פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים יש לי מחשב נייד עם חיבור אלחוטי וחיבור למחשב נייח עם חיבור כבל רשת את החיבור הרגיל חיברתי בלי בעיות בכללאבל עם החיבור האלחוטי אני נתקל בבעיותאם מישהו יודע איזה אפשרות אני צריך לבחור בראוטר הזה זה ממש יעזור לינסיתי כבר את כול האפשרויות אבל ללא הצלחהתודה לכול מי שיוכל לעזור לי.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים יש לי ראוטר דומה, EDIMAX BR-6114WG, באיזה בעיות בדיוק מדובר?אתה מזהה את החיבור במחשב הלקוח?הפעלת בראוטר את אפשרות האלחוט?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר פתחתי את האפשרות אלחוטאבל המחשב הנייד לא מזהה אותויכול להיות שההגדות אצלו לא נכונותאיך אני בודק את זה???ומה ההגדרות שצריכות להיות בראוטר עצמו?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים הנייד לא מזהה שיש בכלל רשת אלחוטית בסביבה?אם כן, תנסה להוציא ולהכניס את הכרטיס, להסיר דריברים להתקין מחדש.(אגב, אם יש לך XP עם SP2, זה מפשט את התהליך של החיבור האלחוטי)
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר א. זה מחשב נייד אז אני לא ממש יכול להכניס ולהוציא את הכרטיס רשתב. הוא כן מזהה את הכרטיס רשת, אבל אני לא יודע איזה הגדרות יש לוג. אני אתקין את ה SP2 ונראה מה יהיה הלאה...בנתיים אתם יוכולים לרשום איך להגדיראת הכרטיס או הראוטר
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תוודא ש: SSID דלוק ורשום שם שם כלשהו WEP כבוי Access list כבוי AP דלוק תנסה להחליף ערוץ בראוטר תבדוק שגם בראוטר וגם בכרטיס הAuthentication Type הוא על OPEN זה כל הטיפים שאני יכול להביא לך
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר כול זה בהגדרות של הכרטיס או בראוטר??ואיזה אפשרות אני צריך לבחור בראוטר?AP??
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים זה השם של הרשת אותה הראוטר משדר וכך היא תזוהה בכרטיסים אורחיםאני לא זוכר בדיוק מה הר"ת אבל זה יהיה רשום בתפריט של הראוטר כSSID
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כדי להגדיר את הESSID (כמו שזה נקרא בנתבים האלה) כנס לנתב-> GENERAL OPTIONSWIRELESS->BASIC OPTIONSהשדה השני זה מה שאתה צריך.אגב:ESSID= Extended Service Set IDentifier, לפי בבילון
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר Authentication Type : Open System , Shared Key , AutoFragment Threshold : 2346 (256-2346)RTS Threshold : 2347 (0-2347)Beacon Interval : 100 (20-1024 ms)Data Rate : Auto Preamble Type : Long Preamble Short PreambleBroadcast ESSID : Enabled Disabledזה חלק ראשון של ההגדרות (המודגש זה מה שסימנתיואמרתם לי לבחור APאבל יש פה הרבה AP:APStation-Ad HocStation infrastructureAP brige point to pointAP Point to multi pointAP Brige WDS
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר שמתי את ההגדרות כמו שאמרתם לי בראוטרשמתי גם בנייד את אותו ערוץ (הוא מבקש שאני אמלא את זה)אבל הם עדיין לא מזהים אחד את השני...אני לא יודע מה אני לא עושה טובהייתי עד עכשיו בהגדרה שלDHCPהורדתי אותה והגדרתי אי פי ידני לכולם ושובבמחשבים הנייחים מתחבר בלי שום בעיהאבל כשאני מנסה בנייד זה לא הולך...אני חושב שהבעיה היא בכרטיס רשת בניידאבל איך אני בודק אם הוא בסדר או לא??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.