עבור לתוכן

אוזניות לנגן נייד עד 150 דולר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים :)

פורסם

תקנה מגבר נייד קטן ואוזניות סנהייסר PX-250.

או אם אתה מעדיף להישאר בתחום ההגיוני אז פשוט PX200 או פיליפס HN-120 (לא זוכר את המספר המדוייק יש אותם בכל סניף של בסט ביי או משהו כזה) שהם מבודדות ומשתיקות

פורסם
  • מחבר

סינהייזר לפי מה שקצת קראתי הם טובים אמנם למכשירים הניידים אבל לא מוציאים סאונד עם באס נקי ... חשוב לי הרבה יותר מהעובדה שלא יצא סאונד , שיהיה אוזניות באיכות ... אני שוקל מאוד לקנות את הגראדו . שמעתי עליהם הרבה דברים טובים , הבעיה היא איך שהם נראים ... מה אתם חושבים ?

פורסם

למה אתה שונא אוזניות שנכנסות לאוזן? אתה בטח מתכוון לאוזניות "כפתור" כאלה שיש בהם דריוור דינמי(כמו באוזניות "רגילות") וגם לדעתי הן ממש לא נוחות או טובות.

אני במקומך, ללא ספק הייתי לוקח את ה etymotic 6i ב130$ בHeadroom (או שאולי יש מקום אחר יותר זול, לא היה לי כוח לחפש).

לדעתי אוזניות לנגן נייד חייבות להיות In ear canal (יענו כאלה שנכנסות לתוך האוזן ולא כאלה שיש להן דריוור כמו לאוזניות "כפתור"), בגלל שלא רואים אותן, אין דליפת סאונד, והצליל עולה על אוזניות אחרות שלא רואים כשלובשים אותן(הכוונה לאוזניות "כפתור").

הגרדו טובות אבל הן פתוחות מה שמאוד מפריע לך ולסובבים אותך- אפשר לשמוע מבחוץ מצויין את מה שאתה שומע וגם להפך- אין לגמרי בידוד מהסביבה חוץ מזה שהן לא שיא הנוחות (למרות שכייוון הן מאוד קלות, הנוחות סבירה).

אגב, כל האוזניות הקטנות והסגורות (כגון ה Beyerdynamic DT231) לא ממש בולמות "בריחה" של צליל, אז אל תצפה לבידוד של ממש...

בכל מקרה, אני לא מתכוון להכריח אותך- אני את עמדתי בנושא אמרתי.

פורסם

מה ההבדל בין אוזניות כפתור לבין אוזניות שנכנסות לתוך האוזן? :-[

פורסם

מצטרף לשאלה....

איתן

פורסם

אוזניות שנכנסות לתוך האוזן

e2c_big.jpg

אוזניות כפטור

mx350_zoom.jpg

פורסם

אהההההההה

סבבה.....

אבל אלה שנכנסות לאוזן לא ממש נפוצות....

איתן

פורסם

מה זאת אומרת לא נפוצות?

אתה פשוט מזמין את האוזניה שאתה רוצה מHeadphone.com(או מאתר אחר שמתמחה באוזניות) וזה נשלח אלייך הבייתה- במקרה הזה etymotic 6i.

אני רק רוצה להוסיף לתמונות להגיד שאוזניות "כפתור" הן בעצם אוזניות עם דריוור דינמי רגיל כמו באוזניות "רגילות" רק מוקטן, ואוזניות שנכנסות לאוזן עובדות לגמרי אחרת.

פורסם

איך הם עובדות?

איתן

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון על Koss SportaPro

אחלה אוזניות, סאונד נקי, בסים חזקים אבל אותנטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים