פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים טרחנו גם טרחנו...זה שהמורה שלך מעורערת בנפשה ולא החלטית לא מצביע שומדבר על הפיתרון לשאלה שהצגת בתחילת התר'ד.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר טובאני עוד לא למדתי את הדרך שאתה מדבר עליהמכאן שזה לא אקטואלי כי מן הסתם הבחן היה על מה שלמדנו עד אז
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מה ספאם?אולי אני ספאמר אבל לא הפעםאני נתתי תשובה לחידה... אמרתי שאין מלכודת בכללובקשר להודעה האחרונה שלי אני כתבתי אותה כי הוא אמר שאם האבא יוצא קודם זה נתקע והוכחתי לו שלא...ושששששששששמקנא שיש לך כוכב אחדבוא נגיד שאני מקנא, עדין, אתה תמיד מגיב להודעות שלא במקום ואפילו TOP GUNהעיר לך, אתה מוזמן לקרוא את ההודעות שלי, לראות שכל אחת מהן התיחסה לנושא (נראה לי רק ההודעה הזאת תצא מההקשר של הנושא), אבל אתה תמיד מוציא את הדיון מהקשרו, קח את מה שאמרתי כהערה בונה,, למרות שהיא באה בצורה ביקורתית. עכשיו כשיש לך הרבה כוכבים אתה יכול לתת הודעות איכותיות גם...סליחה HOT DOG פשוט הייתי חייב לטפל בזה, שיהיה בהצלחה אחי..
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני מוציא דברים מהקשרם?אולי כהערה צינית בצד אבל אני לא מספים בלי קשר. אני תמיד כותב משהו שקשור לנושא ובצד מסר ציני...................חבל שאתה מתייחס רק אליווזה לא המקום לדון בזה........
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים טובאני עוד לא למדתי את הדרך שאתה מדבר עליהמכאן שזה לא אקטואלי כי מן הסתם הבחן היה על מה שלמדנו עד אזזאת לא "דרך", פשוט די שיהיה יותר קל להסביר נתתי לכל דבר אותיותתחשוב שהסירה צריכה להפליג והקלט שלה הוא בעצם האנשים שעולים עליה (כמוש אמרת)בן אחד עולה, הכל בסדר,מצב מקבל, בן שני עולה, הכל בסדר--> מצב מקבלבן אחד עולה, הכל בסדר, האבא עולה, מצב שלא מתקבל ע"י הסירה- היא לא יכולה להפליג--> מצב מלכודתאב עולה ראשון, הכל בסדר , מצב מקבל, עוד בן עולה--> מצב שלא מתקבל ע"י הסירה --> מצב מלכודת
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר וואי אתה עקשןאפילו המורה כבר הודתה שאין פה מצב מלכודתואתה תיארת את זה לא נכוןזה לא עולה בן אחד ואז מחכה לעוד קלטזה או שעולה בן אחד או שניים או אבאואפילו אם זה איך שאתה אומר אז אם האבא עלה והספינה לא יכולה להפליג הוא יכול פשוט לרדתבניגוד לחידה עם הכבש והזאב אם הוא היה לוקח את החסה אז הזאב ישר היה טורף את הכבשה וזהווRULE THE PC ברצינות אתה מגזיםוזה בסדר עומר אני יודע את ההרגשה הזו שנובים מזיינים את השכל אז ממש קשה להתאפקותודה בהצלחה גם לך
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש LOL זה מה שהיא אמרה לך?
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים תראה כנראה שהיא באמת מורה דיי טפשה כי עם תרגיל כזה ממש לא מסבירים מזה מצב מלכודת...מודלים זה מקצוע מאוד קל להבנה, פשוט תפתח עמוד 19 ושם יש למטה שאלה על דוגמאות חיות שתעזור לך להבין את זה.וסתם שתהיה בעניינים על דברים כאלה ממש לא מתעקבים שתגיע לטיורינג תבין אותי :-Xנ.ב.בבגרות מודלים חישוביים זה לא הבעיה אלא עיצוב תוכנה :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבניםאוקיאז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחהולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה)..ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלהוהיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוטקודם כל, מצב מלכודת - מצב (עיגול) שממנו אין חצים, אין שום פעולה חוקית הגורמת לצאת ממנו. כל החצים הולכים אל עצמו בחזרה (לולאה מקומית אם תרצה).עריכה: טוב, לאחר שקראתי כמה פוסטים - מצטער לבשר לך אבל המורה שלך צודקת. תבין, באוטומטים מכל מצב צריך להיות חץ עבור כל פעולה. אין כזה דבר "פעולה לא חוקית", יש פעולה המביאה למצב מלכודת (trap). אם אתה מגביל את האוטומט שלך רק לפעולות "חוקיות" אז בעצם אין שום משמעות לאוטומט.. כל הקטע הוא שהאוטומט מקבל כקלט סדר של פעולות (העלה אבא, העלה בן1/2, הורד בן/אבא וכו'..) וצריך להגיע למצב כלשהו, רצוי למצב מקבל (מצב הפיתרון).
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים וואי אתה עקשןאפילו המורה כבר הודתה שאין פה מצב מלכודתואתה תיארת את זה לא נכוןזה לא עולה בן אחד ואז מחכה לעוד קלטזה או שעולה בן אחד או שניים או אבאואפילו אם זה איך שאתה אומר אז אם האבא עלה והספינה לא יכולה להפליג הוא יכול פשוט לרדתבניגוד לחידה עם הכבש והזאב אם הוא היה לוקח את החסה אז הזאב ישר היה טורף את הכבשה וזהווRULE THE PC ברצינות אתה מגזיםוזה בסדר עומר אני יודע את ההרגשה הזו שנובים מזיינים את השכל אז ממש קשה להתאפקותודה בהצלחה גם לך זה כן, אתה לא יודע מה זה אוטומט בכלל לפי מה שאתה אומר כי ככה זה הולךתחזור בסוף השנה אם יהיה לך מושג במחשבים ותקרא את הפוסט הזה ואני מבטיח לך ששתתנצלל ותגיד שאני צדקתי
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר סליחה מר מבין במחשביםתאמין לי שאני מבין טוב מאודזה היה הפאקינג שיעור השלישי שלי בזבל הזהובפעם ה100 המורה בעצמה אמרה שאין מלכודתנדבר עוד שנה שתתבגר
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר אהאמרה שאין מלכודת והורידה לי בציוןיחסית למבין גדול במחשבים אתה לא חכם במיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.