עבור לתוכן

איך קונים רכיבים באריהב?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין

האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה?

תודה

פורסם

lsdiodes.com (אבל זה רק ללדים וכאלה,אין שם LCD למשל)

ואני חושב שצריך להתקשר אל אריהב בשביל להזמין מהם

פורסם

אריהב אינה חנות מקוונת אלא קטלוג מקוון וגם כן לא מלא.

אם ברצונך להזמין רכיבים מאריהב גם אם אינך מוצא אותם באתר אתה צריך להתקשר אליהם לטלפון: 09-8821016 או פקס: 09-8629494

ולבקש מהם לאמר לך כמה יעלו לך כל הרכיבים אם תהיה מעוניין תזמין דרך הטלפון (התשלום שם נעשה באמצעות כרטיס אשראי בלבד וזאת הסיבה שאני לא מזמין משם) ותבחר משלוח (הוא מאוד זול...) וזהו...

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

אני בכל מקרה ממליץ ללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות שם במקום להזמין מפני שכך אתה רואה בדיוק מה אתה קונה וכך לא יהיו שום טעויות.

פורסם

אתה אולי צודק בכך שאולי עדיף לראות מה אתה קונה,

אבל דברים כמו LCD קשה למצוא במקומות מסויימים...

פורסם

ואם אתה לא קונה כל יום לדים אפשר לעשות טיול גם לחנות של אריהב

פורסם
  • מחבר

אחי מה הבעיה בלשלם דרך כרטיס אשראי?

האם אתם מכירים חנות באזור של מודיעין והסביבה? (אני גר ברעות) חצי שעה ירושלים חצי שעה תל אביב :-\ ;)

ואם אני מזמין דרך הטלפון אני פשוט אומר להם את המקט והם שולחים לי בדואר?

אתם לא מכירים חנות אלקטוניקה שמוכרת באופן מקוון רכיבים?

תודה רבה על העזרה

פורסם

לאריהב יש משלוחים דרך האינטרנט. אבל אני לא יודע אם מה שיש להם באתר זה בדיוק מה שיש להם בחנות (בחנות יש יותר)

אז צלצל אילהם ותגיד להם בדיוק מה אתה רוצה להזמין ותן להם את הכתובת שלך\כרטיס אשראי והם ישלחו לך בשמחה את המוצרים שלך.

פורסם

אחי מה הבעיה בלשלם דרך כרטיס אשראי?

האם אתם מכירים חנות באזור של מודיעין והסביבה?    (אני גר ברעות) חצי שעה ירושלים חצי שעה תל אביב :-\ ;)

ואם אני מזמין דרך הטלפון אני פשוט אומר להם את המקט והם שולחים לי בדואר?

אתם לא מכירים חנות אלקטוניקה שמוכרת באופן מקוון רכיבים?

תודה רבה על העזרה

אתה לא הבנת אותי נכון.. אין לי בעיה עם לשלם בכרטיס אשראי במקום אבל יש לי בעיה עם זה שאני נותן למישהו את מספר כרטיס האשראי.. יש כאלו שאין להם בעיה כי הם לא מאמינים שיעבדו עליהם אבל אני די חשדן וזה לא ספציפית לאריהב זה בכל דבר...

חנות אלקטרוניקה באזור שלך אני לא מכיר אבל אם אתה מזמין דרך הטלפון פשוט מאוד תדבר עם מי שידבר איתך ותסביר לו איזה רכיב אתה צריך רק אם יש רכיב מסוים שאתה צריך בדיוק את המק"ט שלו אז תבקש לפי מק"ט ותוודא שזה מה שאתה צריך ולא משהו אחר (לפעמים משנים מק"טים...)

וחוץ מלדים אני לא מכיר חנות שמוכרת באופן מקוון... אתה יכול להזמין מרדיושאק אבל הם יקרנים מאוד!!! חבל על הכסף....

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחי וגם אני לא נותן את מספר כרטיס האשראי באינטרנט  אבל אם זה בטלפון אין לי בעיה כל כך

והולי אין אפשרות לעשות משלוחים דרך האינטרנט לפחות לא באתר שלהם

פורסם

אור אם אתה קונה דרך אריהב תגיד לי!! אני אוסיף כמה דברים בשבילי בהזמנה

פורסם

תודה על העזרה אחי וגם אני לא נותן את מספר כרטיס האשראי באינטרנט  אבל אם זה בטלפון אין לי בעיה כל כך

NewsFlash

זה דיי מצחיק שאתם לא רוצים לתת את המספר דרך האינטרנט ודרך הטלפון דווקא כן - כי הטלפנים מעבירים את זה דרך הטרנזילה שבאינטרנט... כך שבכל מקרה זה עובד דרך האינטרנט אתה פשוט עושה עבודה יותר קשה לטלפנים שעושים את זה בשבילך ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים