עבור לתוכן

עברית בIPOD?

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אליכם:

האם לIPOD ו/או לIPOD MINI יש פאטץ, לתמיכה באותיות עברית במסך התצוגה?

אם כן, אפשר לינק, ואם לא, האם מתוכנן בדור הבא או הזה שאחריו, או מתישהו, תמיכה באותיות עבריות?

שאלתי את ידע והם הם לא יודעים...

תודה!

פורסם

אין

פורסם

וגם לא ממש רואים או מוזכר שעומד לצאת בקרוב.

פורסם
  • מחבר

יש נגן מבוסס HD שיכול לעשות זאת?

איזה צחוקים!

בדיוק פרסמתם באתר ביקורת על הדור הרביעי של הIPOD!

איזה צירוף מקרים!

בכל מקרה, הידיעה כתוב , ואני מצטט: "אם כי ייתכן שבעתיד הקרוב נראה עדכון שיאפשר לנו לצפות בתוים עבריים על גבי האייפוד."

עפ"י מה זה מבוסס?

וזה אומר שיצא עדכון, או שפשוט צהיה תמיכה בדור החמישי?

פורסם

ל-IRiver יצא עכשיו Firmware התומך בפונטים עבריים, אבל העברית מופיעה הפוכה (כלומר מהסוף להתחלה)

פורסם
  • מחבר

אבל בביקורת באתר כתוב שתהיה תמיכה בעברית בIPOD בקרוב...

איך אתם יודעים?

פורסם

יש נגן מבוסס HD שיכול לעשות זאת?

איזה צחוקים!

בדיוק פרסמתם באתר ביקורת על הדור הרביעי של הIPOD!

איזה צירוף מקרים!

בכל מקרה, הידיעה  כתוב , ואני מצטט: "אם כי ייתכן שבעתיד הקרוב נראה עדכון שיאפשר לנו לצפות בתוים עבריים על גבי האייפוד."

עפ"י מה זה מבוסס?

וזה אומר שיצא עדכון, או שפשוט צהיה תמיכה בדור החמישי?

זה מבוסס על דעה אישית, בגלל זה כתוב שם אם כי ייתכן.

פורסם

זה מבוסס על דעה אישית, בגלל זה כתוב שם אם כי ייתכן.

אתה מודע לעובדה שאני יכול לומר שייתכן ששאקיל אוניל יבוא לשחק במכבי תל אביב עוד חודש? ולבסס את זה על דעה אישית?

לא כותבים כזה דבר בביקורת רצינית.

פורסם

לא, זה לא אותו דבר בכלל, אבל בגלל שאין לי כוח להמשיך בוויכוח הזה שאני לא רואה אותו מתקדם לאנשהו נערוך את החלק הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך, בסדר?

פורסם

לא, זה לא אותו דבר בכלל, אבל בגלל שאין לי כוח להמשיך בוויכוח הזה שאני לא רואה אותו מתקדם לאנשהו נערוך את החלק הזה כדי שתרגיש טוב עם עצמך, בסדר?

סבבה. אם אין לך איך לסתור אותי ואתה מעדיף להתחמק בזה שאתה משחק אותה "בוגר"... תהנה.

אני את שלי הוכחתי.

פורסם

מה?

אז הכוונה שלך הייתה לחרחר ריב? לאיזו תשובה ציפית אם לא "אני מקבל את מה שאתה אומר ואני ישנה את מה שנכתב"? אז בשביל מה הגבת? נו באמת.

פורסם

ל-IRiver יצא עכשיו Firmware התומך בפונטים עבריים, אבל העברית מופיעה הפוכה (כלומר מהסוף להתחלה)

איזה firmware בדיוק תומך בפונטים עבריים לIRIVER?... (אני מניח שהוא דיבר על הIHP120, ואני לא ראיתי בFIRMWARE החדש תמיכה לעברית..)

פורסם

אתה מודע לעובדה שאני יכול לומר שייתכן ששאקיל אוניל יבוא לשחק במכבי תל אביב עוד חודש? ולבסס את זה על דעה אישית?

לא כותבים כזה דבר בביקורת רצינית.

ממש לא נכון. אני לא יודע מה הידע שלך בנושא כדורסל בכלל או בנושא שוק העברת השחקנים בארץ בפרט, אבל לאלון יש ידע רב ומקורות על שוק הנגנים הניידים. בגלל זה הוא כתב את הביקרות ובגלל זה הוא כתב את השורה הזאת, בגלל שהוא מבין בנושא והדעה שלו היא לא דעה של איש מהשורה.

כתוב שם בפרוש שיתכן, שיכול להיות שזה יקרה. לא משהו אחר. אם אלון צודק או לא, זה נראה בעתיד אני מניח.

ולהפך ממה שאתה אומר, זה בדיוק מה שכותבים בביקורת רצינית, אחרת כל מה שאתה עושה זה להעלות את הפירוט של המוצר ואת מצבו הנוכחי, אז למה ביקורת ולא ההכרזה של המוצר על ידי היצרן?

פורסם

בFW האחרון (1.6) לסדרת הH1XX של איירבר הייתה אמורה לצאת תמיכה בפונט עברי, אבל בסוף זה לא מומש. גם פיצ'רים אחרים שהיו אמורים לצאת (גאפלס למשל) לא יצאו, אני מקווה שנראה את הכל בFW הבא (לך תדע מתי הוא יצא :-\).

אני חושב שיש תמיכה בעברית לנגני הIFP וIMP של אייריבר, בינתיים זהו. אני לא חושב שיש עוד נגן בעולם שתומך בעברית...

פורסם

אני לא יודע מה עם ה-IHP אבל אני יודע שב-IMP (דיסקמן MP3) כבר יש תמכית עברית, זה מראה משהו על הכוונות של החברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים