פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים היי.אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת.יש לי שתי אפשרויות:א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט.ב. Logitech Internet Navigator.האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת.ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי?אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים.תודה רבה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מקלדת זה קודם כל נוחות שזה תלוי בךדבר שני זה איכות ... אבל שני החברות האלה חברות טובות למרות שאומרים שלוג'יקטק הרבה יותר טובהוזה גם פוזה (בחלק מהמקלדות) ככה שזה גם תלוי בךלי היתה של מיקרוסופט שעדיין עובדת במחשב הישן כבר למעלה מ5 שנים אחרי אין ספור נפילות חזקות לריצפה ואת כל זה היא שרדה עם פגמים קטנים בלבדעכשיו יש לי של לוג'יטק חדשה ואלחוטית ועד עכשיו הכל עובד מעולה (יומיים רק) והיא גם יותר איכותית ונוחה אבל אי אפשר להשוות כלכך כי היא רמה אחרת
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים שים לב גם לזה שכמעט כל המוצרים של שלהם נראים טוב ובסטייל ... מה שהיום מאוד חשוב ... אני לדוגמא קניתי מחשב חדש והיה לי חשוב מאוד שלא יהיה בו צבע לבן (באג') רציתי שיהיה לו גם סטיילכמובן שעם איכות אבל זה לא היתה הבעיה כי איכותי וסטייל דיי הולכים ביחד העיניין הוא שהם באים גם ביחד עם תג מחיר גבוה שזה משהו אחר כבר כך שהיתי צריך להתפשר בכמה דברים אבל עכשיושבאים אלי כל מיני אנשים כולם אומרים ואוו וכאלה וזה עוד אנשים שאין להם מושג במחשב ככה שמי שעוד מבין יעריך את המחשב הרבה יותר לפי החלקים האיכותיים שלונ.ב אני יעלה תמונות כשהכל יהיה מוכן ;D שווה לחכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.