עבור לתוכן

פנטיום 4 עם אחלה חומרה שעובד לאט-עודכן

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 2.4B   עם 512 DDR 333       הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM

ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS

עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה .

הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו.

הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק.

מה יכולה להיות הבעיה?

ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין?

בתודה רבה מראש 

קיבלתי באקווה מארק 3    ציון 35

פורסם

דום 3 והרבה משחקים חדשים רוצים היום גיגה ראם כדי לעבוד בפרטים גבוהים אם רזולוציות גבוהות.

ודרך הגב לא ציינת איזה RADEON יש לך :-X

פורסם

לא ממש ציינת את הדגם של הכרטיס מסך...

זה בעיקר מה שיקבע איך משחקים עובדים

פורסם

אם אני לא טועה, רדאון 128MB 256-BIT זה יכול להיות רק 9700, 9800(חוץ מ9800SE) או רדאונים חדשים יותר..

כך שלדעתי הכרטיס שלך די סביר להריץ משחקים(כולל דום 3, שרץ אחלה ברזולוציה שציינת בחצי ג'יגה ראם, עם רדאון 9800PRO)

לדעתי זה יכולה להיות בעיה של AD/SPYWARE. כבר יצא לי לראות מחשבים עם מעבד2.8C עם חצי ג'יגה ראם והמחשב בקושי זז בגלל איזה SPY מ*** >:(

יכולה להיות גם בעית חום(מעבדי אינטל מאיטים את עצמם כשהם עוברים מטמפ' מסויימת) אבל זה תוכל לבדוק די מהר ע"י תוכנת ניטור טמפ' כלשהי!

פורסם

דבר ראשון אם קיבלת את המחשב ולא שינית כלום ולא עידכנת את הביוס, זה יכול לעשות המון בעיות כולל LATENCY שלא מכוון כראוי,

תתקין דרייברים של אינטל החדשים intel Chipset , דרייברים 4.9 חדשים של אייטיאיי + ה Control Center,

תבדוק הגדרות ביוס, ותדאג לעשות גם סריקת ספייוואר שאני מאמין שזה רק אולי 2% שכמעט לא משפיע חוץ מאינטרנט ותלוי איזה תוכנות יש לך ברקע,

זה פשוט יכול להיות קשור להמון דברים, אי אפשר לדעת כי אנחנו לא יודעים מה עבר לך על המחשב ומה שינית או לא.

הגדרות יכולות להיות מהביוס ועד הדרייברים ועד התוכנות שמותקנות על וינדוס, אפילו הגדרות של וינדוס קובעות.

פורסם

כששמים את הפרטים על הצקסימום אפשר לגמור 128Mנ של זיכרון על הכרטיס, זו יכולה להיות בעיה.

512MB זיכרון פנימי, גם בעיה פוטנציאלית.

לא אמרת איזה לוח יש לך, תוודא שהתקנת את הדרייברים של הצ'יפסט שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים