עבור לתוכן

שאלה בקשר לאיטיות במשחקים!!

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO.

שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית.

האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

פורסם

512MB לא מספיק לכח משחק שקיים

R9800 פרו זה לא בדיוק הכרטיס הכי חזק שיש, אפילו עם GF 6800U אי אפשר להריץ הכל על 1600*1200 כשמפעילים פילטרים.

פורסם
  • מחבר

זה קורה גם במשחקים בלי פילטרים,שההגדרות גבוה כולם אך הרזולוציה 1600X1200.

האם זה לא קשור לטמפרטורה של המעבד ,ומהי בכלל הרזולוציה הכי טובה למשחקים שאפשר ממנה להנות מהגרפיקה?

פורסם

אני חושב של 1024 עם פילטרים מלאים זה הכי טוב

פורסם

שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית.

האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד? 

67 מעלות? לא תקין בכלל, אתה יכול לחמם פרסקוט :)

תתחיל באוורור תקין ונקי, ותסיים בקירור יותר רציני. המעבד שלך ממש לא בנוי לטמפ' הזאת

פורסם

המממ

אני קצת יורד מהתשובה לשאלתך

אבל רק ליידע אותך:

הכרטיס שלך לא בנוי לרזולוציות ולעומס שכזה.

פורסם

אורי מה המצב?

קראתי את מה שכתבת בפרום.

גם לי יש מחשב B 2.4

עם 512 די די אר 333

ו9800 פרו 256 ביט 128 מגה

לוח אינטל AGPX4

עכשיו המחשב לא עובד לי טוב גם על 1024*768

במשחקים.

אולי תייעץ לי מה אתה עושה כדי שהבעיה שלי גם תהיה רק

ברזולוציות כאלה מטורפות.

:)

תודה יונתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים