עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

פשוט מזעזע אני עדיין לא מאמין שזה אמיתי

Featured Replies

פורסם

לחתוך את הזין (כמה שזה נשמע טוב) אבל זה באמת לא פתרון. תשאלו את עצמכם מה אתם מחפשים בעונש כבד - נקמה ונחת או הידיעה שהבנאדם באמת, אבל באמת לא יחזור על מעשיו.

פסיכיאטרים רבים חקרו את תופעת האונס, הגיעו למסכנה שזה לא פשע של מין אלא יותר של שליטה. הרצון להשפיל, לזעזע ולאפס את הקורבן לכדי חוסר אונים ולחלל את גופו, לא כל כך בשביל הפורקן המיני. רבים, כך מסתבר, התקשו לשמור על זקפה בזמן האונס או לגמור. עברייני מין רבים היו בכלל אימפוטנטים וכאלו שביצעו בהם סרוס כימי, בתור טיפול נסיוני בשנות ה-50, חזרו על מעשיהם רק שהפעם הם לא השתמשו באיבר שלהם אלא באיבר אחר או בחפץ דומם. אנדריי צ'קטילו, הפדופיל הרוצח הסדרתי והקניבל, היה אימפוטנט והשתמש בסכין כמו באיבר מין. הבעיה היא הרבה יותר עמוקה מדחף מיני חייתי וחולני. זה הרבה פעמים שילוב של מוח מעווט, חינוך באוש, היות קרבן להתעללות מינית בעבר, פריצות (כמו שהזכרתם, חשיפה לתכנים פורנוגרפיים בגיל רך או מאוחר). הפורנו אגב, ולא רק, גם הסרטים והפרסומות, רבים טוענים שהוא מציג את המין הנשי בתור אחד שרוצה שיבואו ויפתחו לו את התחת, סליחה על הביטוי, ולרבים מן האנסים יש את הדימוי הזה של האישה שכאילו היא רוצה שיאנסו אותה וככל שהיא מתנגדת הם יותר ויותר מפרשים את זה כ"הזמנה". אישה שמתלבשת בצורה מסויימת לדעת חלקם גם כן מזמינה את זה.

מעשי סדום של ילדים בילדים זה יותר פשוט מאצל מבוגרים, שם מעורב עולם שלם של רגשות, סטייות ושגעונות. ילדים הם סקרנים מטבעם והם חוקרים את סביבתם, את עצמם, וכן, מתישהו, במוקדם או במאוחר הם קולטים שהם לא הובאו בידי חסידה, ולא נמצאו בתוך כרוב ושזה זה נחמד לשחק עם האיבר וזה מגניב לראות בחורות ערומות במגזינים שאבא מחביא מתחת למיטה. אז אולי אני לא ממש קלטתי לגמרי כיצד באים ילדים לעולם עד גיל 10, ידעתי מה זה הריון, קראתי בספרי רפואה של אמא  ;D, אבל זה לא עניין לי את התחת כי הייתי עסוקה מדיי בלטפס על עצים. אני כבר לא יודעת מה קורה עם הילדים היום אבל כל ילד שתחפס ב-HISTORY של המחשב שלו, במוקדם או במאוחר תמצא אתרי פורנו. חשיבתם של הילדים מאד פשוטה - מה שהם רואים, ככה הם קולטים. הם רואים באיזה אתר או סרט בחורה שמתה שיביאו בה, הם יחשבו שככה בחורות רוצות את זה. הם מבינים איכשהו שמה שהם עושים זה לא בסדר, אחרת הם לא היו מאיימים על האח ומכים אותו, אבל הם עדיין חושבים שזה "בסדר" דיו כדי לעשות.

היום, כשהכל תלוי בקריירה ולא דיי שהאבא יביא כסף הביתה וגם הנשים יוצאות לשוק התעסוקה (אם לא מברירה אז מרצון להגשמה עצמית) נשאר כל כך מעט זמן להקדיש לילדים. אפשר להגיד, פאק, הורים דפוקים, לא מסבירים לילדים שלהם מה זה טוב ומה זה רע. אז אני מניחה שלרובכם אם לא לכולכם אין ילדים, אבל לפעמים אתם רואים את ההורים שלכם חוזרים מיום עבודה עמוס ואין להם כוח אליכם, רק רוצים לרוץ למשחק בטלויזיה או לאופרת סבון או ל"לאישה". אפשר להבין, גם הם רוצים חופש והסחת דעת מהשגרה המסריחה של היומיום אבל לפעמים כל זה יוצר חסך מהילדים. לא, זה לא בסדר, זה גם בלתי נסלח כשהילדים שלך נדפקים לגמרי. היה לי מפקד בסיס, איש זהב. איש עסוק. רב חובל לשעבר, עסוק מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה לפעמים, ואם זאת הוא יודע להקדיש זמן ל-4 הילדים שלו. הוא ואישתו הזמינו אותי להתארח אצלו בבית וראיתי תמונה אוטופית של משפחה. הורים עסוקים ועייפים שעדיין מוצאים זמן איכות לילדים שלהם, וילדים מקסימים אילו. איך זה שבנאדם, נגיד רופא או עו"ד או השד יודע מה, שיש לו יותר זמן פנוי על הידיים מאשר לאלוף משנה, לא יכול להקדיש מעט מזמנו לבשרו ודמו שלו?

צרייך להעביר להורים סדנא כלשהי. אז אם להוריכם אין זמן להתעסק עם האחים הקטנים שלכם - מה אכפת לכם? אתם כבר גדולים דייכם להבדיל בין טוב לרע, אז למה לא להקדיש זמן לאחים שלכם? אז עכשיו אתם רואים אותם כמעין קרצייות שגוזלות תשומת לב מההורים ומפריעות לכם לראות טלויזיה, אבל תראו שהם יקרים לכם. אז קחו מהזמן שאתם משועממים, שבו איתם, תעזרו להם בשיעורים, קחו אותם לשחק כדורגל, תלמדו אותם דברים שאתם חושבים שהם "מגניבים", תחיו את חייכם דרכם ואל תתנו להם לחזור על הטעויות שלכם.

זה בשביל התחלה לשיפור החברה הישראלית.

חבל שלי אין אחים  :'(

פורסם

אני חייב להגיד שזה היה מרגש ברמות :-[

אין לך בכלל אחים/אחיות? וואי איזה... כיף לך ;D

יש לי אחות קטנה בת 5. זה היה נחמד ומשעשע כשהיא בקושי ידעה לזוז ולדבר, אבל עכשיו יש לה רצונות/רגשות/רצון לעצמאות וכו' - איכס :P

טוב, סתם. אני מניח שיש בזה גם צד חיובי :)

פורסם

יש - אתה פשוט חייב לנסות ולגלות אותו. בן דוד שלי ואני ילדים יחידים והיינו אחים לכל דבר. הייתי קטנה ממנו ב-5 שנים ומתתי עליו והייתי קרציה אבל הוא גרם לי לכבד אותו ולהעריץ אותו אז הסתדרנו מצויין והוא לא התבייש להביא אותי להסתובב עם חברים שלו גם כשאני הייתי בת 5 ורק היתה הנאה צרופה. תנסו, מה כואב לכם? אלו האחים שלכם!

פורסם

... מה אתם מחפשים בעונש כבד - נקמה ונחת או הידיעה שהבנאדם באמת, אבל באמת לא יחזור על מעשיו.

יש דרך אחת יעילה לוודא שהבנאדם לא יחזור על מעשיו, ואני תומך בה.

עונש מוות.

פורסם
  • מחבר

עונש מוות לילד בן 14 הוא בלתי אפשרי צריך לבדוק איך הם הגיעו למצב הזה מה ההורים עשו(או יותר נכון לא עשו) ולדאוג שהם יעברו טיפול פסיכולוגי ארוך וממושך במקום לתקוע אותם באיזה מעון סגור שרק יוציא אותם יותר חרמנים ויותר עבריינים.

פורסם

כל אחד כדור בראש

הם הרסו לילדה הזאת את החיים

כואב לי לקרוא את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.