פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר חחחחחחשחכתי לצייןשאלתי אותה באמת בסוף השיעור אם הייתי אומר שכריש אוכל את הילדים אז זה מלכודתואז מישהו אחר שאל אם הילד יחטוף צרעת וימות זה גם מצב מלכודת אז היא ענתה שכןאז אמרתי לה שבמבחן הבא ככה אני אכתובמה יש לך לאמר על זה AV?ועומר אחיהיא לימדה אותי בכיתה ט' ושנאה אותיורק השנה היא מלמדת אותי עוד פעםעד עכשיו חוץ מט' היא לא לימדההסיבה שהיא שונאת אותי היא (בלי להתרברב) בגלל שאני היחיד שיש לו עקרונות פותח את הפה עליהונדב זה NADI זה שהיה אמור לזכות בתחרות המדריכיםהוא יגיב בהזדמנות
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים חכה עד שתגיעו לכל השטויות האלה כגון אוטומט סופי לא דטרמניסטי\דטרמניסטי, אוטומט מחסנית\מכונת טיורינג.אני כמעט איבדתי את השפיות בגלל זה.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים נהיינו קצת אגרסייבים לגבי הערות שוליות וoff topicים מזעריים, הא?EDIT: אופס :-[, רק עכשיו הבנתי שאתה מתכוון לשפות חופשיות הקשר ולא חופשיות הקשר, זה גם מעצבן.חשבתי שעוד פעם מתרגזים עליי המודרים על משהו לא רלוונטי.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר קבלו חדשותהיום היה שיעור לקבוצה השניה של מחשביםוהם עשו את התרגיל בכיתה כאילו לא בתור בוחןואז חבר שלי שאלמה מצב מלכודת פה?אז היא אמרה לו שאיןלא מבין מה נסגר איתהדפוקה לגמרי
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר סעמקשמור את הספאם לעצמךכנל כל הייפי נפש האחריםדיון בסדר גמור מה אתם מזיינים בשכל
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים הדיון בעיקרו הוא אולי בסדר, אבל צורת הדיבור שלך (ושל אחרים), גם כלפי אנשים שמנסים לעזור לך, בשילוב עם הספאם הרצחני שרץ פה, הופכים אותו לת'רד שבכל הכנות, לא ממש נעים לקרוא.והערה ל-rule the pc: בחיי, אתה הבנאדם עם קשיי התפיסה הכי רציניים שראיתי בחיים שלי.פותח הת'רד אמר בערך מאתיים פעם שהוא לא מחפש פתרון, שיש לו פתרון, שהוא מצא את הפתרון, ושהפתרון זה לא מה שהוא מחפש. ובכל זאת, ב-3 הודעות שונות לפחות, כל מה שעשית היה להציג את הפתרון, וזה עוד אחרי שאמרת בתחילת הת'רד שאתה לא מבין בכלל על מה מדברים.for crying out loud, די!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים Rule The PC אתה הספאמר הכי גדול שראיתי בעולם, די להגיב לא לעניין, תגיד לי אאתה קורא את התארד לפני שאתה מגיב???נמאס כבר מהספאם הזה שלך, תביא קצת תגובות שיהיו לעניין במקום תגובות שמסיטות את הנושא. אלוהים ישמור איזה ספאמר, ביום אחד הוא עושה יותר הודעות ממה שאני עושה פה ואני כבר חצי שנה בפורום... די עם זהמה ספאם?אולי אני ספאמר אבל לא הפעםאני נתתי תשובה לחידה... אמרתי שאין מלכודת בכללובקשר להודעה האחרונה שלי אני כתבתי אותה כי הוא אמר שאם האבא יוצא קודם זה נתקע והוכחתי לו שלא...ושששששששששמקנא שיש לך כוכב אחד
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים ושששששששששמקנא שיש לך כוכב אחדכפי שאמרו כבר בעבר:עדיף מעט הודעות איכותיות, מהודעות ספאם בכמויות.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים צודק אבל עדיין הוא מקנא שיש לו קצת הודעות...........אני מודה שאני קצת ספאמר אבל שלא יגיד שאני מספים מתי שאני לא....
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר איזה פיגור המורה עבלה שתחנק אבל רק אחרי שתתן לך ציון טוב בבגרותחחח איש טוב אתהמגן טוב היא תתן כי אין לה מש לעשות אם יהיו לי ציונים טובים היא חייבתסחטיין על האיבנז סטיב ואיולספאמרים האחריםבבקשה תפסיקו את המריבות שלכם על חשבון הת'רד שליTOPGUN אתה צודקפשוט כבר התעצבנתי כ"כ מהספאמרים ומהתגובות שכללו פתרונותבחזרה לנושאמחר אני הולך לרדת עליה כ"כ אחרי מה שהיא לימדה את הקבוצה השניה היוםWISH ME LUCK
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תראה HOT DOG..כנראה אתה עוד לא מבין את הנושא של אוטומטים..אבל זה כן מצב מלכודתקשה קצת להסביר את זה במונחים של סירה אבל בוא נניח שבן זה a והאב זה bאתה קולט b ומגיע למצב מקבל- מצב אפשרי, אם עכשיו אתה מקבל a, משמע עלה גם ילד לסירה אז אתה מגיע למצב מלכודת ולכן המורה שלך צודקתבעיקרון לפי הגדרה שעשיתי האוטומט מקבל את קבוצת המילים מעלה א"ב a,b {aa,b, a}כל מילה אחרת תוביל למצב מלכודת (אב ובן למשל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.