עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם

תודה פבל על התגובה שלך - אבל מוזר לי למה יש הבדל של 500 שח במחיר למרות שהתכונות די דומות, וגם מה כל עניין הקישוריות למחשב (אני פשוט לא מבין בעניין הרבה יש לי נוקיה די ישן) מה ההבדל בין סמסונג לפיליפס בנושא

• תגובות 65
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שאני יודע אורנג' מתמחרים את הפיליפס בזול מכיוון שזהו מותג סלולרי חדש בארץ וצריץ להכניס אותו טוב.

הם לא עשו את זה לסימנס כשהכניסו אותו לראשונה ולכן קצת מאוד אנשים קנו אותו, אני ביניהם.... אבל עכשיו יש לי 3200.

פורסם

אי אפשר לצרוב עברית למכשירים מהמזרח הרחוק לפי מה שאני יודע

אפשרי... הכל אפשרי...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אנשים מחר ישווק הe398 ברשת אורנג'

מחיר לחדשים 69שח לחודש

למשדרגים 59שח

בקרוב מאד ישווק גם בסלקום

פורסם
  • מחבר

ואורנג' כמובן שוחטים במחיר

פורסם

אם כך,

היכן ניתן לרכוש אותו בזול ? (מלבד בארה"ב.... ::))

הצהירו כאן שהוא יהיה פחות מ-1K, בעיתון רשום 1600 וחברות מוכרות אותו ברווח של 100%... :lol:

פורסם

נחכה שיצא בסלקום ואז כבר יתחילו לשווק אותו בכל מני חנויות של תחנה מרכזית כאלה :}

פורסם

אם כך,

היכן ניתן לרכוש אותו בזול ? (מלבד בארה"ב.... ::))

הצהירו כאן שהוא יהיה פחות מ-1K, בעיתון רשום 1600 וחברות מוכרות אותו ברווח של 100%... :lol:

התבלבלת... ה-c650 יתומחר בפחות מאלף שקל וכיום הוא עולה בסלקום כ-1000 שקל... קצת יותר...

שבוע הבא נכנס נוקיה 3220 בסלקום, בהמשך הוא יכנס באורנג' גם...

ה-e398 יכנס בקרוב גם לסלקום... נקווה שבמחיר טיפה זול יותר... (סביר להניח שבעשר שקל לחודש פחות, כמו בדרך כלל)

פורסם

עוד שאלה, המכשיר משתמש בכרטיסי זיכרון Tri Flash - היכן ניתן לרכוש אותם?

פורסם

לפי מה שאני יודע

בינתיים רק בחו"ל

פורסם

בדקתי לרגע באתר של Sandisk לגבי ה-TriFlash שלהם,

ומה אני רואה ?

TriFlash = SD/MMC

אם מישהו מוכן להאיר לי בנושא - אשמח :)

פורסם

אני לא הייתי לוקח כלום חוץ מנוקיה , אחרי שהסתבכתי עם מוטורולה וראיתי שנוקיה זה גן עדן לעומת כל המתחרות האחרות.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי עכשיו בגרמניה, הוא אמר לי שהוא מצא איזה אחד שמוכר טלפונים(חדשים) בזול.... אמרתי לו שיחפש לי את המוטורולה בפחות מ300 יורו

מה חשוב שהוא יבדוק אם הוא קונה את המכשיר(חוץ מ SIM Free)?

פורסם

בדקתי לרגע באתר של Sandisk לגבי ה-TriFlash שלהם,

ומה אני רואה ?

TriFlash = SD/MMC

אם מישהו מוכן להאיר לי בנושא - אשמח :)

טעות בידיך, זה לא אותו דבר, פשוט לא הבנת טוב או שלא קראת במקום כשלהו

ובכן אני ינסה להסביר,

כשאתה קונה את המכשיר מאורנג' בערכה מגיע הכרטיס טי-פלאש ו"ממיר" מטי-פלאש לSD או MMC

כלומר, הטי הוא קטן מאוד, אז אם אתה רוצה להשתמש בו במכשיר שתומך בMMC לדוגמא 6230 אז אתה מכניס אותו לממיר שהוא בצורת כרטיס MMC

ואז הוא פועל לך כMMC, הבנת או שסיבכתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים