פורסם 2002 במאי 423 שנים לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקסונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשתלאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR)עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינהולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file Deויוצא לDESKTOPכאמור זה קורה לשנינווזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.uאם מישהו נתקל בזה...אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת=]]תודה!
פורסם 2002 במאי 423 שנים סביר להניח שהסרת את שני הקבצים de.u & de.int, נכנסת לשרת של גיימר ונתת לו להוריד את הגירסה המעודכנת...עד כה הכל טוב, כל מה שעליך הוא להיכנס לספריית המשחק, שם לספריית ה Cache ולהיכנס אל תוך קובץ ה Cache.INI.שם אתה רואה את "ההצפנה" של הקובץ de.u, אתה מאתר את אותו קובץ מוצפן הנמצא בספריית ה CACHE וממיר אותו (RENAME) ל de.u, מעביר את הקובץ אל תוך ספריית SYSTEM וואלה... אתה וחברך יכולים לארח בחזרה את המשחק.אם זה לא מובן, פנה אלי בפרטי.
פורסם 2002 במאי 423 שנים מחבר אוווווווווו אחי אתה גדול!!!!!!!!!!!!THX U SO GODAMN MUCHWROX LIKE AFUCKING CHARM!#!@$מאיפה אתה יודע על זה?!היה לך את הבעיה?@ומאיפה גילית את התשובה?
פורסם 2002 במאי 423 שנים בעבר הייתי פריק של UT ורכשתי את ה G.O.T.Y ונתקלתי בבעיה הזאת והיתה איזו כתבה שלמה שטיפלה בבעיה בgamer.co.il.בספק אם זה קיים עדיין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.