פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני מתכנן לקנות סוויץ' ולחבר אותו ל3 מחשבים ולמודם. את המודם כמובן צריך להפוך לנתב. הבעיה היא שיש פשוט פול בעיות עם הנתב הזה! (גם אחרי עדכון firmware) מה לעשות? יש למישהו ניסיון? או פתרון? ()
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים הבעיות הם לפני שהפכת לנתב?ואיזהבעיות יש ?כי יש לי את המודם והבעיות שהוא עשה לי זה רק כשהוא היה מחובר הרבה מאוד זמן אז היה הרבה ניתוקיםאבל קניתי ראוטר של אדימקס ובעיותי נפטרו....
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר הבעיות הם לפני שהפכת לנתב?ואיזהבעיות יש ?כי יש לי את המודם והבעיות שהוא עשה לי זה רק כשהוא היה מחובר הרבה מאוד זמן אז היה הרבה ניתוקיםאבל קניתי ראוטר של אדימקס ובעיותי נפטרו....כן זה בדיוק העניין.אני מתלבט אם להפוך לראוטר בגלל כמה סיבות מרכזיות (ועוד המון בעיות קטנות)1) מתנתק בגלל עומס בקשרים אחרי 12 שעות+- (משהו בסגנון הזה..)2) פתיחת פורטים לכל תוכנה+ הגדרת תוכנות שמשמשות כשרת בפיירוול3) בעיות וקשיים טכניים (עדכון, ריסוט, מה קורה כשיש הפסקת חשמל וכו)כמה עולה הראוטר? ואפשר לחבר אליו כמה מחשבים? (אני כבר מתחיל להסתבך עם ראוטר\סוויץ' וכו..)*לא תהיה בעיה להתחבר דרכו דרך החשבון שלי( ב013ברק) ?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים בקשר לפתיחת פורטים לא חייבים לקנות ראוטר (למרות שממש לא היה לי בעיה עם הפורטים שלו...) אני אמליץ לך על הראוטר שיש לי של אדימקס עובד כמו תותח ממתי שהגדרתי אותו לא ראיתי אותו יותר כבר חצי שנה עברה נראה לי... המודם הוא Edimax BR-6104K אחלה בחלה של מודם!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים לי אין בעיות עם הB-Focus 270PR , הוא עובד כראוטר כבר איזה חודש+ פתיחת פורטים פשוטה ובלי בעיות מיוחדות. בכל מקרה אני אחליף מחר לאלקטל 510 (בחינם) מבזק בגלל החדשנות והשם
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אני הולך לפי המשפט: "אם זה עובד אל תיגע" למרות שבאמת אלקטל נחשב לראוטר טוב יותר אז מזל טוף.... :
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר כן זה בדיוק העניין.אני מתלבט אם להפוך לראוטר בגלל כמה סיבות מרכזיות (ועוד המון בעיות קטנות)1) מתנתק בגלל עומס בקשרים אחרי 12 שעות+- (משהו בסגנון הזה..)2) פתיחת פורטים לכל תוכנה+ הגדרת תוכנות שמשמשות כשרת בפיירוול3) בעיות וקשיים טכניים (עדכון, ריסוט, מה קורה כשיש הפסקת חשמל וכו)כמה עולה הראוטר? ואפשר לחבר אליו כמה מחשבים? (אני כבר מתחיל להסתבך עם ראוטר\סוויץ' וכו..)*לא תהיה בעיה להתחבר דרכו דרך החשבון שלי( ב013ברק) ?ובנוסף- אם אני קונה ראוטר- אני מחבר אליו מודם רגיל? ???
