פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאתקודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון?ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אין קשר בין אחריות ופתיחת מארז - מארז אפשר לפתוח מתי שרוצים.ואין לי מושג ע לאיזו מדבקה אתה מדבר, אם לא כתוב עליה כלום אולי זו סתם מדבקה שבאה עם המארז כשהוא היה דנדש.ואם היא מפריע לפתיחת המארז - תסיר אותה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר כתובאזהרה, אם משהו לא פועל להתקשר ל... ועוד כמה שטויותלא צריך את זה?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שים לב - לעיתים פתיחת המארז מבטלת אחריות!לא סתם שמו את המדבקה כך שתיקרע בזמן הפתיחה...תתקשר לזיגזג לשאול לגבי תנאי האחריות לפני שאתה מבצע פעולה כלשהי.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים פתיחת מארז מבטלת אחריות?!פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.בכל מקרה אולי עדיף באמת שתתקשר אליהם.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני מחזק את הטענה שפתיחת המארז ע"י המשתמש מבטלת אחריות, כדאי קודם כל לבדוק את זה עם החנות כי לפי מה שאני יודע ע"פ החוקים היבשים פתיחת מארז מבטלת אחריות, אז תתקשר לזיגזג הם בטוח יסבירו לך מה לעשות.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אכן כך,פתיחת המארז (על ידי קריעת המדבקה) מבטלת את האחריות,תמיד זה היה ככה...אני זוכר את זה מהפנטיום 2 (לא זוכר אם היה ב 1),אבל אני לא מכיר הרבה מקומות שבאמת מממשות את ההזהרה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לא בכל מקום זה מבטל את האחריות.בד"כ הרבה חנויות קבריות עושות את זה, אבל לא נראה לי שחנות כמו זיגזאג תעשה דבר כזה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שמע ברור שלא זה קטע דבילי,אם למשל: "הלו זיגזג,כרגע קיבלתי את ספק-הכח שהזמנתי מכם,אבל אסור לפתוח לי את המארז כי יש מדבקת הזהרה".
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים קודם כל תרגעו ... פתיחת המארז לא תפגע באחריות . תקרא את כל מה שכתוב שם על המדבקה ותראה שהיא לא אוסרת עליך לפתוח את המארז . מה שכן , ברגע שאתה מקבל את המארז , פשוט תדליק אותו פעם ראשונה , תבדוק שהוא עובד , לפני שאתה פותח אותו ומתחיל להתעסק בפנים . אם הוא לא עובד , תחזיר אותו מייד לחנות או תתקשר אלינו , אם הוא כן עובד ונדלק , אז , אם בא לך , אתה יכול לפתוח את המארז ולא יקרה שום דבר . המדבקה נועדה למנוע תקלות במשלוח , בדרך כלל על מערכות שנאספות מהחנות על ידי הלקוח לא מיושמות מדבקות אלה , אנחנו מראים ללקוחות את המערכות עובדות ברוב המקרים לפני האריזה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.