פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יש לי כבלים האינטרנט פשוט איטי בזמן האחרון אני לא יודע למה ועם תוכלו לומר לי עם ADSL יותר טוב !?!?!?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בכבלים אתה חולק רוחב פס מסויים עם אזור מסויים(בניין,שכונה וכו') בניגוד לADSL שיש לך רוחב פסאישי מוקצהלכן אם הרבה אנשים בסביבתך הקרובה גם מחוברים לכבליםומשתמשים כשאתה מנסה להשתמש אז זה יאיט לך את החיבור,יש מבין?בקשר להאם ADSL יותר טוב, אני לא חושב שאפשר לקבוע את זה אובייקטיביתאישית אני מחובר לYES וגם האינטרנט שלי הוא דרך YES (מבצע זול דווקא של 750Kb)אז בשביל להתחבר לכבלים אני צריך להוסיף תשלום של איזה 350 ש"ח אז ליזה לא משתלם, חוץ מזה שאני מרוצה עד עכשיו מהאינטרנט שליואתה לא חייב לשים 20 אלף סימני שאלה וקריאה בסוף המשפט שלך בשביל לקבלתשובה,מספיק לשים "!?" וזהו,לא צריך יותר מזה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לי יש כבלים והוא נורא מהיר והטכנולוגיה שלו עדיפה מקו טלפוןוזה באמת נכון שאם אתה רחוק 4 ק"מ מהמרכזייה יהיה לך בעיה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים עד כמה שאני יודע,זה לא נכון בכללההפך הוא הנכוןADSL מאיט אם אתה רחוק מהמרכזייהלעומת זאת למיטב ידיעתי בעיה זאת לא קיימת עם כבלים
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שני הטכנולוגיות כיום הן בסדר גמור, בעיה של איטיות יכולה לנבוע ממלא סיבות.ודרך אגב בכבלים הפינגים יותר נמוכים.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בכבלים אתה חולק רוחב פס מסויים עם אזור מסויים...מה שאמרת נכון ברמת העיקרון, אבל כיום אין לזה בכלל משמעות כיוון שיש מספיק רוחב פס (אולי למעט איזור הדרום, אני יודע שבעבר היו שם בעיות רוחב פס בכמה איזורים).בכל אופן לרוב זה לא השיקול.אני רק אוסיף שזה מאוד תלוי בתשתית ספציפית אצלך, אני מכיר כמה אנשים שסבלו מאוד עם כבלים, ומנגד אנשים שמרוצים מאוד (כולל אותי עד לא מזמן).ואותו הדבר בדיוק אפשר להגיד על ADSL.מרגיש איטיות בכבלים? סיים את ההתחייבות שלך ועבור לתקופה ל-ADSL, נוח לך? תישאר. אם מישהו יגיד לך שאצלו יש איטיות (או מהירות מצוינת) זה לא אומר כלום עליך.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים כן אני יודע שבעבר היו בעיות עם הרוחב פס של הכבליםלא ידעתי אם היום עדיין יש או אין, רק ידעתי שברמתהעקרון איטיות יכולה לנבוע מזהחוץ מזה צביקה צודק, ניסיון של אנשים אחרים לא מעידמה יהיה המצב אצלך,אז אין דרך בטוחה לדעת
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים ניזכרתי בחיסרון חזק (לדעתי) ל-ADSL, שלא ידעתי עד שהצטרפתי ומאז עושה לי בעיות:זה עלול לדפוק את הטלפונים!מה הכוונה? פתאום בכל הטלפונים אתה שומע את עצמך יותר חזק, אתה מדבר לשפורפרת ושומע את עצמך ואת הסביבה נורא חזק, ולפעמים (במיוחד בטלפונים ישנים) זה גורם לצפצופים וזה ממש משגע את כל בני הבית. ואין לזה פתרון!זה לא קורה תמיד, אבל זו תופעה די נפוצה, ומעצבנת רצח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.