פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שלום,"הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאודאיך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא?יש תוכנות מומלצות?תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים אם אתה מחובר לרשת לא אמורה להיות בעיה,תבחר במחשב השני, שאת הקבצים שלו אתה רוצה לשתף, תבחר את הכונן, לחיצה ימנית, ותחפש משהו עם SHARING,תעשה ALLOW SHARING,תבדוק את השם של המחשב ע"י my computer -> propoties ->computer nameאז תעשה מה שאמרתי לךאמור לעבודאם לא עובד תחזור.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר אם אתה מחובר לרשת לא אמורה להיות בעיה,תבחר במחשב השני, שאת הקבצים שלו אתה רוצה לשתף, תבחר את הכונן, לחיצה ימנית, ותחפש משהו עם SHARING,תעשה ALLOW SHARING,תבדוק את השם של המחשב ע"י my computer -> propoties ->computer nameאז תעשה מה שאמרתי לךאמור לעבודאם לא עובד תחזור.אחי אני מכיר את כל זה לא מהיום תודה על העזרה אולי לא הסברתי את עצמי טוב...בכל דרך שניסיתי אני לא מצליח אפילו רשת קווית!אין איזשהוא מדריכון מפורט? או מישהו שנתקל בבעייה הזאת....
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים לא כל כך הבנתי, אם האינטרנט עובד בכל המחשבים ברשת, למה אתה לא יכול לשתף קבצים?
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים עד כמה שזו אפשרות קצת מגוחכת, אולי לא שמת את שני המחשבים באותו הworkgroup?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר עד כמה שזו אפשרות קצת מגוחכת, אולי לא שמת את שני המחשבים באותו הworkgroup?כן היא קצת...אבל שמתי אותם באותו WORKGROUP ....
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים היה לי את זה במחשב שהביאו לי "לתקן" (לגבות, לפרמט ולהחזיר את הדברים המגובים). היה להם SASSER, והוא נתן לי להשתמש באינטרנט אבל לא להשתמש בSHARING. בשום דרך שהיא. אני לא אומר שיש לו SASSER, אבל התולעת הזו היא די חדשה וייתכן שהיה את התופעה הזאת בתולעים ישנות יותר. תגיד, המחשב הזה מוגן? וע"י מה?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר Norton Internet security pro+AntiVirusבשני המחשביםהאמת שאני לא יכול אפילו לעשות PING ממחשב אחד לשני!אבל אינטרנט יש....מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.