עבור לתוכן

בעיה באתר Gamer.co.il. לא נכנס לאתר.

Featured Replies

פורסם

גיימר חזר! :jump: :jump: :jump:

MasterOr, זה עושה לך צבע רקע בגלל שיש לך פיירוול, נכון?

יש דרך לסדר את זה: כנס לגיימר, זה יראה את המסך הסגול, תעשה Disable לפיירוול, תעשה רענן על גיימר - זה יעלה את הדף,

עכשיו תעשה Enable לפיירוול, עכשיו זה יפעל טוב כל הזמן, אבל אסור לעשות עוד פעם רענן! אם אתה תעשה, זה יחזיר אותו למצב של רקע!.

מקווה שעזרתי..

לי יש את אותה בעיה אבל זה לא עוזר... :'( :'( :'(

פורסם

יש חוסם פרסומות בפאייר וואל של סימנתק? (2004) לא ידעתי.....................איך אני מבטל אותו

ויש לי דרך לבטל אותו אך ורק לגיימר?

כי מזה לא בא לי עכשיו שיתחילו לי כול מני פופאוטים זה טימטים אותי!!!

(באמת תהיתי מה פתאום ירדה הכמות שלהם.........)

פורסם

יש גם יש,לפחות בגרסת האינטרנט סקיוריטי.במידה וזו הגירסה שיש לך אז דאבל קליק על אייקון התוכנה בדסקטופ,

לחיצה אחת (שמאלית) על אד בלוקינג ,מצד ימין למטה "תכבה" אותו ואל תשכח לאחר מכן למחוק את הקבצים הזמניים בדפדפן.

ad muncher - קוטל פרסומות מומלץ ביותר.

פורסם

אני חוזר לכול אלו שלא הבינו\לא קרוא עד הסוף:

אני רושם www.gamer.co.il

ואז אני נכנס לעמוד הראשי, יפה אני רואה אותו ואני יכול לקרא מה כתוב (למשל את הכותרות של החדשות) אבל ברגע שאני מחיל לשוטת באתר אז אני פוגש במסך הכחול לא משנה על איזה לינק אני לוחץ אני מגיע אליו,

ניסיתי לעשות Disable לפאייר וואל, לא עזר אני עדיין פוגש באותו מסך אבל כדיי להכנס לעמוד הראשי אני לא צריך לעשות כלום לפאייר ווא הוא נכנס גם על מצב מנותק וגם על מצב עובד,

ופה השאלה שלי: למה הוא לא מכינס אותי לשאר האתר כאילו מה הקתע, המחשב שלי הולך עם הראש בקיר נכנס לאתר אבל לא לשאר הנושאים

הנה למשל כתבה שיש באתר:

ביקורת: Demon Stone

חודשיים לפני יציאת גרסת המחשב האישי לחנויות, אמיר דולב נהנה מכל רגע בגרסת הוידאו של משחק האקשן Demon Stone.

רבל אם אני רוצה לקרא עוד פרטים אני לא יכול

יש מבין?

פורסם

1.מחק קבצים זמניים בדפדפן.

2.בטל פיירוול.

3.שוטט להנאתך בגיימר לפרק זמן קצר.

4.הפעל פיירוול.

לי זה פתר את אותה בעיה.

נ.ב. זוהי אופציה נוספת לזו שהעליתי קודם ונבדקה על ידי לפני 2 דקות תמימות.

פורסם

1)נעשה

2)נעשה

3)נכשל- לא הצלחתי, לא אצלי ולא אצל חבר שלי, העמוד הראשי עולה ושאר העמודים לא!

יש עוד הצעות, כי נראה לי שהפאייר וואל לא קשור לסיפור הזה כי גם עשיתי דיסאבל וגם ביטלתי את החוסם פופ אוטים

פורסם
  • מחבר

באותו עמוד שזה עושה לך את הבעיה, תעשה דיסאבל לפיירוול, תענה רענן לדף, תחזיר את הפיירוול (Enable).

תהנה!

פורסם

תבינו ניסיתי לעשות כול ווריאציה אפשרית עם הפאייר וואל!!

כלום לא עזר!

אפילו ניסיתי לבטלא את האנטיוירוס בעצמות (המחשב הצהוב הזה) כלום!!!!!!

אין לי חוסם פופאוטים אחר שפועל (וגם לא התקנתי SP2)

ואנשים כבר אמרתי הפאיר וואל (והאנטיווירוס) לא קשור לבעייה כי חוץ מלמחוק אותו אין עוד ווריאציה אפשרית!

אני חושב שאני צריך לשחק עם ההגדרות באקספלורר, באל אני לא יודע בדיוק מה לעשות,

ואיך תסבירו את זה שהעמוד הראשי עובד לי כמו שצריך? (שוב רק העמוד הראשי)

פורסם

גם לי רק הדף הראשי עבד ולאחר שביצעתי את הפעולות שציינתי (וזה הכרחי להקפיד על סדר הפעולות) הבעיה נפתרה.

תנסה אולי לשנות את כל הגדרות האבטחה בדפדפן לדיפולט (ברירת המחדל).

פורסם

גם לא :(

אני מתחי לחשוש שגיימר לא יעלה אצלי יותר לעולם..............היי שלום :hi:

אז אם למשו יש עוד רעיונות שלא קשורים לפאייר וואל או עוד דברים שניתן לשנות בהגדרות אני ימשח (לצערי מה שהציעו מעלי לא עזר)

אם לא אז תתנו לי אתר חלופי.........או שתצרו קשר עם המנהלים בשמי.............

פורסם

היי חבר'ה

שמי יוני מנדס, אני מפתח את האתר גיימר מטעם נענע ונטוויז'ן (לא! באמת ;D). הסקפטיים מוזמנים ליצור קשר עם webmaster@gamer.co.il או yonman@gamer.co.il לוודא את זהותי.

הבעיה היא, כמו כול בעיה, ערבוב של נסיבות ותקלות קטנות:

ממשק התצוגה של גיימר בנוי על ג'אווה סקריפט בצורה כמעט מוחלטת (מסיבות שונות ומשונות). התוכנה Norton Internet Security, אשר ידועה כתוכנה אגרסיבית בצורה יוצאת דופן (ויוצרת בעיות גם לאתרים אחרים בארץ ובעולם, אומנם בקנה מידה קטן בהרבה מאשר בגיימר), מזהה את אחת הפרסומות אשר אנו מציגים ולמעשה מחסלת את ה-Thread של Javascript אשר Internet Explorer או Mozilla מריצים כדי להציג את האתר. התוצאה היא, כידוע, דף חלק. רקע.

לאחרונה, העלינו בתור ניסוי ראשוני דף ראשי עם מנגנון תצוגה חדש אשר נשען לחלוטין על HTML עם כתמי Javascript קטנים (תצוגת באנרים וכו') והתוצאה צפוייה - הבעיה עברה לעמודים הפנימיים של גיימר וההוראה כרגע היא להשלים את המעבר למנגנון התצוגה החדש. תהליך זה יכלול בתוכו שינויים רבים של רוב מערכות האתר וכולל גם שיפוץ מאסיבי לתאימות מול DTD strict ותצוגה תקינה ב-Mozilla, פורומים חדשים ושיפוץ של מערכות רבות. העבודה תעלה בשלבים ותיקח לפחות כחצי שנה (גיימר אינו בדיוק אתר קטנטן ויש גם עבודות ביניים ותקלות לטפל בהן תוך כדי הפיתוח).

לאחר כמה חודשים של התעסקות עם הבעיה הגענו לפתרון אשר עובד אצל 99% מהמשתמשים אשר מתלוננים על הבעיה:

כנס ל-Norton Internet Security.

הגדרות ה-Ad Blocking.

הוסף את האתר Gamer.co.il והסר את ה-ad blocking עבור האתר בלבד (סימון Permit בסעיפים השונים של האתר)

רצוי לבטל גם את ה-Popup killer, שכן איננו משתמשים ב-Popupים לפרסומות, רק לביצוע פונקציונליות מיוחדת באתר (חלונות עם מידע על דירוגים, בקרת שבטים וכו').

במידה וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש לבצע מחיקה של הקבצים הזמניים של Internet Explorer (או mozilla, לפי בחירתכם). ב-IE, יש לדאוג ש-delete all offline content מסומן.

לסגור את כול חלונות הדפדפן, להיכנס מחדש. eh-Violla, גיימר עובד - או לפחות אמור לעבוד. ספרו לחברים שלכם, תביאו את הילדים, קנו Gamer//2 ובואו לאירועים שלנו ;)

כאמור, עם הזמן, הבעיה תעלם מעצמה כאשר נמשיך לבנות מחדש את תצוגת האתר.

תודה.

פורסם

ניסיתי והצלחתי ;D :D ;D

אבל זה החזיק בדיוק שבוע............... :'(

עכשיו כול מה שאני עושה לו הוא פשות לא נכנס................שמתי לב שהפאייר וואל מחק את האתר אז הוספתי אותו מחדש...שוב לא עזר.... :'(

ביטלתי את חוסם הפופאפים מחקתי קבצים אבל שוב היום בבקור עבד לי הכול (אפילו נכנסתי לפורומים)

ועכשיו (נכון לשעת כתיבת הודע זו) אני לא מצליח להכנס...........

למה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים