עבור לתוכן

Arnott's TimTam - מגדירים מחדש את איכות הוואפלים, היזהרו מחיקויים!!!

Featured Replies

פורסם

דבר שני זה באמת נכון בטווח הגילאים של האנשים פה מי שלא שמן לא יקרה לו כלום מזה מי שיש לו כבר כרס צריך לשמור.

בגיל 30 זה סיפור אחר לגמרי.....

למזלי אין לי כרס

הייתה לי אבל העלמתי אותה

ועכשיו אני לא רוצה שהיא תחזור אתה מבין...

אני בטוח שיש רבים כמוני בפורום

• תגובות 47
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבין בהחלט.

אז אם אתה יודע שאתה משמין מהר אם אתה לא שומר אז תשמור.. :xyxthumbs:

אני בכל מקרה בכל שנות חיי לא משנה כמה אכלתי לא השמנתי בגרם אפילו אחרי ארוחות של המבורגר כפול עם 2 קציצות

שעוד שנייה הלכתי להקיא, אני לא יכול להגיד שזה לא יתרון לא לעשות חשבון לקלוריות וסוגי אוכל.

פורסם

בטווח הגילאים של המשתמשים בפורום כאן, זה תופס עבור הרוב.

כשתסגרו 30, תתחילו לבכות.

מה גורם לך לחשוב שאנחנו נהיה שמנים בני 30?

אני לא שמן ואני לא רואה את עצמי כשמן..למרות שאני אוכל פול שטויות (המון בשר ופאסט פוד בתור עובד מק חרטא) ולא אוכל לגמרי בריא..אני פשוט אוכל..זין על לחץ דם או השמנה או אנערף..תאכלו,תהנו..חיים רק פעם אחת.

כמו שאמר לי אדם חכם פעם "כל מה שטעים עבורך,לא בריא עבורך" אז תאכלו ותהנו.

וHOLY,אף אחד לא מצפה ממך שתצא לריצה אחרי כל ארוחה. פעם ביום יומיים קח את עצמך לריצה..תתחיל ב2,3,4 תעבור ל8 10 וכו'...

זה תופס לך שעה מהיום אולי...סתם תרוץ,תפתח את הראש תוכל לחשוב על דברים וזה גם טוב לצבא. אחרי הצבא...מממ יש פחות הקפדה על בריאות כזאת,אבל אני חושב שאני אתמיד,כי קודם כל כרגע הבריאות באופנה (עד שיבוא טרנד של השמנה או משהו..:) ) ודבר אחרון כל עוד אתה לא נשוי ...אתה חייב להיראות טוב...אז יהיה פסדר. (אוי אני נשמע כל כך ישראלי)

פורסם

זה שאני מתיף לכם על בריאות זה ממש לא אומר שאני בריא...

יש לי טיפה עודף משקל (לא קריטי.. 26BMI) ואני לא אוכל שטויות בגרוש. ואם אני כן אוכל אז ישר עולים 2 קילו וזה מדכא :'(

אולי זה בגלל שהספורט היחידי שאני עושה זה הקלדה בלי מזגן? נו טוב אפילו זה לא... וכמו שאמרת, מה לעשות מתי שלא נשוים צריך להראות טוב.

אז אני כן מתחיל לזוז קצת מהמחשב בזמן האחרון. אולי נכנס קצת לנסיעות אורבן אבל זה יקח עוד זמן..

פורסם
  • מחבר

גיא, לא התכוונתי לשמנים בגיל 30...

התכוונתי לכך שחילוף החומרים של הגוף כבר מתבלה בגיל כזה, נטיית ההשמנה הופכת לממשית והנסיון לשמור ולייצב את הבריאות לא עולה יפה כפי שעלה 10 שנים לפני כן... ברוב המקרים.

פורסם

אוי זה הוופלה הכי מפורסת בצה"ל... אין כמו לשבת על טימטם באמצע מארב או אחרי פעילות מגניבה...או סתם בשבת בצהריים לשתות נס טוב עם כמה חבר'ה טובים ואיזה טימטם.

בקשר לדיאטות, כל אלו שצריכים ייעוץ אני פה :)

גם לי הייתה קרס (הייתי שמן-שמנמן 18 שנה)

היום אני בן אדם רגיל

זה מה שקורה שיש אחות תזונאית (או לפחות התואר הראשון שלה) ואבא שלא יודע מה זה סוכר... ואני לא מגזים.

יניב

פורסם

מה עושים אם יש לך בעל מכולת אידיוט שלא מביא שום דבר נורמאלי ???

הולכים לסופר !!!!

פורסם

תמיד יש לאן לברוח אם רוצים. אצלי בבית גם הכל זה לחם בריאות וטופו וכל החרטא הזה אבל מתי שממש צריכים משהו יוצאים לצייד אחריי השוקולד המריר לבישול של אבא. אוי כמה זה נשמע רע...

פורסם

שומן זה טוב אפשר להפוך אותו לשרירים

הלאווי עלי קצת שומן :'(

אני רזה , כמו הרוב פה :)

הבעיה בטימטום האלו שהם יקרים ,

אני הייתי זולל אותם בלי קירור , בלי קפה , זולל אותם אחד אחד מהקופסה

אבל פשוט כאב הלב לאכול אותם כי הם נראים סקסיים כאלו :)

וגם כל קופסה עולה איזה 15 שקל...

פורסם

גיא, לא התכוונתי לשמנים בגיל 30...

התכוונתי לכך שחילוף החומרים של הגוף כבר מתבלה בגיל כזה, נטיית ההשמנה הופכת לממשית והנסיון לשמור ולייצב את הבריאות לא עולה יפה כפי שעלה 10 שנים לפני כן... ברוב המקרים.

דווקא אבא שלי,שאוכל פי שבע ממני...וכל העבודה שלו היא עבודה של מנהל בהיי טק ,כלומר מו"מ (המון אוכל) והמון ישיבה בישיבות ומול טבלאות אקסל ובמחשב בכלל והוא שוקל איזה 94 קילו.כשאני נכנסתי לקטע של האימון הוא גם נכנס לזה,ובגלל שיש לו נכות מצה"ל והגב שלו דפוק הוא קנה הליכון כדי לרוץ ולא לדפוק אותו. התחיל להתאמן כמוני על המולטי טריינר שלנו,לאחרונה הוא גם קנה משקולות.

רציתי שהוא יבוא איתי לרוץ או לעשות מתח...אבל הוא לא בכושר שלי ולא עם היכולת שלי,אבל הוא יחסית לבנאדם בן 44 שנמצא בעבודה חסרת פיזיות לחלוטין פיתח גוף מעולה...

אז זה רק עניין של רצון.

פורסם

אז מה רוקפורד... כמה שילמו לך? ;)

פורסם
  • מחבר

:-X

פורסם

אויייי הכל גנטיקה....

לדוגמא- כל המשפחה שלי. בלי להגזים לאבא שלי ולדוד שלי יש פוטנציאל אמיתי של בודי בילדרים ברמה חובבנית. אבל! הידים ענקיות כנ"ל רגלים גב וחזה ובטן? נורא! כל השומן מתאסף רק שם, הידים של אבא שלי נראות סופר מחוטבות וגם הרגלים אבל בטן ענקית...

למזצרי (שילוב של למזלי-ולצערי) לי יש רק חצי מהתופעה...אני עוד יכול לעשות משהו עם הבטן אבל צריך לעבוד יותר חזק על חיטוב כללי.

וטימטם-שולט!

פורסם

איפה קונים את הדבר הזה?

פורסם

היום אמא חזרה מהסופר והביאה מתנה חבילת טימטם ישר זרקתי אותה למקפיא אחרי שעה עשיתי לעצמי שוקו חם(לא אוהב קפה מה לעשות) פתחתי את החבליה עשיתי מה שכתוב בהוראות וזה פשוט דבר גדול, אכלתי שתיים(יחידות לא חבילות!) כמו כלום זה 180 קלוריות איזה כיף אולי סוף סוף אני יעלה כמה גרמים מעכשיו כול בוקר אני טוחן שתיים לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים