עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבא שלי עכשיו בגרמניה, הוא אמר לי שהוא מצא איזה אחד שמוכר טלפונים(חדשים) בזול.... אמרתי לו שיחפש לי את המוטורולה בפחות מ300 יורו

מה חשוב שהוא יבדוק אם הוא קונה את המכשיר(חוץ מ SIM Free)?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 65
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המסך יותר גדול, אבל לא יותר איכותי..נוקיה ידועה כבעלת המסכים הכי איכותיים בשוק ואם תשווה מסך 4096 צבעים של 3100 למשל למסך של סמסונג 923 (65K) תראה שהמסך של ה3100 נראה לפחות אותו הדבר.

אין לE398 צילום וידיאו, יש לו זום דיגיטלי- משמע כמו להגדיל את התמונה לבד במחשב...רק שמחשב יוצאות תוצאות טובות פי כמה וכמה ע"י טכ' השלמת פיקסלים (ברח לי השם)

אין למוטורולה EDGE, אין למוטורולה רדיו, הכרטיסי זיכרון בהם המוטורולה תומך (משמע- אלא שנמכרים בשוק) הם רק עד גודל של 128MB (עם סרטים, MP3 והכל למי מספיק 128?)

המקשים של הנוקיה 6230 הם המקשים הכי נוחים שיש במכשיר כלשהוא בארץ..והממשק של נוקיה הרבה יותר טוב לדעתי זמה של מוטורולה למרות ששמעתי שמוטורולה השתפרו עם הממשק החדש אבל עוד לא יצא לי לנסות.

אחי E398 המקשים שלו הרבה יותר נוחים מי של ה6230 ...

E3980 פלאפון יותר טוב מצלמה יותר טובה פלאפון יותר יפה רמקול הרבה יותר טוב ל6230 יש רמקול פשוט ל E398 יש מקשים יותר נוחים צליל יותר טוב יש לפלפון 2 רמקולים הממשיק של NOKIA הכי גרוע שייש אתה צריך להעביר אחד אחד אחד.. והפלאפון E398 הרבה יותר חזק והמסך שלו מקום שני בארץ ..

מה שאין בפלאפון זה שהוא איטי ושאין לא צילום וודיאו אמרו שאולי יהיה בעידכון..והכי חשוב 1000 שקל יותר ואין בכלל מה להשוואות וגם E398 זה הפלאפון היחד שייש בו את כול מה שאני צריך:<

פורסם

בע אני גם בהתלבטות צריך לקנות מכשחר חדש ברשת פלאפפון יש הצעות ?

פורסם
  • מחבר

וואי איזה הקפצה....

בפלאפון יש לך את הסמסונג 740 או את הLG שהוא גם טוב

בקשר למטרה המקורית והישנה של הדיון: קניתי בסוף סימנס SX1 מחבר, פלאפון מעולה, הרבה יותר טוב מהמוטורולה

פורסם

מתן יא חמור עדין לא ראיתי את הפלאפון

תבוא לעיר או משהו אני רוצה לראות שנים לא ראינו אותך

פורסם

חברה אני צריך עזרה יש לי נוקיה 6600 ואני לא יודע מאיפה להוריד תוכנות אולי תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים