עבור לתוכן

Colin McRae Rally 2005 Demo יצא!!!

Featured Replies

פורסם

עוד לא הספקנו להרגע מ Colin McRae Rally 2004. והנה עוד כחודש יוצא המשחק החדש דגם 2005  :)!!!

להגיד לכם את האמת אין כולכך הרבה הבדל עדיין איפשהו נזכרים ב 2004. אבל בכל זאת יש כמה דברים שהשתנו לטובה, נוספה סביבית נסיעה נוספת: גרמניה, הרבה מאוד מכוניות חדשות, מזג אוויר ושעת יום לבחירה.

אין מה לדבר על הגראפיקה נראת הרבה יותר טוב מ2004 ולא כבדה, אבל לדעתי התוספת הכי שימושית שהתווספה זאת ההקלה במשחק עם המקלדת נוסף כפתור FAST STEER כלומר עם לחיצתו ולחיצה לאחד כיוויני הפנייה המכונית פונה במהירות, יתרון שעד אכשיו היה רק למי שהיה משחק עם ההגה. כם כל העניין של הDAMAGE שופר (לא בא כולכך לביטו בדמו אבל נחכה ונראה).

המשחק בכל זאת לא כולכך מציאותי ולא דומה בכלל למתחרה Richard Burnz Rally. ובכל זאת זה הולך להיות משחק מרוצי ראליי מהנה ולא מעצבן כמו Richard Burnz Rally שבו העתקיו את שליטה ברכב אחד לאחד ממרוצי WRC.

נפגש במשחק און ליין.

אז למה יש לנו לצפות בזמנים הקרובים:

Colin McRae Rally 2005

http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally5/index.html?tag=mp_num1

Richard Burnz Rally

http://www.gamespot.com/pc/driving/richardburnsrally/index.html?tag=mp_2to9

Xpand Rally

http://www.gamespot.com/pc/driving/xpandrally/index.html

(חשוב לציין שאניני שולל את אף אחד המשחקים האחרים. סקירה זאת דעתי האישית בלבד בתור חובב סידרת מרוצי הראללי של קולין.)

הנה השיא שלי מאחד ממסלולי הדמו גרמניה S1

3:03.65

מצפה לתגובות ושנה טובה  ;)

פורסם

הדמו יצא כבר לפני שבועיים לידיעתך , בקשר לשיא , אני עוד ישבור אותו , אבל משהו אחר הוא , שהמשחק לא כזה חזק... , 2004 לדעתי הרבה יותר טוב , השליטה ב2005 גרועה מאוד ופחות כיף לשחק...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהשיא שלי לא מושלם אבל אני אשמח לראות את השיא שלך.

למה השליטה היא אותה שליטה כמו ב 04, בחל הזה לא ראיתי שיפורים בכלל חוץ ממלחצן FAST STEER כמו שהזכרתי.

פורסם

עוד משהו נחמד זה שאתה מעביר להילוך אחורי , אתה יכול להחזיר ישירות לראשון והאוטו יתחיל לחרוק גלגלים מהר כמו שצריך , ולא מחכים כמה שניות עד שהוא מאיץ , כאילו התאוצה יותר חזקה...

פורסם

משום מה זה לא עובד לי

הורדתי והתקנתי

אני ניכנס זה מראה לחי שגיעה של

sent או dont sebt error

נירא לי זה ביגלל ה sp2

ביגלל גם הסורק לא עובד לי

פורסם

לא לא , גם לי זה עשה את זה בהתחלה ולעוד הרבה אנשים , ולי זה פשוט הסתדר , אין לי מושג איך , יום אחד לחצתי עוד פעם על האייקון וזה עבד :P

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא צריך DX 9C תוודא שזה מותקן אצלך.

ותנסה דריברים אחרונים של הכ.מסך.

פורסם

ההתקנה מבקשת DX9C בשביל להתחיל את ההתקנה... , יענו אתה לא יכול להתקין את הדמו בלי שיהיה לך מותקן DX9C...

פורסם

משחק מעולה א-ב-ל!

RICHARD BURNS RALLY הרבה יותר מושקע ממנו מבחינת גרפיקה (לדעתי) וגם שליטה. המכונית מגיבה בצורה ככ מציאותית שזה מדהים.

וגם יש שמה בית ספר שמלמד אותך את כל הטכניקות שצריך לדעת. משחק מעולה.

ב CMR 4  באמת אי אפשר היה לפרפר כשמחליפים מניוטרל לראשון כשהטורים גבוהים. הוא פשוט היה מתחיל לזוז כאילו הטורים היו הכי נמוכים. די מוזר, כי ב CMR2 זה דווקא היה יותר נורמלי.

CMR 5 נראה ממש טוב.

בקשר ל XPAND RALLY, אני הייתי BETA TESTER שלו והוא מציג גרפיקה מהממת אבל בקשר לשליטה זה כבר נושא אחר... :( לא יודע, מקווה שהם ישפרו אותה לפני שהמשחק יוצא (25 החודש, אם אני לא טועה).

אגב אומרים עליו שהוא החלום של כל מודר (MOD) מצוי. אפשר לשנות בו המון דברים ולבנות מסלולים בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים