עבור לתוכן

סימס 2 - הדיון הרשמי!

Featured Replies

פורסם

סימס משחק שולט

במיוחד הבנות שמשחקות בסימס

כמו חברה שלי שחורשת על זה

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

פורסם

14 בספטמבר

פורסם

****עדכון + פתרון****

כל התוכנות לנעילת הrefresh rate של המסך מונעות מהמשחק לעלות.

ביטול\הסרה שלהם פותר את הבעיה. :jump:

פורסם

מקווה שתהנה אהה סליחה שאשתך תהנה :P

פורסם

כל אחד והטעם שלו במשחקים.

אני אישית אהבתי את SIMS הראשון. את חבילות ההרחבה שלו לא הורדתי כי הם סתם היו שטויות.

ואני עוד שבוע קונה את SIMS 2 (אמרו עוד שבוע יצא לחנויות), ואני בטוח שאני אהנה ממנו עוד יותר מהסימס הראשון.

ומה הקשר פה משחק לבנות ??? אם במשחק אין אקדחים או מפלצות, אז הוא ישר נהפך למשחק לבנות!!!???

ומה השטות הזאת שרק בנות משחקות בו? יש מלא בנים גם שמשחקים במשחק.

ובעמוד הראשון יש בערך 8 תגובות שמתארות את המשחק כמשחק עלוב. אם זה מה שאתם חושבים על המשחק אז זאת זכותכם, אבל מה זה מעניין אותנו בדיוק?

פורסם

אתה מכיר עוד בן שמשחק בסימס חוץ ממך? ;D

באמת משחק עלוב.

פורסם

אח שלי משחק בזה...

והוא גם אוהב את זה מאוד... , אבל מעניין אותי למה זה נתקע לפעמים , כאילו זה נתקע קצת וזה לא מפריע הרבה , אבל למה? , יש לי הארדיסק דיי גרוע , אצל אח שלי עם 256MB זיכרון(לי יש 512) המשחק עובד יותר טוב , הדבר היחיד ששונה זה שההארדיסק שלו הוא עם 8MB ושלי עם 2MB(WD800JB , WD400BB)

פורסם

אתה מכיר עוד בן שמשחק בסימס חוץ ממך?  ;D

באמת משחק עלוב.

אני מכיר עוד מלא בנים שמשחקים בו חוץ ממני.

אני מכיר עוד מלא אנשים מבוגרים שמשחקים בו גם.

אתם סתם מביאים נתונים לא נכונים ולא מבוססים.

פורסם

א. נתונים מבוססים יותר ממה אתה חושב:

"Fifty percent of the people playing the Sims games are women" -  Frank Gibeau, senior vice-president of marketing for Electronic Arts

http://www.worldsims.org/modules.php?name=News&file=article&sid=645

כמות הבנות שמשחקות משחקי מחשב היא מינימלית. משחק שמקבל אפילו 40% של נשים כשחקניות יכול בהחלט להחשב כ"משחק בנות" (לא שזה מעלה או מוריד ממנו). יש גם בנים שמשחקים גומי ובנות שמשחקות כדורגל. אתה רוצה להגיד שכדורגל זה משחק של בנות?

ב. הסימס כשלעצמו, בעיני הוא תופעה לא ברורה. שיחקתי ושנאתי. זה בית בובות מתוחכם ותו-לא. אז כן - גם בעיני זה הופך אותו למשחק של בנות.

"שלום אדון שפן, אתה רוצה להצטרף למסיבת התה שלנו?"

"כן גברת מגונדרת, אני אשמח להצטרף"

(אוכלים עוגיות דימיוניות, שנאפו בתנור דימיוני ושותים תה דימיוני שנמזג לכוסות פלסטיק שימסו ברגע שיפגשו בדבר האמיתי)

"תודה רבה אדון שפן"

"תודה רבה גברת מגונדרת"

מה ההבדל בין זה לבין הסימס?! צריך פחות להשתמש בדימיון והוא נראה יותר טוב מהבובה שהכלב לעס. שלא לדבר על השעות שאפשר לבלות בלבחור להם בגדים, תסרוקות או אף.

בעיני זה משחק לא מעניין אבל אם מישהו נהנה ממנו אז באמת שיהיה לו בסבבה. גם ככה אין לי הרבה מה להגיד על עצמי - אני משחק עכשיו ב- Fallout שהוא משחק בן 10 שנים...

פורסם

גם בנים שמשחקים גומי ובנות שמשחקות כדורגל. אתה רוצה להגיד שכדורגל זה משחק של בנות?

לא , זה פשוט מאוד ! בן שמשחק בגומי נקרא הומו . ;D

טוב נו... אבל אתם חייבים להודות שמי שמשחק גם ב Sims וגם בגומי... דיי מחשיד ::)

פורסם

טוב נו... אבל אתם חייבים להודות שמי שמשחק גם ב Sims ....דיי מחשיד  ::)

אני לא הומו

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים