פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר המחשב לא קורא שום דיסקטהוא תמיד פותח דיאלוג האם לפרמט או לאאפילו שזה דיסקט מחבר שאני יודע שיש עליו מידע והוא עובד.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יש לי את אותה בעיה, אבל אצלי זה בכלל לא מזהה את הדיסקטים (ויש לי כונן חדש וכבל חדש)
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים PT ואינסטול, אולי פשוט חיברתם ת'כבל הפוך? (בקורס +A שלי הסכמנו שאין מצב שאתה מצליח לחבר אותו טוב בפעם הראשונה... )
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אכן נכוןאם יש כבל שתמיד מחברים אותו הפוך,זה הפלופישונא את הכבל הדפוק הזה,קשה כ"כ לעשות כבלשאפשר לחבר אותו רק בכיוון אחד?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים הפוך בלוח או בפלופי? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; ניסתי עכשיו את כל הכיוונים ועדיין זה לא עובד , אבל לא משנה אני כניראה מוכר את המחשב אז לא אכפת
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר אני ינסה להפוך את הכבל אם אתם אומרים.עריכה:פתחתי את המחשב ובדקתיואי אפשר להכניס את הכבל הפוךיש צ'ופצ'יק כזה גם בכונן וגם בלוח אם
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אתה אומר שיש לך אותה בעיה ב-2 מחשבים שונים, עם כונן Floppy שונה.תראה מה הגורמים המשותפים ל-2 המחשבים:מערכת ההפעלה - אולי בשניהם התקנת מערכת הפעלה מאותו דיסק והדיסק דפוק (לא טוען את הדרייבר לכונן דיסקטים או משהו כזה).הדיסקטים - אולי הם מפורמטים במערכת קבצים אחרת שה Windows שלך לא מזהה (ב Linux למשל)? תנסה לפרמט אותם במחשב שלך ולראות האם ניתן לכתוב עליהם מידע.אתה - הייתה פעם בדיחה שרצו להוסיף הודעת שגיאה חדשה - Bad User. Please replace user and press any key to continue ;D.קח בחשבון שקיימת האפשרות שפשוט 2 הכוננים תקולים.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר עשיתי ניסוי קטן ופירמטתי דיסקט והעתקתי עליו קובץהכל עבד רגיל גם אחרי יומיים הקובץ עדיין היה שם במצב קריא.אני מניח שזה אומר שהכונן בסדר והדיסקט בסדראבל זה עדיין נורא מוזר שחבר מביא דיסקט עם קובץ וורד עליו ואני לא מתליח לקרוא :-\
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים טוב, לפחות אתה יודע שהכונן שלך תקין.ניסית לקרוא מדיסקטים שפורמטו במחשבים אחרים חוץ מבמחשב של החבר שלך? אולי הבעיה היא בכלל אצלו - אולי הכונן שלו כותב על הדיסקטים עם שגיאות ורק הכונן שלו יכול לקרוא אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.