עבור לתוכן

בעיות מוזרות של מחשב אחד עקשן

Featured Replies

פורסם

שלום !

קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו ..

לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו -

P 4 2.4B

Gigabyte 8SQ800

512 Samsung DDR

Gigabyte Radeon 9700Pro

גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה .

לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , המחשב לא נותן בוט ( הוא נדלק , אבל המסך , המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל ) .

אם אני מנתק את העכבר , ומפעיל את המחשב , הוא עולה , אבל חיבור של העכבר לא מפעיל אותו .. נוסה כבר ע'י שלושה עכברים שונים , כולם מתחברים ל USB .

בנוסף לכל , עדיין קיימת הבעיה שכל נגיעה במחשב תוקעת אותו בלי אפשרות לעשות כלום , פרט לריסט .

אני מזכיר שהמחשב פורמט היום , והותקן עליו Windows XP Proffesional , מקורי .

תודה ע-נ-ק-י-ת מראש !

פורסם

למה הכוונה שנגיעה במחשב תוקעת אותו? הכוונה לנגיעה פיזית במארז (במתכת)?

אם כן - אולי יש לך בעיה של הארקה.

לדעתי קיים סיכוי גדול שיש לך חומרה תקולה (לוח, זיכרון, מעבד, כרטיס כלשהו).

פורסם

זה לא עובד רק בכניסת USB אחת או בכולם?

פורסם

נסה לחבר עכבר סיריאלי ולא לUSB זה אפשרות פיתרון אחת.

לגבי הבעיה שלך השניה שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים כנס לשולחן עבודה לחצן ימני על המחשב שלי מאפיניים מתקדם הפעלה ושיחזור הגדרות בטל את הסימון של המצב הפעל מחשב באופן אוטומטי.

עכשיו כשתהיה בעיה תקבל מסך כחול אם הבעיה של המחשב כנס לאתר של מיקרוסופט ושם בחיפוש חפש מה מקור הבעיה לפי המספר התקלה.

לדוגמא STOP AT 0011xxxxx0011

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים