עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם

נורא פשוט

אתה קונה מכשיר תומך GSM בחול

דוגמא סוני אריקסון 630

בא לארץ, לאורנג אומר להם שיש לך טלפון מהארץ שקנית ואתה רק רוצה קו, יעני כרטיס GSM

הוא עולה 200 שח וזהו.

יש לך קו, שזה ה SIM CARD

ויש לך טלפון שקנית

תתחדש

יניב

• תגובות 65
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Anas Nanas:קראתי את המאמר הזה מזמן...

Yaniv: דבר ראשון, בנתיים אין להורים שלי בעיות עם סלקום בכלל(יש 2 מכשירים שרשומים בכלל על שם העסק ולא על לקוח פרטי)

דבר שני: אני אם הייתי רוצה 3100 לא הייתי פותח את הת'ראד הזה בכלל, אני מחפש משהו יותר רציני

פורסם

אם אתה קונה מכשיר מחו"ל (בעיקר ארצות הברית) שים לב לתדרים שבהם הוא פועל... כי בארצות הברית פועלים בתדרים שלא נתמכים בארץ, אלא אם כן המכשיר הוא triband ואז ניתן להשתמש בו גם באירופה וגם בארצות הברית...

אם אתה מחפש מכשיר רציני אני ממליץ לך על סוני אריקסון k700i, מוטורלה e398 או סידרה 65 של סימנס, בעיקר ה-s65 וה-mx65 טלפונים מדהימים,(ל-s65 יש מצלמת מגה פיקסל וכרטיס הרחבה), יש גם את הנוקיה 7610

פורסם

telit x95 בפלאפון הוא מכשיר נהדר עם מצלמה ממש מצויינת הוא עולה 50 שח לחודש וקיבל מקום ראשון במעריב על סלולר עם מצלמה ושילוב של תמורה.

אל תתקרב לסלקום הם חברה גרועה!

פורסם

אני הבאתי את ה 7610 של נוקיה באלף שקל אבל אני לא יודע אם בכלל התחילו למכור אותו בארץ, בכל מקרה הכי טוב להיות באורנג'.

פורסם
  • מחבר

אני הבאתי את ה 7610 של נוקיה באלף שקל אבל אני לא יודע אם בכלל התחילו למכור אותו בארץ, בכל מקרה הכי טוב להיות באורנג'.

כנראה הבאת אותו מהמזרח הרחוק לא?

אני מתכוון לקנות באירופה

פורסם

אני אולי יכול להשיג את המוטורולה החדש (E398) מהמזרח הרחוק, אבל מה אני יעשה עם עברית? אני בספק אם אני ילך לאורנג' הם יצרב לי עברית לטלפון שלא קניתי אצלהם

פורסם

לא חייב לאורנג'

אתה יכול ללכת ליבואן של מוטורולה בארץ ואולי הם יצרבו לך לעברית

פורסם

לא חייב לאורנג'

אתה יכול ללכת ליבואן של מוטורולה בארץ ואולי הם יצרבו לך לעברית

לא בהכרח...

חבר שלי קנה אנגייג' בחו"ל ובא לארץ והלך לנוקיה כדי שיצרבו לו עברית לפלאפון ורצו 460 שקל

אז כבר עדיף לקנות בארץ עם אחריות

פורסם

או לא לצרוב בערוצים המקובלים .

צריבה "שחורה" נכון להיום עולה כ100~150 שקל , ויש אנשים מסויימים שעושים את זה במקצועיות הרבה יותר טובה מהיבואנים .

פורסם

יש לי אפשרות לצרוב מכשירי סמסונג לעיברית אבל רק מהדור הישן 932 ומטה... :[

אני רוצה את הנוקיה 6230

אבל סיפור להשיג אותו עכשיו והוא יקר רצח נחכה עוד קצת

פורסם

לא בהכרח...

חבר שלי קנה אנגייג' בחו"ל ובא לארץ והלך לנוקיה כדי שיצרבו לו עברית לפלאפון ורצו 460 שקל

אז כבר עדיף לקנות בארץ עם אחריות

נו ומה אני אמרתי? אותו הדבר...

ונוקיה בארץ לידיעתך זה יורוקום.... שזה היבואן שלהם.

פורסם

יש הרבה חנויות שיצרבו לך עברית...

לך לפורום סלולרי בתפוז תשאל אותם איפה אפשר לצרוב...

פורסם

אי אפשר לצרוב עברית למכשירים מהמזרח הרחוק לפי מה שאני יודע

פורסם

שניהם בעלי תכונות כמעט זהות מישהו יודע מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים