עבור לתוכן

פשוט מזעזע אני עדיין לא מאמין שזה אמיתי

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980282,00.html

זה פשוט לא יאומן לאיזה מקרים הגענו ילדה בת 9 שני ילדים בני 12 ו14 ואח קטן וטיפש שכנראה נולד בלי חוט שידרה.

מאוד מעניין אותי איך הם הצליחו לעשות את זה במשך כול כך הרבה זמן בלי שאף אחד ירגיש, איך הגיוני שילד בן 14 וילדה בת 9 יהיו באותו בית ספר, ואיך הגיוני שאח שלה התנהג בכזו טיפשות בסדר הוא רק בן 10 אבל עדיין טימטום.

ומה העונש מעון סגור הייתי זורק אותם לכלא שיחוו קצת מחוויות הסבון ויבינו מה הם עשו.

פורסם

פשוט זוועה לאיזה עולם הגענו.

גיל 9 זה כיתה ד' או ה' או משהו כזה לא? פשוט מזעזע

פורסם

הגענו למצב של טירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o

איתן

פורסם

ומה העונש מעון סגור הייתי זורק אותם לכלא שיחוו קצת מחוויות הסבון ויבינו מה הם עשו.

.......

וגיל 9 זה כיתה ג!!!

פורסם

9 זה ד' - אבל לא קריטי.

אני מאשים את המשפחה של הילדים הללו - ואת החינוך שהם קיבלו.

פורסם

והחלק הגרוע הוא, שלאור כל המקרים המזעזעים הדומים שקורים בשנים האחרונות, מקרה כזה נשכח במהירות שבה הוא נקלט. :-\

פורסם

פשוט זוועה

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד דבר אחד אם יהיה לי בן והוא יעשה כזה דבר אני יחתוך לו תז*ן, אבל לפני זה אני מקווה שהחינוך שאני יתן לו יבהיר לו מה מותר ומה אסור., זו הבעיה בסיפור.

אני עדיין לא מבין מה ילד בן 14 עושה בבית ספר יסודי זה פשוט לא הגיוני, ואם הוא כול כך דפוק איך הוא נשאר בבית ספר רגיל?

פורסם

קשה לי להאמין שאפשר להיכנס היום לבי"ס יסודי ולא לראות דברים דומים. בתקופה שלי זה חגג. היה ילד ערבי שגר באיזה מגרש גרוטאות שלמד בבי"ס היסודי שלמדתי בו בפרדס כץ והוא כל הזמן היה נוגע בבנות ומאיים עליהן בסכין בל יספרו. בבי"ס אחר שלמדתי בו בפתח תקוה קרו דברים דומים. אפילו בחטיבה, היתה מישהי שכבה או 2 מעליי, בחורה רוסיה, מאד מאאאד יפה, ואיזה מרוקאי (בלי להכליל) היה מכה אותה, קורא לה רוסיה מסריחה ומבצע בה מעשי סדום תחת איומים (הנהלת הבי"ס כמובן התעלמה). אתם לא צריכים לפתוח עיתון כדי לראות דברים כאלו - רק את העיניים.

פורסם

המצב באמת מתדרדר בצורה לא יאומנת, כשאני הייתי ביסודי לא היו דברים כאלה, בכלל (לפחות לא אצלנו, לא ברמות האלה).

פשוט מזעזע, ילדים בבית ספר יסודי שלא יודעים להבדיל בין טוב לרע. את מי אפשר להאשים? את הילדים המפגרים? את ההורים שלהם? את מערכת החינוך?

ממש עצוב לאן שהגענו..

פורסם

לדעתי צריך לתת עונש להורים יותר גדול מאשר לילדים

להורים המפגרים שמגדלים ילדים הכאלו ברבריים...

פשוט מגעיל ... ההורים מגעילים אותי יותר.

הייתי יורה בהם. >:(

פורסם

9 זה ד' - אבל לא קריטי.

אני מאשים את המשפחה של הילדים הללו - ואת החינוך שהם קיבלו.

+

במקרה אחר, גלשו השניים באתרי סקס באינטרנט בספריית בית הספר, ודרשו מהאח להביא את הילדה לספריה, כאשר הם מאיימים עליו, ואז ביצעו בה מעשה סדום.

פורסם

פעם בטיול השנתי של כיתה י' אחת חדשה בבצפר חירמנה איזה אחד אז הוא גרר אותה לשרותים של הבנים שהיו שם והיא מצצה לו...

עכשיו ברצינות, קרו כבר דברים כאלה בעבר, ודברים הרבה יותר גרועים, כמו אבא שעושה את זה לבת שלו ומרביץ לאמא כדי שלא תדבר... הדרך היחידה להתמודד עם זה היא להתחיל לתת עונשים שתואמים את חומרת המעשה. אנסת מישהי? חותכים לך תזין. לא רוצים תעניין המאד עתיק של מידה תחת מידה?

סבבה, אתה עף לכלא לכל החיים (גם מקבלים שם בתחת אז זה חינוך מעולה לאנסים).

ברגע ששני ילדים אונסים ילדה שהיא לא הרבה יותר מתינוקת (יש לי אחות בכיתה ג', אני יודע מזה), והעונש שלהם הוא להשלח למוסד או חרטא מהסוג הזה, אולי זה משפיע עליהם במידה מסויימת, אבל כוח ההרתעה של זה לא קיים. ברגע שיהיו עונשים כבדים וחמורים שגומרים לך תחיים, אנשים יתחילו לחשוב הרבה יותר לפני שהם עושים מה שהם יכולים.

זה פשוט גועל נפש. אני לא מבין איך בנאדם יכול להיות מספיק דפוק על כל המוח ברמה שהוא מסוגל לכפות על אישה או נערה על סף בגרות דבר דומה, אבל על ילדה בת 9? זה כבר השיא של כל השיאים.

פורסם

לחתוך את הז*ן זה לא פתרון - אחרי הכל בני אדם יכולים להשתנות - מוסד לעבריינים זה טוב עד גיל 18 - לאחר מכן לפחות 10 שינם כלא - ואז טיפול ארוך ארוך ונוקשה עד שיבינו מה שעשו - וירגישו כאילו עשו את זה לעצמם.

אפשר לזמן לחקירה את ההורים שלהם ולתשאל על החינוך בבית - ההורים לא יכולים להגיד "אנחנו לא עשינו כלום " - זה הרי מובן מאליו שזו הסביבה ש"טיפחה" את המעשים הללו.

3

פורסם

ברגע שיהיו עונשים כבדים וחמורים שגומרים לך תחיים, אנשים יתחילו לחשוב הרבה יותר לפני שהם עושים מה שהם יכולים.

העניין של הרתעה הוא בעייתי.

אולי הוא יפעל על אנשים מבוגרים, אבל אתה באמת חושב שהילדים (כן, למרות הכל, הם עדיין רק ילדים) בני ה-12\14 האלה חשבו "אה, נקבל עונש לא רציני אז אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לעשות את זה"? בולשיט.

הגברת העונשים וההרתעה לא תמנע מקרים כאלה בעתיד.

צריך להתרכז במקורות של המעשים האלה-אם זה החינוך בבית, בבי"ס, בין חברת הילדים שאיתם הם הסתובבו, פגם גנטי או whatever.

רק ככה אפשר להגיע לשורשים של הבעיה ולעקור אותה לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים