פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים מה רע ב-PIONEER ? או AOPEN ? או TOSHIBA ? או אפילו סמסונג ו-LG ? לכולם כבר אמור להיות כונן במהירות של 16* ל-DVD ו-48* ל-CDROM.גם אני לא "מת" על הכוננים של ASUS.. אני מקווה שהם השתפרו לפחות בדגם החדש (E616) כי הקודמים היו ממש לא מלהיבים (הישן E608 לא הצליח לקרוא אצלי דיסקים שנצרבו מעל 650 מ"ב)
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים ואצלי פצאום מת הTOSHIBA שלי , אחרי חודשיים של עבודה , מת פתאום בלי הודעה מוקדמת .... :'(כפול 16 !אולי יש להם משהו ?או שהם סתם שונאים אותי
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים לי יש פיוניר, עובד בסדר, רק כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש ועושה מלא רסטרים הוא מחמם את הדיסקים כמו לא יודע מה.... בעיות של קריאת דיסקים לא היו לי. בגדול אחלה כונן
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים זה הרי לא ממש משנהבסופו של דבר אתה תיאלץ לקנות מה שיש בחנויות המחשבים בארץ ואלה דגמים סטנדרטיים..
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים יש לי אסוס E616 ATA100 16*48אים אתה לא אוהב את אסוס אז תקנה אך ורק AOPEN יש להם דגם ATA 66קורא גם כפול 16.......ותצתרך לתקין firmware למולטי זוןדן
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים ואצלי פצאום מת הTOSHIBA שלי , אחרי חודשיים של עבודה , מת פתאום בלי הודעה מוקדמת .... :'(כפול 16 !אולי יש להם משהו ?או שהם סתם שונאים אותיאני חושב שאמרתי לך פעם משהו על כוננים של TOSHIBA, ניורון שמים אותם במחשבים שלהם כי הם הכי זולים. אני לא כ"כ אוהב אותם, קופצים בקטע הכי מעניין. הסידירומים של TOSHIBA הם כמעט עולם אחר לגמרי.טיפ לכולם: אל תשתמשו בכונני DVD ככונני DATA רגילים, חבל על הDVD שישחק מהר מדי. השתמשו בו למה שהוא מיועד גם אם הוא יכול לקרא דיסקים רגילים.ותחשבו על זה......
פורסם 2001 בנובמבר 224 שנים מחבר איכס, גועל נפש, לא Asus ולא A-Open. דרעק דרעק דרעק !!!אני יקנה Nec או Sony.
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים מחשבי ניורון בנויים מכל הדרעק שהיבואן בעל המותג ניורון לא היצליח לשווק לדילרים שלו + כמה רכיבים בסיסיים הכרחיים .... תיקנה מה שתיקנה ...... אחר קח על הכסף תבכה...... ה DVD האמינים והמצולחים ביותר זה ASUS ו AOPEN נ.ב השרות לשנהם מצויין (אסוס-ליגד רדיקס וכ"ו AOPEN- אזטק נציגות AMD בישראל) ואים אתה מבין כזה גדול אז למה שאלתה בכלל (אתה גם כך נעול מראש על מוצר מסויים) וגרמתה לאנשים לטרוח...לחקור..... להתלבט....ולתת לך תשובה נכונה לשאלה ! וזאת לשווא) דן
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים מחבר מחשבי ניורון בנויים מכל הדרעק שהיבואן בעל המותג ניורון לא היצליח לשווק לדילרים שלו + כמה רכיבים בסיסיים הכרחיים .... תיקנה מה שתיקנה ...... אחר קח על הכסף תבכה...... ה DVD האמינים והמצולחים ביותר זה ASUS ו AOPEN נ.ב השרות לשנהם מצויין (אסוס-ליגד רדיקס וכ"ו AOPEN- אזטק נציגות AMD בישראל) ואים אתה מבין כזה גדול אז למה שאלתה בכלל (אתה גם כך נעול מראש על מוצר מסויים) וגרמתה לאנשים לטרוח...לחקור..... להתלבט....ולתת לך תשובה נכונה לשאלה ! וזאת לשווא) דן אתה אידיוט, מה הקשר לניורון יא חתיכת אימבציל. המחשב שלי נראה לך כמו מחשב ניורון ? אמרתי במפורש לא Asus. ו A-Open זה הדרעק הכי גדול שיש. כל מה שאנשים אמרו פה זה מה שבמפורש אמרתי שאני לא רוצה. אידיוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.