פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים אזזז כככהההכנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחקמה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??.קבלו תמונה של הבעיה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים Thats one badass ugly artifact you got there, dude. ;D As the guy above me said, unless you OC or something, a driver/game update should do the trick. Good luck.
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים LOL וואי איזה ארטיפקט!אגב לא חייב שהוא עושה OC, אצלי עם מארז מאוורר בינוני וה R9800PRO עם קירור סטוק הוא לפעמים נותן קצת ארטיפקטים אבל לא כזה!
פורסם 2004 בספטמבר 2020 שנים מחבר חברה לא עשיתי לכרטיס OC ועד עכשיו אני משחק במלא משחקים ואין לי שום ארטיפקטים ממש כלוםאז יכול להיות המשחק
פורסם 2004 בספטמבר 2120 שנים מוזר מאד יש 9600P אם הדריברים הכי מעודכנים וזה לא עושה לי בעיה כזאת והכרטיס של עודד בOC תנסה גם דריבירים של לוח אם
פורסם 2004 בספטמבר 2120 שנים מחבר מוזר מאד יש 9600P אם הדריברים הכי מעודכנים וזה לא עושה לי בעיה כזאת והכרטיס של עודד בOC תנסה גם דריבירים של לוח אם טוב הבעיה נפטרה אז ככה יש כנראה באג בדריור החדש 4.9 אם התצוגה היפה שלו אז הורתי בלי התצוגה והכול עובד לי חלקהאם זה לך זה ככככהה?
פורסם 2004 בספטמבר 2120 שנים אתם מתכוונים ל"הר" הזה שמאחורי הבנאדם שבכוונת? צריך לעשות תחרות ארטיפקטים ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2220 שנים שעה אני מחפש מה הבעיה בתמונה!פתאום אני רואה שההר הזה הוא לא חלק מהמשחק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.