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים ראוטר מתחיל מ-200 שקלכל ראוטר ביתי מגיע היום עם סוויץ' 4 פורטים מובנה -> אפשר לחבר 4 מחשבים (ויותר עם סוויץ' נוסף)אין בעיה עם שום ספקוראוטר מתחבר למודם רשת, כל מודם רשת, כמו הECI
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר קודם כל תודה שהבהרת את העניינים.עכשיו-1) כאשר אני מחבר את המודם לראוטר - איך זה עובד? צריך להתקשר מהמחשב?2) זה4 פורטים למחשבים+ אחד למודם?3)תוכלו לתת לי לינקים למכשיר טוב ? (עדיף מזיג זאג).4)- כל מה שאני צריך לעשות כשאני מקבל את הראוטר זה לחבר אותו למחשבים ולמודם? מה עם הגדרות ? מה צריך לעשות.5) איזה פיצ'רים יכולים להיות בראוטר ומה עדיף.תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים 1. אתה צריך להגדיר את פרטי ההתחברות שלך בממשק HTTP בראוטר2. כן4. ראה 15. שיתמוך ב-L2PT שזה חיבור עם חייגן בכבלים. חוץ מזה לכל הראוטרים הזולים יש אותם פיצרים.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים 1. הראוטר מחייג דרך המודם, זה התפקיד שלו, והוא גם שומר על חיבור קבוע - במקרה של ניתוק מחייג מחדש (אתה צריך להחזיר את המודם למצב מודם)2. כן - 4 פורטים של LAN - רשת מקומית ואחד של WAN - רשת רחבה = אינטרנט3. הנתב הקווי היחיד שמצאתי בזיגזג:https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_118&products_id=18684. אתה צריך להיכנס לממשק הגדרות של הראוטר ולהגדיר חיוג, הכל בד"כ מוסבר מצוין בחוברות ההפעלה שמקבלים עם נתבים, אתה גם יכול לשאול כאן כמובן5. הרבה דברים - פיירוול חומרה, UPNP (פרוטוקול ל"פתיחת פורטים אוטומטית" שתוכנות מסוימות תומכות בו) - שניהם קיימים כמעט בכל ראוטר היום (ראוטר ייעודי, לא מודם שהומר לראוטר), אלה החשובים, ויש גם: חסימת תוכן, תמיכה בשירותי Dynamic DNS, ניהול מרחוק, וכל דבר אחר שהיצרן מחליט להכניס
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר ומה כדאי לקנות? (כמו שאמרתי קודם לינק מזיג זאג יהיה טוב).- אני צריך ראוטר עם 4 פורטים למחשבים(+פורט אחד למודם) כמה שיותר חכם ותומך בl2pt כמו שholy אמר. עד 200 ש"ח*ד"א- כל הכבלים שלי בבית מוצלבים. אני אוכל להשתמש בהם לראוטר או שצריך ישרים?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר 1. הראוטר מחייג דרך המודם, זה התפקיד שלו, והוא גם שומר על חיבור קבוע - במקרה של ניתוק מחייג מחדש (אתה צריך להחזיר את המודם למצב מודם) 2. כן - 4 פורטים של LAN - רשת מקומית ואחד של WAN - רשת רחבה = אינטרנט 3. הנתב הקווי היחיד שמצאתי בזיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_118&products_id=1868 4. אתה צריך להיכנס לממשק הגדרות של הראוטר ולהגדיר חיוג, הכל בד"כ מוסבר מצוין בחוברות ההפעלה שמקבלים עם נתבים, אתה גם יכול לשאול כאן כמובן 5. הרבה דברים - פיירוול חומרה, UPNP (פרוטוקול ל"פתיחת פורטים אוטומטית" שתוכנות מסוימות תומכות בו) - שניהם קיימים כמעט בכל ראוטר היום (ראוטר ייעודי, לא מודם שהומר לראוטר), אלה החשובים, ויש גם: חסימת תוכן, תמיכה בשירותי Dynamic DNS, ניהול מרחוק, וכל דבר אחר שהיצרן מחליט להכניס ומה אתה אומר על הראוטר הזה? ממה שראיתי הוא נראה די טוב. יש משהו יותר זול? בksp אולי? (הם פתחו סניף בי-ם לאחרונה אם אני לא טועה ) בקשתי עדיין נשארת (למרות שהוצע כאן נתב טוב מאוד לדעתי) - אני צריך ראוטר עם 4 פורטים למחשבים(+פורט אחד למודם) כמה שיותר חכם
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לכל הנתבים יש לפחות חיבור ל-4 מחשבים ועוד חיבור WAP למודם, לא צריך כל פעם להדגיש שאתה צריך 4 מחשבים כי לכולם יש את זה.עוד דבר שכדאי זה שהנתב יתמוך UPnP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.