עבור לתוכן

המחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שלום.

במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק.

כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג

מדוע זה קרה.

לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ?

ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\)

כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם.

תודה רבה מראש.

פורסם

אולי שרפת אותו בחשמל סטטי? זה הרבה פעמים קורה למישהו שלא נזהר ולא מאריק את עצמו (בלי להעליב)

ופשוט תוציא ת'בטרייה לחמש דקות (מקסימום) ותחזיר אותה

פורסם

תבדוק שבטעות לא ניתקת את החיבורים ל Front Panel ..

פורסם
  • מחבר

הוצאת הסוללה לא הועילה.

בהנחה שיש בעיה במתג ההפעלה הראשי, איך אני מגיע אליו. צריך לפרק את כל התושבת של הפלופי וההרדיסק ?

פורסם

איך הגעת?! אם יש לך ת'חוברת של המדרבורד אז תחפש שם ת'סידורים של הפרונט-פאנל, אם לא תראה אם כתוב באתר של היצרן... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

על לוח האם לא נגעתי בחיבורים בכלל.

פורסם

ניסית לחבר את המחשב לחשמל עם כבל אחר? כבר קרה לי פעם משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

כן, החלפתי כבל.

האם אי אפשר לדעת בעזרת מברג טסטר או אמצעי אחר מהיכן הניתוק ?

איך בודקים במעבדה (סליחה על השאלה הפשטנית...) ?

פורסם

מולטימטר. תבדוק איפה הזרם לא עובד

פורסם

כשהוצאת את הסוללה מהביוס האם קודם הוצאת את הכבל חשמל ?

אם לא הוצאת את הכבל חשמל כנראה שרפת את הלוח אם .

נסה את הדבר הבא נתק את הכבל חשמל המתן 5 דקות עכשיו הוצא את הסוללה וליד הסוללה יש גמפר אם 3 יציאות כרגע הגמפר מחובר ליציאה 1+2 מה שאתה צריך לעשות זה קצר בין 2ל3 ואז להחזיר את הסוללה עכשיו חבר שוב את הגמפר כמו שהיה ותחבר את הכבל חשמל ותנסה להדליק שוב.

לא עובד נתק את הסוללה + הכבל לכמה שעות טובות ונסה שוב עדיין לא עובד בדוק את כל החיבורים החשמליים כולל החיבור הראשי בין לוח האם לספק.

גם לא עוזר אין מנוס מבדיקת טכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים