עבור לתוכן

DVD

Featured Replies

פורסם

רק כונן,

איזה ?

ולא Asus בבקשה.

פורסם

מה רע ב-PIONEER ? או AOPEN ? או TOSHIBA ? או אפילו סמסונג ו-LG ?  לכולם כבר אמור להיות כונן במהירות של 16* ל-DVD ו-48* ל-CDROM.

גם אני לא "מת" על הכוננים של ASUS.. אני מקווה שהם השתפרו לפחות בדגם החדש (E616) כי הקודמים היו ממש לא מלהיבים (הישן E608 לא הצליח לקרוא אצלי דיסקים שנצרבו מעל 650 מ"ב)

פורסם

ואצלי פצאום מת הTOSHIBA שלי , אחרי חודשיים של עבודה , מת פתאום בלי הודעה מוקדמת .... :'(

כפול 16 !

אולי יש להם משהו ?

או שהם סתם שונאים אותי

פורסם

לי יש פיוניר, עובד בסדר, רק כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש ועושה מלא רסטרים הוא מחמם את הדיסקים כמו לא יודע מה.... בעיות של קריאת דיסקים לא היו לי.

בגדול אחלה כונן ;)

פורסם
  • מחבר

אין משהו מושלם ?

Sony ? :(

Nec ?

פורסם

לי יש כונן ASUS E612 כונן מעולה :jump:

פורסם
  • מחבר

אמרתי לא אסוס :(

פורסם

זה הרי לא ממש משנה

בסופו של דבר אתה תיאלץ לקנות מה שיש בחנויות המחשבים בארץ ואלה דגמים סטנדרטיים..

פורסם

יש לי אסוס E616 ATA100 16*48

אים אתה לא אוהב את אסוס

אז תקנה אך ורק AOPEN

יש להם דגם ATA 66

קורא גם כפול 16.......

ותצתרך לתקין firmware למולטי זון

דן

פורסם

ואצלי פצאום מת הTOSHIBA שלי , אחרי חודשיים של עבודה , מת פתאום בלי הודעה מוקדמת .... :'(

כפול 16 !

אולי יש להם משהו ?

או שהם סתם שונאים אותי

אני חושב שאמרתי לך פעם משהו על כוננים של TOSHIBA, ניורון שמים אותם במחשבים שלהם כי הם הכי זולים. אני לא כ"כ אוהב אותם, קופצים בקטע הכי מעניין. הסידירומים של TOSHIBA הם כמעט עולם אחר לגמרי.

טיפ לכולם: אל תשתמשו בכונני DVD ככונני DATA רגילים, חבל על הDVD שישחק מהר מדי. השתמשו בו למה שהוא מיועד גם אם הוא יכול לקרא דיסקים רגילים.

ותחשבו על זה......

פורסם
  • מחבר

איכס, גועל נפש, לא Asus ולא A-Open. דרעק דרעק דרעק !!!

אני יקנה Nec או Sony.

פורסם

מחשבי ניורון בנויים מכל הדרעק שהיבואן בעל המותג ניורון לא היצליח לשווק לדילרים שלו + כמה רכיבים בסיסיים הכרחיים ....

תיקנה מה שתיקנה ...... אחר קח על הכסף תבכה......

ה DVD האמינים והמצולחים ביותר זה ASUS ו AOPEN

נ.ב השרות לשנהם  מצויין (אסוס-ליגד רדיקס וכ"ו AOPEN- אזטק נציגות AMD בישראל)

ואים אתה מבין כזה גדול אז למה שאלתה בכלל (אתה גם כך נעול מראש על מוצר מסויים) וגרמתה לאנשים לטרוח...לחקור..... להתלבט....ולתת לך תשובה נכונה לשאלה ! וזאת לשווא)

דן

cwm28.gif

פורסם

לך כבר על האסוס וזהו.

פורסם
  • מחבר

מחשבי ניורון בנויים מכל הדרעק שהיבואן בעל המותג ניורון לא היצליח לשווק לדילרים שלו + כמה רכיבים בסיסיים הכרחיים ....

תיקנה מה שתיקנה ...... אחר קח על הכסף תבכה......

ה DVD האמינים והמצולחים ביותר זה ASUS ו AOPEN

נ.ב השרות לשנהם  מצויין (אסוס-ליגד רדיקס וכ"ו AOPEN- אזטק נציגות AMD בישראל)

ואים אתה מבין כזה גדול אז למה שאלתה בכלל (אתה גם כך נעול מראש על מוצר מסויים) וגרמתה לאנשים לטרוח...לחקור..... להתלבט....ולתת לך תשובה נכונה לשאלה ! וזאת לשווא)

דן

cwm28.gif

אתה אידיוט, מה הקשר לניורון יא חתיכת אימבציל.

המחשב שלי נראה לך כמו מחשב ניורון ? אמרתי במפורש לא Asus. ו A-Open זה הדרעק הכי גדול שיש. כל מה שאנשים אמרו פה זה מה שבמפורש אמרתי שאני לא רוצה.

אידיוט.

פורסם

אבל למה אתה מתנגד בכל זאת?

מה הבעיה שלך עם אסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים