עבור לתוכן

מספר בעיות שצצו במחשב --->מבקש את עזרתכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ברור , לימחוק אני יודע ...

אגב- ה AD-AWERE

מצרה עוד 22 תוכנות Spy כאלה

ושמתי לב שהיא רושמת שיש 1565 process מה זה אומר ???

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המספר הזה לא אומר כלום..

אתה בטוח שהיא מצאה 22 תוכנות, או פשוט 22 cookies? מספיק שתגלוש יום כדי שתצטבר לך כמות כזו של tracking cookies, זה שום דבר.

פורסם

תלחץ מקש ימני על סל המחזור ותפעיל משהו שנקרא Empty Norton protected files או משהו כזה. זה אמור להחזיר לך חזרה את כל המקום שחסר לך.

פורסם
  • מחבר

הסל של הנורטון ריק .

עכשיו היה משהו מוזר,השארתי את המחשב דולק לכמה שעות,שכחזרתי הופעתי לגלות שפיתאום יש רק 100 מגה פנויים בהרד דיסק והמחשב נתן תהודעה המסורתית שעליי לפנות מקום , במקביל צצה לה הודעת שגיאה מאוד משונה שאמרה -

בכותרת היה רשום :"ooegeh.exe -Aplication Error"

ותוכן ההודעה היה :".The memory"

פשוט ככה , זה בדיוק מה שהיה רשום .

אולי זה וירוס ? למישהו יש מושג ?

כשביצעתי ריסטרט למחשב כרגע הוא מראה שיש לי 874 מגה פנויים. מאוד מוזררר

תעזרו לי בבקשהההההההה. אני כבר נואש

פורסם

זה נשמע כאילו משהו זלל לך את הזיכרון והמחשב היה צריך להוסיף זיכון - להשתמש בהרד דיסק בתור זיכרון וירטאולי. וכשעשית ריסטרט הוא לא היה צריך יותר זיכרון, אז הוא פינה מקום. תחפש את זה בגוגל ותבדוק אם זה וירוס או איזה Malware.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש בגוגל והוא לא מוצא כלום על השם הזה ...

גם אני חושב שהוא משתמש בארד דיסק כזיכרון וירטואלי ..הוא גם נותן הודעה כזו ...

אז מה עושים עכשיו ?

אגב,אני חושב שהבעיה של הזיכרון על הארד דיסק ניפטרה עכשיו יש לי כמה ג'יגה פנויים זה באמת היה שם להתעסק עם הסל של הנורטון ...

פורסם

תפרמט ותתקין xp pro

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות הכל בישביל לא לפרמט ...

כרגע מצב הזיכרון ירד ל5.9 ג'יגה פנוי שלפני כן היה 6-7 ג'יגה אני חושב שזה ביגלל שהוא מישתמש בהרד דיסק כ זיכרון וירטואלי

למה ? מה עושים ?

פורסם

מספר התהליכים שה Ad-Aware מצא לא מוצא חן בעיני...

תפתח את ה Task Manager ע"י לחיצה על Ctrl+Shift+ESC ותראה כמה תהליכים באמת יש (רשום בתחתית החלון שנפתח). תראה אם יש תהליך אחד שחוזר על עצמו הרבה פעמים (בחלק ה Processes). כמו כן תראה כמה מקום פנוי בזיכרון יש לך ומה העומס על המעבד (בחלק ה Performance).

לפי מספר התהליכים שה Ad-Aware מצא, ייתכן שיש לך וירוס כלשהו או תוכנה "עלוקתית" שמפריעה לעבודה התקינה של המחשב (זה יכול גם להסביר למה המחשב נתקע כל הזמן). סריקת וירוסים תקופתית היא רעיון מומלץ ביותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי בprocesses

את ה ooegeh.exe שהוא תופס את רוב המקום ו במעבד עובד ב100 אחוז .. והוא כל הזמן גודל בתפיסת המקום

כל פעם שאני סוגר אותו הוא ניפתח מחדש

למישהו יש מושג איך מסירים את הדבר הזה?

פורסם

תנסה לכתוב בשורת הRun:

msconfig, ללכת לטאב של Startup, להוריד אותו משם ולעשות ריסט. אם זה לא עובד אז אתה צריך להוריד אותו או עם אנטי וירוס או עם אנטי Spyware. אם Adaware לא הוריד אותו אתה צריך לנסות את Spybot Search and Destroy.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה אותו בmsconfig...

הadawarerלא מוצא ואתו

מה זה התוכנה ה spybot search and destroy?

פורסם

הooegehe הזה נשמע כמו שם רנדומלי שנותנים לעצמם וירוסים מסויימים, נסה לבדוק את המחשב שלך לוירוסים בsafe mode, עדיף לא עם נורטון (אם יש לך וירוס רוב הסיכויים שהוא עשה משהו לנורטון שלך), אם יש לך דרך לחבר את ההארדיסק כהארדיסק שני במחשב אחר זה הפיתרון הטוב ביותר, פיתרון אחר הוא להוריד את הגירסה הזו של MCAFEE שבלינק, זה GUI + קובץ הסריקה האחרון שלהם, הוא חיצוני ולא דורש התקנה, רק להוריד את הקובץ ולהריץ אותו בSAFE MODE.

http://a1.edskes.com/m/mcafee_20040908.exe

פורסם
  • מחבר

הורדתי את האנטי וירוס ..הפעלתי בsafe mode והפעלתי אותו ...הוא חיפש אך לא מצא כלום ועדיין בprocsess אני רואה את הooegeheהמעצבן הזה

מה עושים ?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים