פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק.התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אתה משתמש די חדש, אז אתה בטח לא יודע שבפורום הזה לא מדברים על ווארז (הורדת משחקים,מוסיקה,תוכנות וכו').
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר קודם כל אני אשנה את הנוסח ע"מ שיתאים לפורום הנ"ל:יש לי את המשחק סימס 2, כאשר את המשחק קניתי בבאג סטור (אגב הם שחטנים במחיר).אבל נניח ולא היתה עובדת לי אופצית הבניה (ולא הייתי רוצה לגרום הפסדים לחנות או לחברה) מה אני צריך לעשות כדי למצוא את פאצ' הבנייה????בתודה,General A
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תגיד זה מלידה או שבנית את עצמך להיות ת'מבל כזה ??לפני שאתה קורא למישהו טמבל תבדוק את עצמך..1. רושמים טמבל ולא תמבל אז כבר זה אעומר משהו עליך...2. אין לקלל או לרדת אחד על השני בפורום.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים :lol: בונה.. צחוקים כאן - וראה את זה כרמז - אל תוריד משחקים - תקנה אותם :jump:
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים שלחתי לפרטי ואמרתי לך איפה לשאול את השאלה הזאת. לפני שאתה קורא למישהו טמבל תבדוק את עצמך.. 1. רושמים טמבל ולא תמבל אז כבר זה אעומר משהו עליך... 2. אין לקלל או לרדת אחד על השני בפורום. :lol: :lol: :lol: מת על קטילות.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כמובן שלפי החוקים, ווארז וכל מה שמתלווה אליו לא ימצאו מקום על גבי הפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.