עבור לתוכן

סיימתי את MAXPAYNE 2 בפעם השלישית והשיר בסוף פשוט מדהים...

Featured Replies

פורסם

בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר.

זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים.

למי שמעוניין קוראים לשיר

The Poets Of The Fall - Late Goodbye

שנה טובה!

פורסם

לא ממש צריך לסיים את המשחק בשביל לגלות את השיר הזה... מספיק להכנס ל Credits ולהאזין לו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא יודע אחי....

אחרי שגמרתי את המשחק והשיר הזה בא, זה ממש עשה לי את זה... זה משחק ממש מושקע מכל הבחינות.

כמו שאמרתי זה כמו לשמוע שיר שבא אחרי סרט דרמה טוב בקולנוע. כמו למשל אפקט הפרפר ששמה הם שמים את השיר של OASIS, והוא ממש מתחבר לך. :)

פורסם

שיר באמת יפה, הורדתי אותו בבוקר.

ד"א: אם סיימת את מקס פיין אז אתה מוכן בבקשה לענות לי על השאלה שלי בתרד הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85558.0

תודה :)

פורסם

לא ממש צריך לסיים את המשחק בשביל לגלות את השיר הזה... מספיק להכנס ל Credits ולהאזין לו.  :xyxthumbs:

Where is it ?

פורסם

משחק נחמד

אבל אני אהבתי את good ol' מקס פיין הראשון...

וסיימתי אותו יותר פעמים משאתה סיימת את 2 ;)

פורסם

Max Payne 2 הוא ללא ספק אחד המשחקים היותר מקוריים ויפים שחקתי בהם, זה כמו סרט/ספר במשחק מחשב.

יש לזה אשכרה עלילה טוב ואתה נכנס למשחק, והכל כל כך אמיתי ויפה ומבוים טוב והקטעי מעבר עם הציורים והקול ממש עשויים ברמה.

חבל שזה משחק שאתה גומר כל כך מהר ואין לו MP או משהו כזה אבל לפי דעתי מגיע למפתחים שלו כבוד ענק.

פורסם

MP היה הורס אותו לגמרי.

אם זה לא מקולקל אל תנסה לתקן את זה.

פורסם

את מקס פיין 2 גמרתי בישיבה אחת, המשחק הזה קצר שזה מביש למקס פיין 1 (לא שהוא היה כזה ארוך, אבל הוא כן היה פריצת דרך). הגרפיקה טובה, הסאונד גם, אבל יש לי בעייה אחת רצינית איתו (חוץ מהאורך) - הם הרסו את מקסי! ב1 הוא היה הבחור הכי שנון/מצחי/בדרן-בזמנים-קשים שיצא מהכרטיס מסך. מקס 2 הוא בחור ממורמר, לא קול ונוטר טינה... גם אין את האווירה של הסערה שהיה ב1.

פורסם
  • מחבר

אחי עוד לא הבנת שזה הקטע??.. הרגו לו את אישתו והתינוק וככה הוא מתפתח לדמות יותר ממורמרת.

כמו שבנסיך הפרסי החדש הם אומרים שעכשיו הדמות ממש תתנהג אחרת. היא תהיה יותר אכזרית והרבה יותר אגרסיבית.

היא גפ תיראה אחרת. הפנים יזכירו יותר אדם בן 35 מאשר נסיך בן 21.

פורסם

זה שהרגו את המשפחה שלו זה באסה, אבל אני עדיין רוצה את מקס1 הישן והטוב!

פורסם

אז תשחק במקס פיין הראשון ולא בשני...

והשיר באמת גדול.

פורסם
  • מחבר

אגב את הראשון אני יודע כבר בעל פה. גם ניסיתי כל מוד שאין פעם פיתחו בשבילו. הכי טוב זה THE TRUE MATRIX.

פורסם

אחד המודים שאני אישית הכי אהבתי ל-MP היה המוד ששחזר את סצינת הלובי במטריקס, שלב אחד קצר ביותר אבל עוצר נשימה מבחינה ויזואלית ומאפשר לשחזר באופן כמעט סינמטי את אחת הסצינות המושקעות ביותר בסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים