פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XPואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORKאבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר הוספתי וזה נותן לי להיכנס אבל לא רואים אותי במחשב השני אגם אני לא רואה אותו
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים תתקין את העידכונים אם לא עשית,בלעדיהם אי אפשר לשחק באינטרנט אז אולי גם ברשת.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר הוספתי את ה פרוטוקול IPX אבל המחשבים לא רואים אחד את השני אני מת לשחק את זה בNETWORK
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר אני משחק ברשת Warcraft IIISolider of Fortune 2ואין בעיות אבל אין כמו Red Alert 2אני חולה אל המישחק הזה רק ברשת הוא לא עובד
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים היי,שנה בערך אחרי הזמן אבל עכשיו החלטתי שאני רוצה לשחק את זה ברשת.הבעיה היא שאני לוחץ על Network וזה פשוט חוזר לעמוד הראשי.אני עובד על WinXP Pro.מה אני יכול לעשות?תודה!
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים קודם כל, לקרוא חוקים :\ שנית, לא להקפיץ, יש לך שאלה? טוב מאוד, פתח ת'רד חדש ותשאל ערב טוב ותזכרו להחליף שעה אחורה
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים תתקינו גם פרוטוקול NETBIOS.היי,שנה בערך אחרי הזמן אבל עכשיו החלטתי שאני רוצה לשחק את זה ברשת.הבעיה היא שאני לוחץ על Network וזה פשוט חוזר לעמוד הראשי.אני עובד על WinXP Pro.מה אני יכול לעשות?תודה!אתה צריך להתקין פרוטוקול IPX!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.