+ מהיר כמו ה2500+ אם לא יותר.

דבר שני, הסלרון D מהיר בערך כמו את'לון XP באותו דירוג. אבל אני לא יודע על איזה סלרון דיברו כאן.

פורסם

דבר ראשון, לא במשחקים, ה2400+ מהיר כמו ה2500+ אם לא יותר.

דבר שני, הסלרון D מהיר בערך כמו את'לון XP באותו דירוג. אבל אני לא יודע על איזה סלרון דיברו כאן.

כן, אבל ה 2500 אוברקלוקר יותר טוב וליבה יותר טובה וההבדל ביניהם זה כמה שקלים.

לגבי CELERON D - בהחלט קפיצה של אינטל (  :jump:), אבל עדיין לא, באותו דרוג ה AXP עדיין לוקח (ברוב הדברים) ולדעתי הבחור דיבר על הסלרון הרגיל (שגם מספיק לאינטרנט ומשרד)

However, I would like to point out that the performance gain obtained by the new Celeron D processors is unfortunately too low for them to compete with the corresponding AMD Athlon XP solutions on equal terms. AMD processors selling at the same price are still faster, although not all the time and not that much faster now.

XBITS

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d_15.html

פורסם

אין כזה דבר ליבה טובה וליבה לא טובה; ואם כבר הבארטון פחות טוב, עובדה שAMD החליטו להמשיך את הסידרה של הThoroughbred B ולא אותו (הTB יותר זול להם). וגם למחשב משרדי בד"כ לא עושים אוברקלוק, יציבות זה דבר די חשוב שם.

פורסם

טולדנו,

למה אתה שם כל כך הרבה גז בניוטרל. אמרת משפט וענית לעצמך באותו משפט (זול יותר).

ה 2400 אינו יותר יציב מה 2500.

ורוב ההערות פה למפרט הראשוני דברו על מה שמסביב למעבד. שיקח 2200 מצדי, או סלרון D, או אפילו סלרון רגיל, אבל שמה שישים מסביבו יהיה איכותי ולא סוג ב'.

עריכה: וה 2500@3200 שלי זה כעיקרון מחשב משרדי, שגם עושה קידודים כרגע ואין לו בעיה אחת של יציבות, אז אל תערבב לי את הנוירונים. AXP2500@3200 זה מבחינתי לא OC. מבחינתי 2500@2500 זה DOWNCLOCKING.

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרטים, כמה נקודות:

1. אין לי צורך בצורב כי המחשב הזה מחובר ברשת למחשב שיש לו צורב.

2. אני מעדיף הרד דיסק של סמסונג בגלל השקט

3. אני יודע שאין מה להתגאות אבל את מערכת ההפעלה המוכר מכניס חינם

4. סלרון לא בא בחשבון , מנסיון זה חלש ורע

פורסם

תודה על המפרטים, כמה נקודות:

2. אני מעדיף הרד דיסק של סמסונג בגלל השקט

אני לא שומע שום הרד דיסק מהחדשים של שום חברה, אבל אם יש לו 3 שנים אחריות אז מצויין

3. אני יודע שאין מה להתגאות אבל את מערכת ההפעלה המוכר מכניס חינם

זה לא לפורום

4. סלרון לא בא בחשבון , מנסיון זה חלש ורע

אפשר לחיות איתו. אבל אין ספק שה AXP יהיה משמעותית יותר חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים