עבור לתוכן

עברית בIPOD?

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אליכם:

האם לIPOD ו/או לIPOD MINI יש פאטץ, לתמיכה באותיות עברית במסך התצוגה?

אם כן, אפשר לינק, ואם לא, האם מתוכנן בדור הבא או הזה שאחריו, או מתישהו, תמיכה באותיות עבריות?

שאלתי את ידע והם הם לא יודעים...

תודה!

אם היית קורא את הכתבה באתר על הIPOD דור 4 רשום לך שאין תמיכה באותיות עברית

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי פורסמה לפני שהביקורת פורסמה.

אבל גם לפני ידעתי שאין... שים לב שבשאלה שאלתי אם יש פאטץ'... לא האם זה תומך רגיל...

פורסם

השאלה שלי פורסמה לפני שהביקורת פורסמה.

אבל גם לפני ידעתי שאין... שים לב שבשאלה שאלתי אם יש פאטץ'... לא האם זה תומך רגיל...

אהה לא שמתי לב

פורסם

ממש לא נכון. אני לא יודע מה הידע שלך בנושא כדורסל בכלל או בנושא שוק העברת השחקנים בארץ בפרט, אבל לאלון יש ידע רב ומקורות על שוק הנגנים הניידים. בגלל זה הוא כתב את הביקרות ובגלל זה הוא כתב את השורה הזאת, בגלל שהוא מבין בנושא והדעה שלו היא לא דעה של איש מהשורה.

כתוב שם בפרוש שיתכן, שיכול להיות שזה יקרה. לא משהו אחר. אם אלון צודק או לא, זה נראה בעתיד אני מניח.

ולהפך ממה שאתה אומר, זה בדיוק מה שכותבים בביקורת רצינית, אחרת כל מה שאתה עושה זה להעלות את הפירוט של המוצר ואת מצבו הנוכחי, אז למה ביקורת ולא ההכרזה של המוצר על ידי היצרן?

אני לא מסכים אתכם. כל דבר יתכן ויכול להיות שיקרה.

אין לי מה להוסיף כי ברור שלא תקבלו את מה שאני אומר, גם אם זה רק מהסיבה הפשוטה ששניכם "משוחדים", אבל כמו שאמרתי קודם, עצם העובדה שהביקורת נכתבה על ידי מישהו ששילם מכספו מחיר מלא וגבוה מאד על מוצר, פוסלת אותו כמבקר רציני.

בקשר לידע שיש לו ולדעתו שיהיה בקרוב עדכון לעברית, אני אשמח לראות מקור מבוסס שמסר לו את המידע או משהו דומה. אם יש כזה, כל הכבוד, אם אין כזה, דיי ברור שדעתו האישית לא מספיקה.

סנייק, לא באתי לריב ובאמת שלא משעמם לי ברמה שאני אלך לחפש עם מי לריב באנטרנט. מעבר לזה, אני מכיר אותך הרבה זמן מגיימר ולפי תגובות שלך יצרת אצלי רושם של מישהו סבבה. גם אם כן הייתי בא לריב, זה בטוח לא היה אתך, ושם לב ששלחתי לך הודעה אישית בגיימר עם שאלה אגבית על המכשיר, לא חשבתי בכלל שתראה את הדיון כאן כריב.

בקשר לתשובה, ציפיתי לתשובה שתעזור לי להבין על מה אתה מבסס את הדעה שלך בנוגע לעדכון התמיכה בעברית, ותסביר לי למה זה כן בסדר שמישהו ששלם על מוצר יסקר אותו.

ד"א, אני אשנה, לא אני ישנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים