פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים http://freak.org.il/Product.asp?Pid=0101108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1זה אוסף של 3 משחקי בטלפילד 1942Battlefield 1942Road to RomeSecret Weapons of WWIIשווה לי לקנות את זה במחיר הזה?? עדיין לא שיחקתי באף משחק כזה חוץ מ-Call of Duty
פורסם 2004 בספטמבר 1720 שנים תלוי אם אתה אוהב את המשחק (או את הסגנון)אישית בתור שחקן קאונטר מושבע אני חושבשבטלפילד זה משחק לא משהו בכללאם הייתי אתה,הייתי מנסה את הדמו של המשחקואז מחליט אם זה שווה (יש בעמוד ההוא לינק לדמו)
פורסם 2004 בספטמבר 1720 שנים כן אני אוהב את הסיגנון של המשחקאבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה ב-300ש"ח!!והאם יש אתר אחר שמוכר יותר זול מזה כי אני יודע שפריק די יקרים במחירים של המשחקים!! :-\
פורסם 2004 בספטמבר 1720 שנים BF כדי להשיג סיריאלי עולה 150 ש"ח לדעתי...את ההרחבות ניתן להשיג בדרכים לא ישרות,אבל אני חושב שכשהמחיר שלהם כה מרקיע שחקים צריך לשקול האם לקנות גם את ההרחבות שכידוע לא מוסיפות הרבה חוץ מ"כלי נשק" אחרים שהם בעצם סקינים לנשקים..והסיקרט וופנז זה סתם אנצ'הינס לכלי נשק קיימים. עדיף לך להשקיע את הכסף בBF 2 שיוצא ברבעון הראשון של 2005 לדעתי.
פורסם 2004 בספטמבר 1720 שנים אבל חשבתי לשחק גם בבטלפילד 1942 כי עדיין לא שיחקתי בהם... אז לא שווה להשקיע באוסף הזה? כל משחק עולה בין 149-199 אולי יותר
פורסם 2004 בספטמבר 1820 שנים שמע אחי אני ממליץ לך ללכת על האוסף המשולש של לאה שבתזה שבתמונה היא טורפת לאפות ;D
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים אני לא היתי מבזבז לא על זה ובטח לא על לאה המשחק היחיד שאני חושב לבזבז עליו זה HL2+CS2
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים שמע אחי אני ממליץ לך ללכת על האוסף המשולש של לאה שבת זה שבתמונה היא טורפת לאפות ;D :kopfpatsch:
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים אחי קרא את זה: אני משחק את המשחק הזה המון זמן! שמע עצה מניסיון. קודם כל אל תקנה את האוסף כי אף אחד כבר לא משחק בחבילות האלה שעם כל הכבוד להן, הן לא ממש טובות. 1. תקנה סיריאל או שתקנה את המשחק המקורי לבד (למרות שלא נראה לי שאפשר להשיג אותו לבד... נחש למה.. כסף מדבר ) 2. תוריד את DESERT COMBAT גרסה סופית 0.7 . הוא יושב על דיסק אחד בדיוק. עכשיו , זה מוד שראוי לכל השבחים שהוא קיבל. הוא לוקח את BF1942 ועושה אותו משחק ענק! לפעמים הייתי יושב על המשחק הזה 6 שעות רצוף על אותה מפה (בדרך כלל על המפה EL ALAMEIN ו LOST VILLAGE ) וזהו ! רק תהנה. ואל תשכח להצטייד במחשב עם לא פחות מ 512 MB (כדאי מאוד) כי אז יקח למחשב שעה להעלות מפה. בקשר לכרטיס מסך, על ה FX 5200 המעפן שלי הוא היה נותן 60 FPS קבוע, אז תעשה את החשבון. תהנה ושנה טובה! ואל תשחק בו יותר מדי כי הוא ממש ממכר...
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים תודה לכולם!! חבילות ההרחבה האלה הם גם משחקים רגילים או רק משחקים לרשת??אפשר לקנות את הרגיל הראשון ב-199ש"ח אבל אני חשבתי עדיף להוסיף עוד 100ש"ח ולקנות את שני חבילות ההרחבה וזהו...ובקשר למחשב שים לב רשום אצלי בחתימה אני לא חושב שצריכה להיות בעיה ^-^
פורסם 2004 בספטמבר 1920 שנים יותר ישתלם לך להזמין מחנויות ב Ebayלדעתי 300 שקל זה מחיר מוגזם למשחק מיושן אפילו שהוא בא עם 2 תוספות.
פורסם 2004 בספטמבר 2020 שנים המשחק הזה ממש ישן אבל אולי יש מקום שמוכרים CDKEY.לדעתי הוא אמור לעלות בלחץ 100 שח. לא יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.