פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים פשוט תשחק קצת ותלמד מהר מאד ! ככה אני למדתי את המהלכים ואעלו מהם עדיף לבצע ובאיזה מצב... תאמין לי זאת הדרך הכי כיפית והכי קלה
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים מחבר בסדר... חחח אבל אני רוצה קצת ידע אישי לחוקים לפני שאני משחק... תודה עם למישהו יש בבקשה בעברית...
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים מחבר הייתי רוצה לדעת את כול החוקים... אבל אתה לא טועה? שמתחילים את המשחק אז הוא זורק את הכדור לבנאדם שרץ לכיוון הטאצ'דאון שלהם אז זה ההפך לזרוק קדימה לא אחורה.
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים בולשיטהחוק הזה קיים רק ברגבי,לא פוטבולוגם שם אני לא בטוח אם זה שאפשר למסור קדימה או אחורהבקשר לחוקים לפוטבול...המשחק עקרונית הולך ככה,נגיד יש לך כדור אז אתה צריך להעביר אותו 10 יארד (בערך מטר)קדימה, אם תוך 3 נסיונות אתה לא מצליח הכדור עובר לקבוצה השנייהניסיון נגמר כאשר מישהו מהקבוצה שלך יש לו את הכדור ומפילים אתהשחקן עם הכדור על הקרקע (ואז קופצים עליו והורגים אותו חחחח)ברגע שאתה עובר 10 יארד שוב יש לך 3 ניסיונותבשביל לעשות טאץ' דאון שחקן מהקבוצה שלך צריך לדרוך על אזור השער(סוף המגרש) של הקבוצה היריבה עם הכדור ביד שלו, זה נותן לך 6 נקודותובעיטת שדה שאם אתה מכניס אותה זה עוד נקודהכמו כן אתה יכול לבעוט כדור בכל רגע (אני חושב) [כמו בעיטה אחרי טאץ' דאון]ואם אתה מכניס אתה מקבל 3 נקודותנראה לי בערך זהו...
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים אחד החוקים החשובים הוא שאי אפשר לזרוק כדור קדימה ,רק אחורה.על מה אתה מדבר ?! זה קשור לרוגבי ! לא פוטבול אמריקאי ...!חוקים (מאוד - מאוד בסיסי)לכל קבוצה יש שני צוותים, אחד התקפה ואחד הגנה.המטרה בהתקפה היא לעבור 10 יארד (קצת פחות מ 10 מטר) ב 4 מהלכים עם צוות ההתקפה שלך.המטרה עם ההגנה היא למנוע מהיריב להתקדם את אותם 10 יארד (12 אינצ' = 1 רגל [FOOT] שלוש "רגליים" = 1 יארד = טיפה יותר מ 90 ס"מ)אפשר לרוץ עם הכדור כמו משוגע ואפשר גם למסור אותו לשחקנים אחרים.בכל מקרה, כל מהלך מתחיל ב QB - קווטר באק - תחשוב עליו כעל תפקיד הרכז בכדורסל.לפני כל מהלך (בהתקפה) יש "כינוס" קצר של השחקנים, בהם מחליט הקווטר באק על איזה מהלך הולכים.כשבסוף, הרעיון הוא להעביר את הכדור האליפטי, לתוך האנד זון - End Zone . זה החלק בסוף המגרש שבד"כ צבוע בצבעי הקבוצה היריבה וכו'.אם הצלחת - זה ניקרא טאץ' דאון = 6 נקודות.אם הצלחת להשיג TD, מגיעה לך בעיטת בונוס = 1 נקודה.אפשר גם לבעוט את הכדור ולהעביר אותו בין העמודים שבסוף המגרש (בצורת האות Y) וזה שווה 3 נקודות - אל תנסה להבקיע ממרחק של יותר מ- 30 - 35 יארד.זה ממש ממש מקוצר.מקווה שעזרתי.HFעריכה: מידות1 אינצ' = 2.54 ס"מ12 אינצ' = 1 רגל, או פוט = 30.5 ס"מ3 פיט או FEET = אחד יארד = 91.44 ס"מ10 יארד (המרחק שצריך לעבור) = 9 מטר ועוד קצת
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים פעם הבאה תקרא מה כתבו לפניך HF...אפילו שאתה אולי צודק בקשר ל-4 מהלכיםאני לא לגמרי סגור אם זה 3 או 4,וגם אח שלי לא בטוחחוץ מזה הסברנו את אותו הדבר
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים פעם הבאה תקרא מה כתבו לפניך HF...אפילו שאתה אולי צודק בקשר ל-4 מהלכיםאני לא לגמרי סגור אם זה 3 או 4,וגם אח שלי לא בטוחחוץ מזה הסברנו את אותו הדברקודם כל התחלתי לכתוב את התגובה שלי ה-ר-ב-ה לפני שעניתם, כך שלא ראיתי בכלל מה שכתבת (לכן גם ציטטתי את ההודעה ההיא ולא את שלכם).שנית, עכשיו כשקראתי את "ההסבר" שלכם, הבנתי ששמעולם לא שיחקתם NFL וגם לא ראיתם משחק בטלוויזיה או במציאות.כל מה שרשמתי הן עובדות.שלכם הם השערות שלא פגעו וסתם בילבלו - 4 מהלכים ולא 310 יארד זה ממש לא בערך מטר.בעיטת בונוס (Bonus Kick) ולא בעיטת שדה.בעיטת שדה (Field Kick) שווה 3 נקודות (Field Goal) אם מישהו מבקש עזרה, ואתם באמת רוצים לעזור, אז תוודאו שמה שאתם אומרים הוא נכון, ולא סתםבגדר ניחוש או השערה, כי אחרת אתם סתם עושים נזק במקום לעזור (מה שנקרא שירות דוב במקום שירות טוב - ואני לא המצאתי את זה).
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים א.כתבתי שבעיטת שדה נותנת 3 נקודותב.משנה אם אני קורא לזה בעיטת בונוס או בעיטת שדה?ג.רשמתי אחרי ההודעה שלך שאני לא סגור אם זה 3 או 4,הרבה זמן לא ראיתי משחקד.בפורום הזה אם אתה מנסה להשאיר הודעה אחרי שמישהו אחר השאיר הודעה הוא יראהלך את הדיון המלא והמעודכן לפני שירשה לך להשאיר הודעה,ולכן התירוץ הזה לא תקף בכללמבין?
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים א.כתבתי שבעיטת שדה נותנת 3 נקודותב.משנה אם אני קורא לזה בעיטת בונוס או בעיטת שדה?ג.רשמתי אחרי ההודעה שלך שאני לא סגור אם זה 3 או 4,הרבה זמן לא ראיתי משחקד.בפורום הזה אם אתה מנסה להשאיר הודעה אחרי שמישהו אחר השאיר הודעה הוא יראהלך את הדיון המלא והמעודכן לפני שירשה לך להשאיר הודעה,ולכן התירוץ הזה לא תקף בכללמבין?במקום להתנצל, ולהודות שטעית, אתה מנסה להכנס בי, כשהעובדות הן שאני פגעתי בול עם ההסבר שלי ואתה לא.אני לא מתכוון להגיב יותר להודעות שלך כי הן סרות טעם (סרות וגם חסרות).אם פותח הת'רד צריך עוד עזרה - שיגיד.
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים בולשיטהחוק הזה קיים רק ברגבי,לא פוטבולוגם שם אני לא בטוח אם זה שאפשר למסור קדימה או אחורהבקשר לחוקים לפוטבול...המשחק עקרונית הולך ככה,נגיד יש לך כדור אז אתה צריך להעביר אותו 10 יארד (בערך מטר)קדימה, אם תוך 3 נסיונות אתה לא מצליח הכדור עובר לקבוצה השנייהניסיון נגמר כאשר מישהו מהקבוצה שלך יש לו את הכדור ומפילים אתהשחקן עם הכדור על הקרקע (ואז קופצים עליו והורגים אותו חחחח)ברגע שאתה עובר 10 יארד שוב יש לך 3 ניסיונותבשביל לעשות טאץ' דאון שחקן מהקבוצה שלך צריך לדרוך על אזור השער(סוף המגרש) של הקבוצה היריבה עם הכדור ביד שלו, זה נותן לך 6 נקודותובעיטת שדה שאם אתה מכניס אותה זה עוד נקודהכמו כן אתה יכול לבעוט כדור בכל רגע (אני חושב) [כמו בעיטה אחרי טאץ' דאון]ואם אתה מכניס אתה מקבל 3 נקודותנראה לי בערך זהו...OK מצאתי את מקור הטעות שלי .פשוט שיחקתי בבית ספר ב-los angeles לפני כ-15 שנה וזה מה שזכרתי.קבלו את ההגדרה המדוייקת:" In actuality, anyone on the offensive team presently playing is allowed to pass the ball as long as the action is done behind the "line of scrimmage"--an imaginary line which marks where the ball began at the start of a play."בתירגום חופשי :מותר למסור את הכדור לכל כיוון ובתנאי שלא עוברים את הקו (הדמיוני) שבו המהלך התחיל.לגבי הוויכוח שלכם ,בכל הליגות מותרים 4 מהלכים חוץ מהליגה הקנדית ששם מותרים שלושה.
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים מחבר תודה רבה לכולם! טוב אבל לא ממש קראתי את הכול... מתי קורה שאתה בועט בכדור יעני כמו פנדל שמישהו עומד עם האצבע על הכדור ואחד רץ לבעוט? מתי זה קורה? שניה אתם ממליצים על NFL 2005?
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים בכל נקודה במשחק הקבוצה המתקיפה יכולה על מהלך בעיטהשבו הקורטרבק ועוד שחקן מתחלפים בבועט ומכין כדור (שיכולים להיות גם שחקנים רגילים-בדרך כלל הם מיוחדים)הכדור מועבר שבעה יארד אחורה מקו ההתחלה ("הסקירמג'") אל המכין כדור ואז הבועט בועט לעבר השער (שלוש נקודות באמריקאי, באירופאי 4 נקודות לבעיטה שהתרחשה מעל ל40 יארד מהאנד-זון)יש עוד שני מהלכי נקודות-אחרי טאץ' דאון במקום בעיטת בונוס אתה יכול לבצע החלפת שתי נקודות שהואניסיון אחד להעביר את הכדור לאנד זון 3 יארד(או 4 אני כל הזמן מתבלבל אחד של האנאפאל והשני של המכללות) מהאנד זוןוהשני נקרא סייפטי שגם הוא שתי נקודות וקורה אם הקבוצה המגינה מצליחה לטאקל שחקן יריב בתוך האנד זון שלו (שכמעט ולא קורה כי נדיר שקבוצה מתקיפה נמצאת באנד זון של עצמה אבל נועד למקרה שקבוצה מתקיפה מאבדת את הכדורבאנד זון של היריב ואז מתחלפים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.